Sommmmmmmmmmmmar!

Jobb igår och jobb idag. Slit och släp men pengar pengar. Fånigt egentligen, att man blir så pass glad över pengar. Men iallafall..

Igårkväll var jag och Mickan på fiket. Träffade på en hel drös med härliga och mysiga människor. Det var i vilket fall som väldigt trevligt och man kände att sommaren verkligen är här. Sov i en stuga med Mickan och Fannie, och det var svettigt. G-a-l-e-t varmt var det.

Igår på jobbet så blev jag kallad "lilla livet" förresten. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det. För det första så låter det som om jag är 5 år, max. Och för det andra så låter det som om jag väger 5 gram. Don't know how to tolka det..

Just nu: Mumsar jag på sånna där gröna stora melontuggummin och tänker på min Andrea.

Om 5 minuter: Låter jag fåtöljen vid TV:n äga mig för kvällen.

Imorgon: Mys/häng/picknick/shopping med Fanky i Visby.

So long, cowboy!

Två bilder från igårkväll:





/ Maja

Tjalala

Eftersom Helene har tagit en såkallad bloggpaus så blir det jag som håller i trådarna framöver. Det ser ni väl framemot?!

Jag drömde en jobbig dröm inatt. Drömde att jag försov mig så in i bengen. Vaknade en kvart innan jag skulle börja, och det tar 25 minuter bara att köra moppe. (Ja, jag kör moppe. Ja, jag har inte körtkort. Ja, jag är dålig. Men tänk så jävla miljövänlig jag är!!) Så, nu fick jag tyst på er. Nog om det. Som tur var så var det bara en dröm.

Idag börjar jag inte förrens tolv, så ingen brådska här inte.

Ikväll är det första fiketkvället som står på schemat. Mysigt värre.

Nu: Frukost!

/ Maja

G to the P

Jag har lyssnat på Bruce Springsteen konstant i 3 dagar nu. Bara så ni lättare kan sätta er in i vad som pågår i min hjärna förtillfället. Typ.

Min lön har kommit in idag, och hur glad är inte Maja för det?!

 Precis så glad som Göran Perre är här!

Imorgon är det jobb för fulla muggar igen, kämpa kämpa. Du är stark Maja. Du klarar det Maja. Du är grym Maja. Du är en feting bra kassörska Maja. Du är jävligt snygg där du sitter i kassan Maja. Du är helt enkelt B-viks bästa anställda på ICA Maja!! (Här snackar vi egoistisk peppning på hög nivå!)

Jag har fått en sådan där grej/händelse på hjärnan som gör att man bristar ut i ett hejdundrande gapskratt bara man tänker på det. Jag skrattar högt för mig själv just nu. "HAHA-HA-MUHAHAHA-HA". Så låter jag. Nej men for real likzom, det är faktiskt fett med kul. Men ni skulle inte fatta i vilket fall som så jag håller klaffen. (Fan, jag är nog jävligt dålig på att hålla klaffen, jag har ju rabblat på om det här i flera rader nu..) Ibland blir jag så fruktansvärt trött på mig själv!

/ Maja


månda

sitter hemma vid balle och han fixar med min micro mat.
hoppas på att den är god.
jag funderar starkt på att sluta orka blogga för ett tag. eller jag har nog bestämt mig.
eller vad är det för beslut att ta? det är väl bara att göra.

a d i å s.
/helene

Today is the day for something

Förövrigt så känner jag mig såhär idag:



Trött. Små svullen. En kliande mustasch. Och en jävla rynka mellan ögonbrynen.
Typ alltså. På ett ungefär. Lite piggare kanske.

Snart ska jag betala 54 svenska riksdaler för att ta mig 6 mil norrut. Världens rån!! Funtar på att ljuga om min ålder så jag åker för 35 kronor, det är kanske värt ett försök...

HAHA. Vilken toka jag är.

/ Maja

Dagens skratt!

Rasmus påminde mig på midsommarafton om en incident som min farfar iscensatte förra året någon gång. Detta är otroligt komiskt, så läs noggrant och duktigt.

Lilla farfar hade hört något durrande ljud på övervåningen i sin flotta våning. Han försökte hitta vart ljudet kom ifrån men fann icke något svar. Det gick någon dag och tillslut så blev han tokig på ljudet. Han drog en snabb slutsats av att det förmodligen hade något med elen att göra, så han ringde sin granne som behändigt nog är elektriker. Dock så kunde denna man inte heller finna vart ljudet kom ifrån. Ett mysterium alltså!! Det gick några timmar på samma dag, och efter att farfar hade letat lite till på egen hand så fann han ljudkällan. Det är nu ni ska skratta så ni ramlar av stolen, det är nu punchlinen kommer. Ljudet kom från...hans rakapparat som låg och durrade i ett skåp.

HAHA-HA-HAHA-HAH...

Otroligt komiskt och jag skrattar lika mycket idag åt denna berättelse som jag gjorde första gången jag hörde den.

Ge min farfar lite spontana applåder för hans bedrift, för erkänn att ni skrattade (?!)

Dock så har jag två saker att tillägga.

1. Min farfar har väldigt dålig hörsel, och han hade inte i hörapparaten vid det här tillfället. (Men det är ändå kul!!).

2. Rakapparaten är otrolig med dess ofantligt långa batteritid!

/ Maja


Yaoyao!

Jag har insett att jag älskar att jobba på söndagar. Då gäller dubbellön för fulla muggar Idag gick jag 1650 plus. Ka-tjing än en gång!! Om allt går som det ska så kommer lönen in imorgon på förmiddagen, så jag har lite planer på att sticka till Visby en sväng. Hoppas även på sällskap av Hanna och Jonas!

Ikväll kommer kanske David och Martin hit en stund efter dom har sett på bio, trejvlans!

Nu vankas dusch och lite annat fixelilix!

Peace brotha!

/ Maja

Lyckad midsommar!

Kvällen igår var väldigt lyckad. Vi grillade, drack, rökte vattenpipa och buggade lite. Andreas hade siktet inställt på att tömma flaskan, and so he did. Jag måste även säga att spela kubb på fyllan är en kanonidé, man kastar så fruktansvärt rätt. Hoppa studsmatta är också en klassiker, det funkish som man säger. Martin införde även en lek på festen. Den går till så att alla väljer ett "fuck". Några som fanns igår var, oralfuck, rapefuck, Hitlerfuck, analfuck mf. Använd fantasin helt enkelt! Den som börjar klappar först i knäet och sen med händerna, och säger sen, "Knulla mig, din feta slyna.". (Dra ut på mig:et). Och den som börjar leken för omgången säger sedan sitt fuck, tillexpempel så hade jag "oralfuck" igår. Så då säger jag, "Oralfuck, oralfuck, can i get a (tillexempel) analfuck? Alltså någon annas fuck. Sen så är det den personens tur, och sen går det bara vidare tills någon sjabblar bort sig och säger fel. Då börjar man om på nytt igen. Denna lek med alla dessa klappar på låren reulterade i att jag idag har flera små blåmärken på låren. Lyckat! Jag, David och Martin hade planer på att sova över i bilen, men dom sprack. Så istället så åkte vi tre hem med Erika och Johannes och somnade sött hemma hos David. Vaknade mitt i natten av att David står på alla fyra och pratar i sömmen och att Martin småpratar lite han också.

Sen vid tio imorse så kilade vi över till Löf Nyqvist casa och åt nygräddade pannkakor ala Philip. Detta serverades med färska jordgubbar, mums för en hungrig mage. Sen vid tolv så var det bara att släpa sin trötta rumpa till jobbet, där möttes jag av 3 styckna småbakis och allmänt trötta arbetskollegor. Hannes var nog värst, alltid ska han vara värst. Jag ville bara lägga mig ner på kassabandet och ta en liten powernap. Men icke. Men klockan halv 5 var jag därifrån och var otroligt nöjd över lön x 2 för dom fyra timmar jag arbetade. Ka-tjing!!

Ikväll har jag ätit middag med familjen plus lite släkt. Lite allmänt plock och gott, och champagne serverades även. Dock så vet jag inte riktigt vad vi firade, men gott var det.

Nu ska jag gå ner och joina min kära mor plus faster i TV-tittandet!

Peace, love & understanding!

/ Maja

lördag

efter en massa krångel och bestämmelseångest och misslyckade försök med skjuts så hamnade jag och amanda tillslut vid elin. vi träffade en massa nya glada och lite små galna människor och hade riktigt kul.
det var kul att få vara lite med elin och mathilda som hade små roliga saker att berätta.
det var kul att jag tappade min lilla köttbit när jag äntligen grillat klart.
det var kul att se på alla saker elin hade under sängen.
det var kul att jag och amanda hade samtal i en stor sal helt själva.
det var kul att höra på lukas fördomar om donner.
det var kul att höra på simple plan och sjunga med.
det var kul att mathilda fick lite blod på sig.
jag är väldigt nöjd :)
när jag kom hem fick jag en fyndig idé att äta lite mat, jag hittade lite knäckebröd och ishavssallad. efter några mackor var jag nöjd och gick upp och slockna i sängen.
ikväll får jag se vart jag landar någonstans det är ännu inte bestämt och jag är rätt trög.
jajja, :)
hoppas agnes, maja, jessica, märta och karl hade en bra midsommar dom också :)

/Helene

Midsommar!

bloggen får lida nu när sommaren är här.
eller förmodligen är det ni som läser den som får lida, för jävlar vad massa roligt ni missar.

har jobbat ganska så mycket nu, och det ger klirr i kassan, vilket är oerhört nödvändigt nu!
dom senaste dagarna har jag även varit inne i Visby, köpte dom snyggaste skorna någonsin. var bara tvungen att tillägga det. i förrgår så umgicks jag med kusin Hanna och kusin Fanny, ytterst trevligt måste jag säga. it's good to have you in the family! upptäckte även att Hanna är en otroligt dålig/rolig förare. (hon säger det själv så hacka inte på mig!!)

och idag är det midsommar, och dagen började med lite firande här hemma med familjen och Johan. sen vidare till Kattlunds som är en tradition. och just nu så sitter jag och väntar på att bli upplockad av David, Martin, Philip och Richard. vi ska sedan styra kosen mot Andreas Siggelin och fira där under kvällen. hoppas på en trevlig kväll!

ta det lugnt ikväll!

/ Maja

torsdag

Har jobbat första veckan på fotbollsskolan och vi avslutade med ett stort och brutalt vattenkrig.
Jag var totalt dränkt när jag åkte hem och det tackar jag sådär lagom för.
Men barnen har varit bland dom roligare jag träffat och jag hoppas nästa vecka blir lika rolig som den här har varit :)
Imorgon är det midsommar, och går inte in för det direkt utan det får ännu visa sig vad jag styr stegen.
Ikväll är det DM match mot Dalhem, och sängen känns mer tilltalande än att springa runt som en rädd tosse tjej.
Det var väl det och inge mer som jag hade att dela med mig av.

/hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Sommar!!

Strosade runt på stan igår med Helene. Men efter att ha upptäckt att jag deklarerat fel och var ägare till bara 11 kronor så kändes allt inte lika kul längre.

Efter en liten powernap på busstationen orsakad av Mrs Bergfeldts snesteg när det kom till att kolla busstider så begav jag mig mot Ljugarn. (Satt på busstationen i 1 ½ timma).

Det första som hände var att jag blev rålurad med ett korttrick av Andreas mamma.
Sen efter det blev det en mysig middag med Andrea, Lisa och mormor.
Resten av kvällen bestod av lite partyparty.
Först hos Duffys, där det blev både lite twistdansande, facerapande och vindrickande.
Efter det avverkade vi några timmar hos några fastlänningar. Som mestadels bestod av dryga killar. Men vi hade roligt och Andrea gick hem med några nya nummer inlagda i mobilen.
Efter att jag hade plockat en fin (ogräs) blombukett till Lisa så slocknade vi i Andreas säng runt 5 och solen hade gått upp för längesen.

Idag har jag solat, solat och lyssnat på musik. En helt okej dag med andra ord.

/ Maja


shfrdskjfrhfrhed

jag befinner mig förtillfället i Ljugarn.
Andrea är och gör något bus, och här sitter jag med Alex och Wille.
Alex matchar sin rödrutiga skjorta med ett par lila strumpor. ehmm....
Wille vet jag inte riktigt vad han gör.
Vi sitter här med våra vinglas och våra ölburkar, och har det riktigt trevligt.
yeeeeiiiii

/ Maja!

fihdjsfhjdhfkhdjkfhr

nu åker jag och DavidRydde till När och Amanda.
jag återkommer till Havdhem någon gång inatt, och imorgon så blir det en sväng till Visby med Karl och Helene.
plus att jag är ledig imorgon och även på torsdag/fredag!!
tjingpåer!





/ Maja

tisda

har förbannat ont i ryggen efter matchen igår som slutade i hela 11-3 eller 9-3 eller 10-3 till p18
men det var förbannat kul att spela med u-laget och jag var rätt nöjd med mitt mål jag lyckades få in.
idag har jag nördat bonniers trafikskola, jag sitter och försöker förstå och lära mig om motorer och hur bromssystemet fungerar. Det s u g e r.
Jag har inte orkat kolla mobile nu på några timmar och jag vet en liten arg amanda nu som förmodligen vill ha tag på mig. 
adjöken
/Helene










hittade den här super bilden på märten, haha saknar dig lite snygging!

fhwhfosdhfdhfoig

igår blev det en dejt med Helene och Kalle, vi såg fotboll, film och snackade allmänt mycket skit.
både det ena och det andra hann vi ta upp.
sen så fixade Kalle varm choklad och kanelbullar, till det så tittade vi på en film, (en värre version av American Pie filmerna..

idag har jag inte gjort något nyttigt alls.
förutom att träffa min farbror och solat.
plus att jag nyss fick mig en liten pratstund med en viss Andrea Bergfeldt över telefonluren.
UB, it's good to have you back on the Gotland.

imorgon ska jag sola om vädret tillåter, och på tisdag är det jobb som gäller.

och den 2:a juli är det John Fogerty som står på schemat, yaaaiks!!

/ Maja

Tshabalala

VMs första mål gjordes av Sydafrikas Tshabalala och just i den stunden visste jag vad jag skulle göra i en månad framöver. Sitta i min soffa eller ligga i min säng och endast ägna mig åt vad svt och tv4 har att bjuda på från afrika.
Anledningen som går före i princip allt. England och Spanien går som favoriter för mig. Mest Spanien men lite England bara för att Beckham är oförskämt snygg.
Idag vaknade jag över att regnet vräkte ner, perfekt. Sommarlov och graderna ligger runt 17-19 och solen vägrar visa sig. Blir det mer deprimerande eller? Inte heller av att mitt huvud snart ger upp av allt som funderas på och ältas. Det är med andra ord fruktansvärt rörigt.
Inte blir det bättre över att man inte kan prata igenom allt med alla som man är vana att se varje dag och vräka ur sig alla sina problem med. Två dagar eller snart tre har gått och jag har redan lite smått abstinens.
Maja blev total dissad av mig igår, sen blev hon total dissad av mig idag igen när jag egentligen skulle följa med mamma när hon skulle till sin syster och jag skulle hälsa på Ström i havdhem en stund.
Men efter oväntad hunger så åt jag två hamburgare men kände mig ännu lite hungrig så tog en tredje blev jag så mätt att jag rullade in till soffan och dog. Jag åt för två timmar sen men är ännu mätt.
Men Majsenbajsen överlever trots sitt lite halv deppiga humör :)
Imorgon ska jag ut till När och spela match mot Viksjö, fy faaaan är vad jag har att säga om det.
Nu ska jag ägna mer tid åt att se Frankrike - Uruguay.
Hejra
/helene

Jiiiiiiiiihaaaaaaaaa!





fick feeling och slängde upp två pollehäst bilder.
modellerna heter Fanta, (den stora pollen), Kaspar(er), (den lilla pollen), Marion och Maja.

/ Maja

Palmqvist!



Hej kompis, svara gärna på något av mina tre sms.

/ Maja

tjena


EHE

ganska fin
ganska cool

strul och jobbigheter får symbolisera det här
dygnet. men jag får skylla mig själv.
men imorgon får jag och alla andra fina donner människor
sommarlov och det tänker jag inte låta förstöras.
jag längtar efter att känna att jag inte behöver göra ett skit
och bara låta dagarna gå och jag ska känna mig sådär sjukt meningslös
och inte bidra med något.
just nu håller jag på att leta efter en låt som jag hörde på radion igår som var sådär
jätte bra men jag hittar den inte och jag är lite smått deprimerad över det.
så jag ska fortsätta med det meningslösa letandet,
hejpårej
/helene

El konserto!

här kommer en snabb resume om minitripen till Sthlm, för dom som orkar läsa.

onsdag:

båt upp till Sthlm med Johan och Timgren.
träffade David en snabbis på centralen, vilket var skönt.
sov hos Johans syster.

torsdag:

träffade Mickan och Andrea och kramades riktigt hårt!!
köade i flera timmar.
såg några dumma gulkepsar!!
betalade 30 spänn för att gå på toa.
hamnade väldigt nära scenen.
träffade Robin, Emanuel och Helmer.
jag och Andrea träffade på en kille vars hela livshistoria vi fick höra, sjukt komiskt.
en kille i publiken kissade på Andreas ben.
jag blev knockad i huvudet av någons armbåge.
var nära på att tappa min mobil under Let there be rock, tacka gud för Helenes lilla svarta snöre jag har på mobilen.

fredagen:

gick på stan hela dagen med Johan.
hittade ingenting så blev på dåligt humör.
med hjälp av Johans tur så fick han en skjorta värd 500 kronor gratis.
åkte båt hem på kvällen.

en sammanfattning av det hela var att konserten var mer än grym.
pga att jag skippade öronproppar så susade det i mina öron hela dagen efter, mina fötter och min rygg mådde inte heller så bra.
men det var det värt, många gånger om.

för dom som vill ha ett svettigt motionspass så säger jag bara, gå på en rockkonsert!

/ Maja

åh vad kul

mobiläckligt gick och dog igår. blev så fruktansvärt arg efter att ha stängt av och satt på den 748394738294 gånger utan att den ville leva upp igen. jag banka, slog och kasta med den.
men den har tyvärr lämnat mig åt mitt öde och nu måste jag dela livet med en ganska brutalt ful och dålig nokia 2100. så maja du måste lämna tillbaka den svarta mobilen plus sladd.
idag är det galet  varmt och jag har fem stycken bett på mina ben som är jätte stora. undrar vad jag har blivit biten av för monster.
imorgon åker vi upp för att spela match igen, men kalle ska upp samtidigt så det blir att socialisera sig med den människan.
nu måste jag deppa lite mer över min mobil..
Massa grattis till Jessica som joinar oss vuxna människor och också blir 18 idag :))))) puss på henne
/helene

Ssstockholm!

nu är jag hemkommen från Stockholm och en feting konsert som var helt fantastisk, (fortsättning kommer på det).
nu sitter jag hemma hos Johan medans han är på jobbet, men ska nog snart bege mig mot Visby för att fixa lite grejer, och sen vidare hem till Havdhem
förövrigt så är jag trött idag, och skulle vilja se ut som på bilden ovan, MEN jag ska försöka att se ut såhär:
fast det kan bli misslyckat och sluta såhär:
/ Maja

...

b r a      j o b b a t från min sida...eller.

TORSDAG




märta
agnes
helene
vin
lagom vuxet
sen in i dimman
hej

Varför sover inte jag

har suttit och skrivit på mitt tal som jag hoppas på något vis jag ska kunna genomföra på någorlunda bra vis.
det är 2/5 saker jag skulle lyckas bli klar med den här veckan.
inte mycket till sömn har det blivit på sistone för det är ständigt något nytt man hela tiden måste göra.
jag behöver verkligen sommarlov. jag behöver det så fruktansvärt mycket.
imorgon ska jag till jonas och jag kommer dö i hans säng tidigt och sedan sova som en sten. det får han leva med.
haha jag är så jävla deprimerad så jag snart stänger in mig och aldrig kommer ut.
tack för mig, hej
/helene

Vi kör tisdag!

vi har redan slutat, hurra hurra för det!!
så om en timma så ska jag åka hem, packa lite och sen åka vidare till högklint.
såhär kul kan man ha med photo booth:
se så fin man blir.
/ Maja

RSS 2.0