Vi snackar Stockholm och OC!

Nu var det väldigt längesen jag eller Helene skrev här, men så kan det bli ibland.
I lördags så var jag, Helene, Jessica, Karl och min mor i Sthlm över dagen. Det var shopping för hela slanten. Jag fick med mig lite bra grejer hem, men dock ingen jacka eller skor som jag verkligen behövde. Men Maja fixar grejen, så igår beställde jag ett par skor på internet. Jag hoppas nu innerligt att dom passar bara.

Just nu så sitter jag i skolan, vi har svenska för tillfället. Närmare bestämt litteraturhistoria. Vi håller på med ett arbete. Jag sitter i en liten datasal och jobbar, och vart alla andra små krabater är vet jag tyvärr inte. Eller jag har mina gissningar, jag tror dom är i Västra Salongen. Visst har vi stiliga namn på våra klassrum? Donner är en stilig skola!

Igår så såg jag färdigt andra säsongen av OC. Jag grät. Det var ju faktiskt väldigt sorgligt i slutet, Caleb dör, Kirsten har alkohol problem och läggs in på ett behandlingshem och Trey dör (?) Om han gjorde det får vi reda på i säsong 3, och den har Helene önskat sig i julklapp. Så jag hoppas att hon får den, för då kan hon bjuda hem mig på en OC kväll at her casa. Muy bueno säger jag!

Igår när det var typ 15 minuter kvar på sista avsnittet så smsade jag Helene, och såhär såg våran konversation ut:

Maja: Har du säsong 3 av OC också?!!!
Helene: Hehe nej, men jag önskar mig den i julklapp :) Blev det spännande?
Maja: Nice!! Ehm, jag sitter och gråter just nu, sista avsnittet var ju bara för sorgligt.
Helene: Är det när Trey dör? För jag kommer inte ihåg riktigt :P
Maja: Jag har ju inte sett färdigt det sista avsnittet ännu pucko! Tack..... :@
Helene: Haha oj, men jag kom på att det ändå inte var då, så det gör ingenting :)
Maja: Haha :P Men det är chill!
Helene: Okej, håll i hatten bara :P
Maja: Ska bli :P
Helene: You go!!
Maja: Nu händer det grejer, Ryan ska ge sig på Trey!
Helene: Ja, men det kommer typ inte hända så mycket!
Maja: Det tror jag dock inte på :P Nu kom jag på att jag har sett det här, Marissa kommer ju att döda Trey!
Helene: Vad händer nu? :P
Maja: Sängen händer :P Vad händer själv?
Helene: Men i OC snackar jag ju om!
Maja: Mjaha... Så du var inge intresserad i vad som händer i mitt liv.. Marissa sköt Trey och sen slutade det. Jag vill ha säsong 3 nu.
Helene: Njeh. Det är ganska brutalt av henne. Trey är lite knäpp. Men snygg. Jag vill ha säsong 3. Då kommer det en ännu snyggare kille med. Jissssses.
Maja: Fast dock så förstår jag henne, eller jag förstår vilken panik hon måste ha känt i det ögonblicket. Trey är snygg. Verkligen snygg. Jag är nästan lite kär. Fast mest kär är jag i Johan, sen Seth bara för att han är så gullig, och sen Trey, och sen Ryan. Fast Ryan kommer kanske före Trey iallafall.. Hm.. Jag får get back to you on den imorgon. Oh, om du får den av tomten, kan du bjuda hem mig på en all night long OC kväll då?
Helene: Mm, inte myck o göre än å skjut ner han. Det finns verkligen många snygga killar i OC. Men om du tycker dom är snygga så kommer du att ramla av stolen när du ser Volchok in action! Ja, det kan jag nog göra, men då blir det nog natten lång om vi ska hinna se alla.
Maja: Jag menar det. Brutalt men nödvändigt skulle jag nog säga. Nja, men han är inte så snygg tycker jag. Plus att han är så aggressiv och läskig, och det gillar jag inte. Om han skulle närma sig mig så skulle jag gömma mig under sängen och börja suga på tummen. Ja, men det funkar verkligen för mig. Vi laddar upp med massa gott, ser OC och softar i din stora soffa!
Helene: Nja, där går våra tanka skilda vägar, dom går varsin stig, flyger åt olika håll så att säga. För jag gillar när det är bad, när det är spännande och lite jävlar anamma! Det lät faktiskt som en ganska bra idé må jag säga.
Maja: Ja, för du är så fucking cool och hård du själv. Så om du skulle bli tillsammans med honom så hade ni blivit hårdast, och jag, Maja Elsa Elisabeth Ström skulle bara ha blivit rädd. Då säger vi så, it´s a plan!
Helene: Jag hade bara "Bu*" och du hade bara "Nu blev det blött i baken" och sen så hade my man kommit och sagt, "You stink" och då hade du svarat "Det är pink".
Maja: Hahahaha, nu började jag skratta för mig själv!
Helene: Hehe, kiss och bajs humor still works!
Maja: Det funkar alltid, plus att jag älskar dina små rim ;)
Helene: Ibland så är jag fyndig som få. Men nu ska det bli spännande och se vad jag drömmer om inatt. Ses imorgon, sov gott, hejda!
Maja: Ibland så. Samma här! Godnatt meddi, imorgon så ska vi skratta och ha kul!

Så kul kan vi ha det ibland. Tro det eller ej, men det var faktiskt kul. Jag låg och småfnissade i soffan åt Myrans små sms. Förresten så är det sjukt tråkigt att jag inte har något mer OC avsnitt att se på för tillfället. Jag känner mig naken, blottad. Fan, jag måste skaffa mig ett liv. Jag börjar genom att gå och jobba, så see you later alligator! :)

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Bara lite sådär, liksom!

20:20

Maja ogillar:

* Att cykla i motvind.
* Ullared. Mer specifikt programmet på kanal 5 som handlar om Ullared.
* När man får en snilleblixt och 3 sekunder senare så har man glömt den.
* När man går för att hämta tillexempel mobilen som ligger i köket. Man reser sig ur soffan i tv-rummet, går med raska steg mot just köket, och när man väl är där så tänker man, "vad fan var det jag skulle göra här?".

Bara för att kompensera mitt negativa jag, och min negativa lista ovan så kommer här nedan en positiv lista.

Maja gillar:

* När man sätter tänderna i ett riktigt gott äpple.
* Mina vänner. Aka dom mest fantastiska.
* Musik. No shit?
* När jag out of nowhere får till ett sjukt roligt skämt. Det händer rätt ofta.
* Mjukis kläder. Särskilt mina rosa rutiga pyjamas byxor och en urtvättad tisha där det står, "Fotografer, gör det till ett minne för livet". Jag gillare.
* Johan. Wwwunderbar.

   Jag försöker se cool ut. Jag tror att jag lyckas!

Vad glad jag blev när jag såg att min "gillar" lista var längre än min "ogillar" lista. Det gillar vi. Facebook you know!

Nu ska jag försöka borsta igenom mitt otroligt vilda och rufsiga hår efter den blåsiga cykelturen hem från bussen tidigare idag. Wish me luck!

20:33

Talk to you latero!

/ Maja Ström!


söndag


Låten tillängnad Elin Mathilda och Amanda en liten påminnelse om våra forna jag.

Är nöjd som en Kung just nu med 1500 fräsch kronor i handen
och Sthlm troligtvis på Lördag.

Maja har redan berättat om min dagensbästis grej så ska börja med den nu hade jag tänkt men eftersom jag inte skrivit på hela helgen så får det bli
HelgensBästis
: Enkelt val, mig själv.

Skön lördag!

Dålig uppdatering både från min och Helenes sida har det varit nu. Men shit happends. Idag har jag bara varit hemma, vilket har varit väldigt skönt. Var ute och gick en promenad på 30 minuter, sen har jag bara suttit inne och sett på SATC och druckit te. Min dag imorgon lär se ungefär likadan ut, promenad/jogging tur och sen bara ta det lugnt. Plugga ska jag också göra. Började på en geografi uppgift idag, så den är nästan färdig. Då är det bara en spanska uppsats, förberedning inför nationella i engelska och lite förberedning inför nationella i matte. Inte okey! Iallafall inte matten, engelskan går rätt bra. Men matten, stor suck. Men jag och Jessica peppar varandra och har bestämt att vi ska plugga tillsammans inför nationella. Vilket känns bra!

Nu ska jag gå ner och se film med mamma, "Fyra bröllop och en begravning" går på TV ikväll. Den har man ju sett ett antal gånger, men man kan alltid se den en gång till!

   Den här bilden finns lite överallt. Hängandes hemma hos Jessica, på mitt rum och i vårat datarum. Jag gillar den! :)

Dagens händelse: Den här dagen har inte varit särskilt händelserik, men det måste väl vara när mamma drog bort mitt plåster från armen efter vaccinationssprutan. Haha, vilken händelse!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Vi snackar fredag!

Jag drog mig till skolan trots min onda arm. (Nu låter det som om jag har jätte ont och är jätte sjuk, vilket inte är fallet). Men en ledig fredag hade jag liksom inte tackat nej till. Men iallafall, det var bra att jag var i skolan. För vi hade geografi hela dagen, och tro det eller ej. Men det är faktiskt roligt, och läraren är bra! Jag och Helene jobbade på jätte bra, riktigt duktigt. Eller på eftermiddagen var det lite si och så med arbetet, för vi satt och pratade med Agnes. Men det var också bra, ni är bra! Puss på er!

Sen så fick jag och Helene ett litet skratt utbrott på toan innan vi skulle gå ut till bussen. Jag bokstavligt talat låg på golvet och Helene låg över toan. (Locket var på, oroa er inte). Sen så gick vi ut till bussen, och då gör Helene något roligt igen!! Så då börjar jag skratta ungefär lika mycket som förra gången! Happyface på mig!

När jag kom hem så däckade jag tre långa timmar på soffan tills mamma ropade att maten var färdig. Under tiden jag sov så hade mor och far hunnit åka till mormor och morfar. Att jag blir så trött skyller jag på den där svinissprutan. Man blir trött och får väldans ont i armen!

Just nu så lyssnar jag på Stones och sjunger med. Högt, högt & så lite högre!! Fan vad bra dom är, och fan vad jag älskar musik! Jag har funderat på att göra en lista med mina favoritband och favoritlåtar här, men det får nog bli vid ett senare tillfällen. Kanske redan lite senare ikväll? Vi får väl se!

Sen så ska jag och Helene börja med en ny sak här i bloggen. Hon ska börja med, "Dagens bästis!" och jag ska börja med "Dagens händelse!". Dagens bästis behöver inte vara en person, just so you know! Det kan lika gärna vara en penna, mobil, data eller något annat!

Så...

Dagens händelse: Mitt och Helenes skrattanfall på toaletten!



Talk to you latero!

Ps. Jag funderar på om jag ska se Idol ikväll eller inte. Jag brukar inte se det så ofta, men jag kanske får ta och göra det. Bara för att liksom. Ds.

/ Maja Ström!


knäpp konstig och klantig dag

Började min torsdag med att se bussen köra förbi mig när jag står ca 10 meter ifrån den.
Arg som en jävel ringde jag mamma och satt i busskuren och skällde på busschauffören en stund innan jag tog mig samman och cyklade hem igen
Väl hemma ringde jag Maja så jag kunde prata med läraren.
Sen fick jag ryck och gick ut till käre lille hästen och red iväg. Barbacka, det gick bra. Vi gick runt på alla möjliga ställen. Sen var jag hungrig och gick in och åt. Sen såg jag TV.
Så hela dagen har vart rätt konstig.
Nu är jag trött och ska gå och lägga mig.
Fast först ska Maja fixa en grej åt mig.
Fast just nu klagar hon över att ha ont i armen, stackars sate.
Hon är rätt rejäl av sig så det går nog yvaaaaa.
Just nu skriver hon som en galning på msn, det blinkar oranget hela tiden.
Så måste nog börja engagera mig aningens där.
Jag lyssnar just nu på en jätte bra låt fast säger inte vilken för då kommer Karl och Maja slå mig imorn.

Dagens Hjälte/Klippa/Bästavän- Manson (min avlagda gamla ponny) :)
Här har vi han.. och jag fast i lite mindre format ehe


/Hon som tycker Maja är en hjälte.
Maja du är min Hjälte, ska börja kalla dig Hero.
Helene

Dagen med stort V. Stort V som i Vaccination!

Konstig dag (?) Något var det iallafall.
Vaccinationsspruta för svinissjukan stod och lurade bakom hörnet. Det gick bra. Jag är stenhård. Dock så hoppas jag på att jag får lite feber som man kan få efter sprutan. Bara lite. Tillräckligt så att jag kan få vara hemma ifrån skolan imorgon. Skulle vara skönt. Fast, Helene kommer imorgon. Så jag vill nog dit iallafall! Jag har ju trots allt inte träffat henne sen i tisdags!

Ps. Vaccinationstjejen gillade min låtsastatuering. Awesome. Jag ska nog köpa upp mig på fler sådana. (Jag är inte seriös). Inte seriös med att köpa fler. Men dock så har jag en på armen för tillfället. Eller jag skulle inte kalla det en tatuering, utan resterna av en tatuering sen helgens maskerad. Är man en rock-brud så är man. Men nu går jäveln inte bort! Ds.

Spanska och matte stod också och lurade bakom hörnet. Min spanska lärare sa till mig idag, "Tur att du alltid ler och är glad, annars..." Hallå? Jag vill ha en fortsättning på den meningen, tack. Jag får nog ta och ställa honom mot väggen imorgon och fråga vad han menade. (Fortfarande inte seriös). Eller jo, han sa så. Men jag är inte seriös om att jag ska ställa honom mot väggen. Fan vad jag babblar. Tyst.

Jag sitter och tittar på mina naglar. Dom är glittriga. Silvrigt glitter. Tjusigt tänker ni nu. Jag vet tänker jag. Mycket tjusigt.

MärtaMärta, lika söt som en solmogen jordgubbe! (Det där var då mitt försök till att vara lite poetisk). Jag kanske inte lyckades fullt ut. Men iallafall så är du söt och jag gillar dig jätte mycket! Ville bara säga det. Plus att du var super sexig idag! ;)



Nu ska jag gå och göra något bra. Typ som att lyssna på musik och sjunga så högt så att grannarna 200 meter bort hör!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!


Bild-explosion!

Här kommer lite bilder som gör mig glad!

   Jag och Bieeeztiiz år 2008. Vi gillar popcorn!

   Jag och Martin gillar mobilspel!

   Gotlandsbåten hem från Göteborg. Trötta människor resulterar i en rolig båtresa. Mycket tid tillbringades ute på däck!

   Jag kastades ombord!

   Precis innan AC/DC konserten! :)))

   Jag och Jessica på maskeraden i lördags!

   Jag och Kevin Noffsky i somras!

   Jag och Signe i somras!

   Jag och Snuffsi i somras!

   Den här bilden får mig att skratta varje gång! :)

   Martin och David på nyår 08-09!

   Jag och Andrea år 2008!

   Jag och Johan! :)

Vilken bildbomb med en salig blandning av bilder det blev nu! Jag gillar det iallafall! :)

Talk to you latero!

/ Maja Ström!


Citerat maja ström "små stalkers"

Det mest bisarra hände mig precis.
Min lillebror befann sig ikväll på roma badet och tydligen hade det kommit fram tre killar tror han och sagt ungefär så här.
"Hej visst är du Helenes lillebror, jag är hennes pojkvän" vet dock inte hur mycket min lillebror ändrat på meningen men det var i alla fall det mest mystiska jag vart med, vem är dom små killarna? haha sjukt.
Har vart hemma och sovit halva dagen, sen iväg till Amanda där vi gjorde kokosbollar.
Sen mötte vi upp Elin och Mathilda och pratade igenom en massa.
Sen stannade jag kvar med amanda och vi pratade en himla massa om allt möjligt.
Sen spöade hon mig i wii och jag tog mitt pick och pack och åkte hem på moppen i mörkret, rädd att räven när som skulle dyka upp.
Nu gör det av någon anledning ont i mina fingrar att sriva så bäst jag slutar.
Keep it safe Helene

fin bild och det ser ut som jag ska ge min lillebror en flygande höger.

Nu drar vi till Ryssland!

Jävla väder. Suck och pust. Deprimerande. Så ja Maja, lägg ner det snacket. En sak som är säker är iallafall att jag längtar tills vi kommer iväg till Stockholm!

Imorgon är det onsdag, vilket brukar vara våran lediga dag. Men icke, utan vi ska till skolan iallafall. För att ha en spanska lektion. Bara under förmiddagen som tur var!

Jag måste städa mitt rum. Appropå något helt annat liksom. Men jag orkar inte riktigt ta tag i mig själv och göra det. Men vi får väl se om framtiden kan innehålla ett städat rum. Man kan ju hoppas!

Idag så fick vi även reda på att vi förmodligen åker till Ryssland med klassen den andra halvan av april. Det lär ju faktiskt bli wunderbar! 14-18 dagar är vi borta. Jag längtar!! För Polen resan i nian var ju riktigt roligt. Så hoppas att den här resan blir lika bra! Då ska jag köpa ryska pälsmössor till alla jag känner!

Här kommer det lite bilder från våran Polen/Tjeckien/Slovakien resa med klassen 2008. Haha, vilka minnen säger jag bara!

   Jag och Jessica utanför något slott i Prag. Här poserar vi med en av vakterna! ;)

   Jessica, här har vi beviset på våran lilla "zinkis-tid". Zinkpasta på läpparna fixar allt!

   Lukas, jag och André i Zakopane!

   Här var jag och Jessica vilse i Prag. Vi irrade omkring på gatorna i några timmar. Sen tillslut så hittade vi en kvinna som kunde engelska och som hjälpte oss att hitta vägen tillbaka! Haha, jag sitter och småfnissar för mig själv just nu!

   Jag och Marion skulle se lite film på en av dom tusentals långa bussresorna, och Marions lilla tunga sticker ut lite. Som alltid när den kvinnan ska koncentrera sig på något! ;)

Men nu ska jag ta en mandarin, lyssna på Bon Scotts ljuva stämmor i ipoden och lägga mig i sängen tills mamma ropar att det är mat!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

"I bless the rains down in Africa!"

Nu är det måndag igen. Suck, pust och stön. Men helgen var iallafall rolig, eller lördagen närmare bestämt. Maskerad party!! Bilder från kvällen finns att skåda på ansiktsboken, kanske kommer slänga upp högst en bild här. Jag är bestämd! Punkt.

Ps. Rubriken till det här inlägget var soundtracket till maskeraden i lördags. Därför valet av rubrik. Ds.

   Helene (Paris Hilton. Carro (Lady Gaga (?)). Agnes (Cool tjej med cool kepa). Agnes (Idol-Agnes). Vendela (Afrikans snygg tjej) & så jag som en rock-tjej. Typ. I vilket fall som så tycker jag om er alla som var på maskeraden jätte mycket!! :)



Johan. Bästa Johan ringde i lördags, och idag har vi pratat i kanske en timma på facebook. Man blir ju bara för glad! :)

Nu till en helt annan sak. Igårkväll så kunde jag inte riktigt somna, så jag vände mig åt vänster för att checka in mitt nattduksbord, och där på den understa hyllan så hittar jag massa gamla tidningar. Så som Aftonbladet, Expressen och GT (Göteborgsposten). Det var några sparade tidningar från Michael Jackson hysterin i somras, men det var också tre tidningar efter AC/DC konserten i Götet i somras. Så dom började jag bläddra i, tittar på alla bilder och läser alla texter. Sen, out of nothing så börjar jag gråta! Det var inga elefanttårar, men tårar var det. Nu undrar jag, vad hände där? Ja, inte vet jag. Men jag tror att jag blev så känslosam och att jag ville tillbaka. Tillbaka till Götet, resan, konserten, människorna och känslan. Typ. Jag förvånade iallafall mig själv. Men vissa saker är känsliga. AC/DC konserten är tydligen ett av mina känsliga ämnen. Hel random skulle nog Helene säga om det här. Förresten, jag vill skänka Helene en puss. Bara för att hon är hon liksom! Så, puss på dig!

Men nu ska jag kila ner och borsta tänderna och sånt där man gör om kvällarna. Dock så ska jag nog akta mig för dom gamla tidningarna som ligger och lurar på nattduksbordet!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

lite dagen efter sådär

vet inte riktigt om jag orkar dra kvällen i detaj just nu men kanske vid ett senare tillfälle:)
Men full fart var det i alla fall, Strömmen själv lär ha bilder ute på nolltid.
Men lite av höjdpunkten var att få träffa Elin, kommer ihåg bland annat att det blev ett asgarv att Mathilda låg hemma och hade svinis, haha sjukt.
Men något riktigt hejdå blev det inte för jag råkade hamna i en liten sorts dvala som är aningens suddigt.
Nu ska jag nog sno en mandarin av Märta, sen bär bussen av hemmåt vid fyra tiden :)
Hemsktmyckethejdå från Helene

pluggisarna ernst och erland här

Godkväll, det är rätt sent och jag börjar tappa greppet om min inte allt för goda vän tålamodet.
En till lite dålig vän som snart överger mig är koncentrationen men har inte så bra kontakt med den vännen så man kan väl säga att jag är van. Men egenligen.. varför skriver jag detta? Min tanke är ingen aning.
Lite oklar dag idag känner jag, skulle egentligen till skolan på morgonen idag men efter lite knip och knep i magen stannade jag i sängen och såg på barnkanalen(tönt) sen iväg till skolan vid halv 1 och göra ett matte prov som kändes bra så hoppas på det. Sen på några sekunder bestämde jag och Maja att hon skulle med mig hem.
Sen på några till sekunder så bestämde vi att hon skulle sova här.
Så här sitter vi som små urholkna jävlar efter att ha jobbat hela kvällen med ett arbete.
Jag kallar mig nu pluggis på helttid. Det känns bra, det känns som en hel ny värld har lagts framför mina fötter.
Jag är på gång med något stort. I morgon väntar en redovisning jag och Maja kan överraska och smälla till med både det ena och det andra. Det viktigaste är nog bara att vi pratar på som vibrukar fast om rätt saker.
Sen ska jag tydligen hem och vara själv hela kvällen, snyft och hjälp säger jag. Men då tänkte jag få lite andra skol jobb undanröjda + se Idol och på lilla Erik som jag hejar jätte mycket på, hoppas Eddie åker.
Nu kommer snart Maja att börja skriva, hon sitter bredvid mig just nu som en liten uggla och stirrar intensivt på vad jag skriver.
PUSSSSSSSS hehe skoja. Hejdå /HELENE pistol PALMQVIST



Hej hallå alla styggingar och snyggingar som läser min och Helenes underbara blogg!
Just nu så befinner sig min rumpa, plus resten av min kropp sig i Väte. Jag vet, ni tänker. "Vad FAN gör du i Väte?!" Mitt svar på det är, HELENE BOR HÄR!! *Jubelrop!*
Vi har verkligen stått i ikväll, pluggat som två marsvin som just fått sin morot. Duktigt är vi, och bra blir det. Imorgon så är det redovisning för fulla muggar. Det lär gå awesome, hoppas vi på. Så håll tummarna för oss!! Nu så ska jag och Helene nog gå och göra situps, upphopp, knäböj och lite annat nyttigt. Cred to us! På lördag så händer det grejer kan jag säga! Då ska vi på el maskerado hos Märta i Visby! Det kommer nog bli riktigt kul. Hoppas på att alla våra bästa och totalt underbara vänner befinner sig innanför Märtas hus väggar! Men, som sagt. Nu ska vi nog kila vidare, så kil kil! Kul skämt va? I know, jag är en mästare på skämt. Jag ska bli stand up komiker när jag blir stor!

Peace out, fred ut!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Happy-times!

18:32

Är det bara jag som vill gifta mig såhär? Vilket perfekt bröllop egentligen, glatt liksom. Man måste ha lite humor! Se bara så roligt dom har det, perfektimo! Ett litet tillägg bara, jag hade nog dock bytit ut låten. Kanske till AC/DC - You Shook Me All Night Long? Helene och Märta, säg vad ni vill. Dom är pretty damn good!



18:35

Talk toy you latero, för nu ska jag iväg och fira min morfar som fyller år. Congrats!

/ Maja Ström!

Finafinare rätt fult


Ingen rubrik

Nu ska jag börja jobba flitigt :)
det har vi gjort hela förmiddagen, haha tänka sig att jag blivit lite av en pluggis. Gött.
Nu är det bara för  mig och Maja att sätta tänderna i vårt "Hav geografi arbete" :)
Och det känns bra för vi har lång tid på oss. Ändå till kvart över fyra då bussen går mot Hemse och jag ska träna :) Sen hem och plugga på Matteprovet.
Idag har jag även tryckt i mig 2 banana skids redan. Lyckliga jag.
Haha jo sjukaste idag var iaf jag imorse när jag åt frukost och tryckte in en julskiva i stereon och började sjunga "...Nu tändas tusen juleljus.." plus att jag såg ett Julprogram på barnkanalen. Jag växer nog aldrig upp.
Idag var det kruppkakor till lunch. Heerregud det var bland det värta någonsin. Fyfan spyr.
Nej sopor i havet var det. Hej.


Lill-lördag!

12:24

Nu är jag här. I skolan på en onsdag. Men det är faktiskt ändå helt okej, för vi har det trots allt ganska mysigt. Onsdags mys. Lill-lördag. Kärt barn har många namn. Hela förmiddagen har vi suttit och räknat matte, min hjärna gick på högvarv och tillslut så gick det inte längre. Jag var tvungen att ha mat. Så vi traskar till matsalen, och det är kroppkakor. Det är ändå helt okey. Men inte skolans. Jag tror att dom har tryckt i kattmat i potätbullarna. Så jag köpte en macka i kaffis istället. Nu så ska jag och Helene göra färdigt vårat geografi-arbete om skräp. Trash you know. Men vi kände att vi bara var tvungna att blogga lite. Se så seriösa vi är. Snart så kommer vi att tjäna pengar på vår lilla bloggo!

En hälsning till KarlAhl och HP. Börja på estet musik. För ni bara sjunger och sjunger. "I bless the raaaaaaaaaaaaains down in aaaaaafricaaaaaaaaaaaa". Vackert. Så vackert. Stämningen är på topp och alla ba, "Yeay yeah, wow wow".

12:32

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Lite sent för denna flicka

Borde gå och lägga.
Är nog påväg.
Är riktigt glad.
Fast inte när jag tänker på matte provet på torsdag.
Men jag har aldrig pluggat så mycket för ett matte prov någonsin.
Har vart och simmat för tredje tisdagen i rad.
Nöjd? Ja.
Imorgon bär det av mot skolan trots den lediga onsdagen.
MEN det känns bra, känns duktigt.
Har sett klippet med Toto (nedan) minst tjugo gånger.
Haha jag skrattar till varje gång.
Scrubs gör mig riktigt glad.
Har lyssnat på länkar Märta gav mig.
En var verkligen en fin sång.
Har snart kommit på vad jag ska klä ut mig till men tills dess har jag stängda läppar.
Nu ska jag gå.. gå till den säng som står och väntar på mig en trappa upp.
Tror den ropar på mig, så det är bäst att kila men jag gör det med "I bless the rains down in Africa" i huvudet.




- Eneleh  Tisvqmlap

Little miss sunshine!

22:19

Det här klippet får mig alltid att bli lika glad. Jag sitter och skrattar och fnissar högt för mig själv just nu. Haha, vilken familj. Rolig, roligare, roligast! Se även hela filmen, den är muy bueno!



Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Ett litet inlägg, bara sådär liksom!

20:45

The Kooks kommer för tillfället ur mina högtalare. (Inte bokstavligt talat dock). Till dom så sitter jag och funderar ut och klurar på något superbt att vara på a la maskerade som kommer att hållas på mellangatan i helgen. Närmare bestämt på lördag. Mina tankar går till Marilyn Monroe. Men dammit, då måste jag lägga upp håret på spolar. It takes time. Jag satsar på att vara en såkallad rock brud. Då kan jag äntligen få klä mig som jag borde (?)

Egentligen borde det vara lag på att man inte får komma till skolan under några omständigheter på ens absolut bestämda lediga dag som man har alla onsdagar under skolveckorna hela året runt. Men imorgon gäller tydligen inte den lagen, (som om den någonsin egentligen gäller). För imorgon så ska jag, Maja Elsa Elisabeth Ström till skolan med mina kära vänner och plugga mattematik och förhoppningsvis lite geografi. Det satte twist på veckan. Allt rubbas, faktiskt. Jag får ingen ledig dag mitt i veckan. Det känns nästan inte alls okej. Hoppas skolan, (egentligen är det ju mig själv jag får skylla) lagar någon jätte god måltid till lunch som en liten tröst till att vi är duktiga små plugghästar. Gnägg.

10 november idag. 7 december närmar sig med stora steg. Finally. Jag längtar sådär jätte mycket!

20:54

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

The weekend!

Dålig uppdatering. I know. We know. Fast Helene har ändå funnits där som en klippa i stormen och skrivit ett par inlägg. All cred to you women!

I lördags så åkte jag till Andrea, plockade även upp Stickan påvägen. Hemma hos Andrea så var det mystämning på hög nivå? Två pojkar, en ugly B och en pumba stod i köket. Sen kom även en Martina intraskande. Jag och Mickan började fundera på vad vi skulle klä ut oss till inför kvällens kommande maskerad. Vi hade många förslag må jag säga. Det bästa var ju ändå när vi båda klämde ner oss i ett par mjukisbyxor. Siamesiska tvillingar here we come? Andrea hade ju redan bestämt sin outfit. Ugly Betty, såklart. Hon gick verkligen in för det, och snygg blev hon! Kevin var ett peddo (?) Martina var en pirat, Alex var facebook och Lucas var uteliggare. Jag, jag var rosa pantern (?) Och Mickan hon blev tillslut en tönt. Kvällen var lyckad, blev vissa små roliga incidenter. Tjoflöjt! Plus att Johan ringde under kvällen, och berättade att dom blivit utelåsta och så berättade han om en ryss! Haha! Sen så krashlandade jag och Andrea hos henne någongång mitt i natten efter en trång biltur. Då värmde vi en burk med gulashsoppa på spisen. Bra grej det där. Det var faktiskt gott, dock lite otippat att värma det mitt i natten. Sen dagen efter vandrade Mickan en mil hem till Andrea, och sen åkte jag hem.

   En pirat.

   En Ugly Betty.

   En Rosa Panter och en tönt.

Farsdag firade vi genom att jag, mamma och pappa åkte på restaurang och åt mat. Mysigt mysigt! :)

Det var min helg det! :)

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Toto Africa



en hyllning till vår matte lektion idag

what up?

Dålig uppdatering? Ja
Men jag tror att både jag (Helene) och Maja har haft lite fullt upp att göra i helgen.
Så kan berätta lite kort och spänningsfullt om min helg:
Fredag, kom jag hem och tog det massa lugnt och tittade Idol.
Lördag, var jag med Amanda.. behövligt, tråkigt nu att hon ska vara på praktik i fem veckor :(
Söndag, Spelade vi första omgången i SM-kvalet, det gick riktigt bra för Södra :)

Nu är det en ny vecka med sjukt massa plugg, känner att det är mer än vad man kommer ihåg.
Så här uttrycker sig Maja om det: crfrdfgyhfertgyhkiuj889l9lipöun5timi,öåäåpplp,,,pöpäå´ä´+öö´0ö-um.



/Helene

amanda är en bra vän

Sitter och lyssnar på Green Day förfullt. Jag må vara en nörd, men en stolt sådan hjärtat mitt slåt hårt för dem.
Har vart med Amanda idag, och hon är en sån där bra vän man måste ha minst en av i livet. Vi kollade mest gamla bilder från klinte, och konstaterade eller jag konstaterade att man verkligen såg förjävlig ut helt sjukt.
Men hittade också en del spännande bilder och videoklipp som vi skratta gott åt :)
Ikväll ska jag fortsätta läsa min engelska bok. Och styra upp hur jag kommer till slite imorn där vi ska spela SM-kval mot IFK och Dalhem. Hoppas Maja inte virrar bort sig ikväll på maskeraden, men hon brukar vara kvinnan med stenkollen. Nu luktar näsan min mat och om jag ska få någon beranise sås ikväll får jag nog styra upp det själv.


Lördaglördaglördag!

Nu blir det bara ett snabbt inlägg, ska ännu klä på mig och packa lite. Sen styr vi Havdhems gröna blixt mot la casa Öjefors, sen vidare mot la casa Bergfeldt. Sen blir det party!

Helene hade tydligen funnit en världsförändrande grej på sin dator. (Iallafall världsförändrande för mig och henne.) Så henne måste jag kontakta ikväll.

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

You rock my world!







/ Maja Ström!

Spanska?

   Fula tjejer.

   Söta tjejer.

/ Helene & Maja!


Glada bilder!

















Här är lite osedda/sedda bilder från i somras som gör mig glad! Jag la upp dom för att pigga upp mig själv lite, och det hjälpte faktiskt! :)

/ Maja Ström!

av: helene till: dom jätte bra människorna














Det första I-lands problemet Maja tar upp på bloggen!

Jag hatar när ett tuggummi tappar smaken efter ungefär fem sekunder.

Bra början på mitt inlägg va? Pretty proud of myself. Egentligen så vet jag inte riktigt varför jag satte igång med att skriva ett inlägg, för det har inte hänt särskilt mycket i mitt liv sen mitt förra ikväll. Men lite uppdatering har väl aldrig skadat?
Min kväll har då bestått av plugg, Ugly Betty och lite Desperate Houswifes. Fast orkade bara se halva DH, sen insåg jag att jag faktiskt inte gillar den serien. Den enda serien som jag verkligen gillar, och det är baserat på att jag har sett alla säsonger fyra gånger är Sex And The City. När jag ser den serien så blir jag alltid lite sådär små fnissig, glad och allt känns bara underbart för en stund. Om det är så när man ser ett program så kan man ju faktiskt inte sluta. Right?

Men nu ska jag återvända till mitt problem med tuggummin. Jag har nog en lösning. Att spotta ut det efter fem sekunder och sen ta ett nytt. Bra grej. Förutom att paketet tar slut så fort. Men det är ett annat problem som vi löser vid ett annat tillfälle.

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

glad fast osocial

Ja det är exakt så jag känner mig.
Glad för mig själv men vill helst inte ha nån
att prata med
nån som stör
nån som frågar mig saker
nån som säger att det är mat
nån som vill mig något på mobilen
vill bara vara glad för mig själv liksom.
Är det bra eller dåligt?
Jag säger bra.
Jag läste just elins blogg och hennes och mathildas spektakel med nå små pojkar, haha jag skrattade för mig själv.
Och tänkte att de två är ganska galna.

Snuffsan!

Ännu en trött dag. Det resulterade i att Maja hade mjukisbyxor och en slapp tröja. Helt fanatiskt fantastiskt. Spanska steg 4 och matte B stod på schemat idag. Vi hade även läxförhör på spanskan, jag som trodde jag kunde det. Men det visade sig att jag hade glömt att plugga på en sak, och det gjorde så att allt gick åt pipsvängen rent ut sagt. Urkaburka, ibland blir jag så trött på mig själv. Sen efter det lilla nedslaget så ville man bara piggas ut lite. Men icke, utan på eftermiddagen så kör vi en lektion med matte B. Åh så roligt.. Suck. Plus att vi har matteprov nästa torsdag. Sen så har vi även en engelska analys på en bok som ska göras, plus att stort geografi arbete som ska inlämnas. Jag känner bara för att dra mig i håret och skrika. Men jag gör det inte, jag är för feg. Kan inte bara hösten och vintern försvinna? Ibland så hatar man Sverige och dess fyra årstider.

Men nu vet jag iallafall vad jag ska sysselsätta mig med om jag har tråkigt. Plugga! Vilket jag nog ska sätta igång med redan nu, även fast jag kan komma på mycket annat att göra. Så som lyssna på musik, se på teve, äta tomater, dricka te och krypa ner under täcket och sova. Men icke! Plugget, here i come!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

nej nu blir jag arg en stund

Har försökt ladda upp en bild jävel alldels ny och fräsht omgjord på photoshop men i helevte att det går att lägga upp (lägg märke till min ilska i den meningen)

Men har varit alltifrån ilsken idag, har faktiskt varit riktigt duktig och snabb i svängarna tycker jag.
Körde först in till tandläkaren i stan vid 8 där jag fick ont i munnen av att ta bilder, kved som en liten mus. Sen in i en annan stol där min väldigt snälla tandläkare skrapade bort lite tandsten från mina tänder medans hon väldigt glatt pratade med mig, som ni kanske förstår är det väldigt svårt att säga något vettigt svar när man har en grej i munnen som hon skrapar med så det blev några obegripliga "aaaaah" och massa andra ljud. Men det vart inga hål eller andra konstigheter så det var tack och hej. Sen körde jag och modern själv vidare till Maxi för att handla diverse saker och ett sista stopp på facket.
Sen var det full fart hem för att skriva klart en uppsats, som faktiskt hann bli klar då var jag nöjd i ungefär en timme tills jag kommer till skolan och herr Karl säger med bestämd röst "Nej helene det här var lite fel" Efter lite bankande i huvudet och omogna skrik lyckades jag till slut samla mig för att koncentrera mig på det muntliga istället.
Så jag och karl och maja gick iväg och pratade igenom ett litet problem jag fått på halsen. Ja.
Sen var dags för redovisning och jag var ganska hysterisk Maja och Kalle hade gjort små kram attacker mot mig men jag fick smått damp och ålade mig därifrån.
kalle började han var väldigt bra och saklig, en awesome kille det där.
Sen intog jag golvet och faktiskt till min stora förvåning gick det kalas bra, typ det längsta nånsin jag stått och pratat för människor.
Sen var det hem och träna spanska verb, pust men tror dom sitter nu.

Himmel vilket långt inlägg det blev, hoppas Maja kan vara lite nöjd nu ett tag hon blir lite svidig mot mig när jag inte uppdaterar whatever tänker jag då.

Men nu ska jag vänta på att scrubs  min drog  mitt levebröd  mitt bästa program ska börja.
Jag behöver inget annat än kanal 6 sen är jag nöjd.
skepp ohoj er trogna krigare helene

Happy!

Johan ringde för ett tag sen! Ett 7 minuters lång samtal blev det. Så skönt att få höra hans röst igen, saknar den killen alltså! Men snart kommer han hem, ganska så snart iallafall. Jag längtar! :)

/ Maja Ström!

Idag är det måndag och alla är trötta!

Dagen idag har flytit på bra. På förmiddagen hade vi engelska, vi fick även i grupp prata om en bok vi läst. Även fast jag inte var förberedd överhuvudtaget så gick det ganska bra. Sen när jag och Mickan skulle gå till en data, så ser vi någon smälla igen en dörr några meter framför oss. Dörren smälls igen, och en tavla på väggen ramlar ner och glaset går sönder. Någon var visst lite arg..

Efter lunchen så var det svenska, våran lärare visade några klipp på youtube om gudar och hej och hå. Jag fattade inte så mycket, var nog inne i min egna lilla värld för tillfället. Sen efter det så gick jag, Helene och Kalle iväg. För vi skulle förbereda våra muntliga redovsningar. Men det gjorde vi ganska snabbt, så istället så började jag och Kalle toretera Helene på vårat egna lilla sätt. Mycket underhållande! Sen så redovisade Kalle, och det gjorde han mycket bra! Efter han så var det Helenes tur, hon var lite nervös innan. Men det gick jätte bra, verkligen! Sen så skulle det vara min tur, men jag hann inte för bussarna skulle strax gå. Så jag får väl göra det någon annan gång. När vi hade kanske 2 minuter kvar på lektionen så ringer det på min mobil från ett dolt nummer, men jag kan ju inte svara. Sen ringer det en andra gång, men jag kan fortfarande inte svara. Sen när det ringer för tredje gången så svarar jag, och först så hörde jag ingenting. Men sen efter ett tag så hörde jag att det var Johan som ringde från Indien!! Dock så hörde jag knappt någonting, för det bara brusade och jag hörde kanske vartannat ord. Tror det var för att dom åkte bil mot Dehli. Men han skulle ringa sen när dom var framme igen. Så han ringer väl ikväll. Längtar! :) Vi har faktiskt varit tillsammans i en månad idag, och snart kommer han hem. Underbart!

Nu är det mat för min del, sen ikväll så ska jag plugga och städa! Det blev ingen introduktion på gymmet ikväll för min och Andreas del, för hon skulle jobba. Så jag fick avboka det, så vi får ta det en annan gång. Förhoppningsvis någon dag/kväll i veckan!

Som sagt, nu var det mat. Plus lite sms tortering till Helene om att hon måste börja uppdatera mer här i bloggen!!

Talk to you latero!

/ Maja, "Helenes blivande livskamrat" Ström!

Just antother sunday!

Som ni ser så håller Helene på att göra om våran blogg lite. Det kommer nog att bli tjusigt! Idag är det en trött dag. Jag gick upp vid halv 12, och sen dess har jag inte gjort mycket. Städat lite och pluggat lite. Sånt som man gör på söndagar, iallafall jag. Fast snart så ska jag nog ut och röra på mig lite, bra väder för sånt idag!

Imorgon är det skola igen. Segt. Mycket segt. Sen vid 19:00 så ska jag och Andrea på en introduktion på Form Fitness, så vi vet hur alla maskiner fungerar och så. Efter det så vet jag faktiskt inte vad vi hittar på eller tar vägen. Men det löser sig, det brukar det göra.

Det får bara bli ett litet kort inlägg just nu, för jag vet inte alls vad jag ska skriva om.

Så...

... talk to you latero!

/ majaström!

RSS 2.0