Old time Rock N Roll.

Kul film jag la upp i tidigare inlägg va? Det tycker jag iallafall, mhmmm.

Lite snabb info, Sticks och Andrea kom inte iväg. Chile-resan är förtillfället inställd för att det är k-a-o-s in Chile-land right know. Om planerna går så flyger dom ner nästa måndag istället. Just so you know. Jag är ledsen för deras skull, men ändå lite glad. Varför? Jo, för att då hinner vi förhoppningsvis ha en hejdå-syns-snart-fest för dessa två lovely girls. Ett ord, 6 bokstäver: Toppen!

Pga tristess så hittade jag en liten kul (?) grej.

Favoritmusik? Till största del Old time Rock N Roll, men även blandat med nästan allt möjligt.
Favoritfilm? Almost Famous, This Is England, Love Actually & Beyond Borders är några av dom.
Favoritmat? Mammas mat. Sådetså.
Röker du? Nejru.
Går du i skolan? Om jag gör. I den bästa.
Har du något ärr? Yes sir. Vid ögonbrynet, knäet, smalbenet, handen och vristen. Detta är bevis på att jag är en klantig tjej.
Har du någon bästa vän? Jag har många bästa vänner som står mig väldigt nära.



/ Maja!


En liten film från i torsdags!



Ni är oerhört störda, men ni är även oerhört bra att ha till hands!

"If you wanna be white, eat white".

/ Maja!

Öhhhm.

Jag tog världens sovmorgon idag igen. Big suprise?
Åt lite frukost, sen gav jag mig ut på en promendad.
Mycket är på gång, fullt upp. Höh.
Imorgon ska jag och mor min iallafall in till Visby, tums up.

Intressant inlägg, jag känner att man får ut mycket av det.
Faen vad kass jag är.

T-j-a-b-b-a H-e-j.

/ Maja


Today is the day for something.

Inatt drömde jag att jag hade sönder Märtas dator. Illa är ordet. Jag tror jag spillde kaffe på den. Men jag vågade inte berätta för henne att det var jag som var förstöraren, så jag skyllde på Carro. Snäll flicka jag är.

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Deprimerande. Jag vill flytta till Visby meddetsamma. Nu. Alltså verkligen nu. Fan.

Nu ska jag gå och se om det händer något på Havdhem. Hah, dubbelt hah. Nej, men jag ska faktiskt fortsätta med att pilla bort mitt nagellack. Sen så ska jag ringa upp Angus Young och fortsätta diskutera livets alla stora frågor, som att de bör spela It´s a long way to the top i Stockholm i sommar bara för min skull. Men det ska vi nog kunna ordna.

 Tro det eller ej. Men det här är A.Y. och min föredetta älskade mobil.

Piss out.

/ Maja


dont you know? hähä

hejhejhejtjibbtjabbtjebb
lördag idag alltså, har varit uppe tidigt idag för skulle pallra mig ut till När och städa ett hus.
Det var lite äckligt ibland, lite jobbigt ibland, lite kul ibland och lite kallt ibland. Men det gick fortare än vad vi trodde. BRA. Det var kul att prata med Amanda eftersom vi hade en lite pratstund i torsdags mitt i natten haha ;)
Ikväll ska jag inte göra något hoppas jag. Ja jag verkligen hoppas att verkligen inget händer så jag måste röra mig ur sängen, soffan eller vad jag än gör av min kropp. Jag är trött och behöver vila i många timmar.
Jag har kommit på att när jag inte har träningar och får en stund över så tänker jag direkt att då ska jag sova arslet av mig. Inge vidare spännande liv kanske men jag är verkligen en trött tjej som behöver sova minst sextio procent av dagen. Inatt skulle jag egentligen se curling finalen på damsidan men istället somnar jag precis när matchen börjar. Vaknar sen senare mitt i natten över att jag hör någon från tven prata jag blir lite arg och stänger brutalt av.
Men glad blev ja sen när jag hörde att dom vunnit och att det var tydligen ganska spännande.






jäääääääääääääätte bra låt.

-helene-

guldyra


Jag blir glad när Sverige tar guld. Och jag blir ännu gladare när det är ett av lagen som lyckades försvara sitt guld från OS 2006.  Och med det vill jag säga att tack för att åtminstonde ett lag lyckades göra det. (Ja jag har hockey laget i tankarna när jag säger det)

-helene-

Här ska det stå en rubrik!

Jag tänkte bara förvarna folket om att det förmodligen kommer att bli ett långt inlägg.
Deal with it, liksom.

Igår så hoppade jag över skolan lite sådär för att agera moraliskt stöd till Helmer och hans rockiga rock-band som spelade i kaffis på säve. Så jag mötte upp söta Carro där och så kollade vi järnet. Galet bra var dom, verkligen galet bra!!

Efter det så åt vi lite mat på skolan, sen gick Carro vidare på lektion och Helmer skulle iväg och öva igen. Så då sällskapade jag med Emanuel istället, inget att klaga på där inte. Jag blev även spådd av denna duktigt herre, men vi hann inte riktigt färdigt, så förtillfället så ser min framtid rätt oviss ut. Hah.

Sen resten av dagen så hängde vi kvar på säve, kollade på Krullmer som spelade lite mer och hann även med att spela kotten. Vilket förövrigt jag var otroligt duktig på.
Vi hann även med att spela med Maja and The Shitheads, ta en tripp i PejstOffs lilla turnebuss och hämta Robin på flygplatsen. Sen så var det dags att åka bussbuss hem till Havdhem igen.

Men där var det bara till att vända igen.
Jag hann med att duscha och äta lite mat, sen satte jag mig på bussen igen.
Med destination VISBY.
Helene hoppade på, och vi gick hem till Jessicas lägenhet.
Efter många funderingar så kom vi på snilleblixten att ringa Jeppa, så han fixade allt som kvällen behövde för att bli rolig (?)
Det var iallafall mer än toppen, och skjuts fick vi också.
Så härmed utnämner jag Jesper Ahlström till: Torsdagens Hjälte!

Sen så styrde vi våra små fötter mot Agnes Åkerblad, där inne så väntade Carro, Vendela, Agnes, Amanda, Hugo och några till. Det var mycket trejvligt måste jag säga, och vi lyckas alltid med att skapa vissa oklara situationer. Som tillexmepel att Agnes Ekbom Aldrin fick näsblod, Carro lekte Doktor Kosmos och Jessica och Helene tog en power nap.
Men det var riktigt kul. Sen så däckade jag, Helene och Jessica i Jessicas säng någon gång mellan 03:00-04:00. Den exakta tiden är lite oklar. Vi somnade iallafall gott efter lite kramar och tröstande till Helene. Häh.



Däremot så var det inte riktigt lika roliga att gå upp imorse för att gå till skolan. Men eftersom vi är duktiga och ambitiösa elever så tog vi oss i kragen och åkte dit. Men vi hade lekar hela dagen, så det var rätt lugnt. Faktiskt så var det ganska så roligt.

Nu så sitter jag iallafall här, och har precis pratat med Mickan på facebook lite. Hon ville att jag skulle följa med till ljugarn ikväll, men jag orkar verkligen inte. Trist, för jag ville träffa göllrumpan innan hon åker imorgon.. Fan vad jag kommer att sakna dig och Andrea. Det känns alldeles för konstigt att veta att man inte kommer att träffa er förrens i juni..
Men jag och Sticks bestämde oss iallafall för att sjunga en duett på folkeryds i sommar. Allt dedikerat till rockgubbarna aka trubadurpojkarna. För dom som vill veta så ska vi självfallet sjunga en AC/DC låt.
You all better be there, it´s going to be awesome. Dude.

 En liten förhandstitt på hur det kommer att se ut i sommar.

Men nu så ska jag sjunga vidare till musiken.

Tjingeling!

/ Maja!

HEJ OCH HEJDÅ


Finns inte mycket man kan säga mer än att det är en sjuk bragd dom har gjort.
Jag var i tårar för tredje eller fjärde gången detta OS och jag blir verkligen sjukt glad!



Jag citerar Karl Ahlqvist: Det här är ingen jävla påskcup!
Och enligt mig: Sverige åk hem.


-helene-

juhrhdrohviuheiufhiurer

Jag gjorde en Helene. Jag skrev precis en ofattbar rubrik eftersom jag hade det beryktade blogg-problemet. Såkallad rubrik-torka.

Jag säger bara maaaj gaaad. Gjorde precis en stor upptäckt, jag hittade min gamla blogg som jag skrev i under nästan hela ettan i gymnasiet. Det är faktiskt ganska så kul att kolla igenom vad man har skrivit för något, även om vissa inlägg är otroligt oklara. Men det står iallafall massor om Helene, för jag skrev som mest i den när jag precis hade börjat lära känna Helene och var sådär nykär. (Typ, ni fattar). Vilka upptåg vi har varit med om.

Iallafall, imorgon så ska jag sätta mina fötter på säveskolans mark, med mig har jag en säve-elev, som tur var. Carro är mitt sällskap för dagen och jag klagar inte! Vi ska kolla in blandannat Helmer och hans rockiga band som spelar i skolans kaffis. Det ska bli roligt att se!



Men nu ska jag krypa ner i sängen eller något annat skönt och lyssna på musik.

Sleep tight när ni ska sova!

/ Maja!


en video gjord av brutalt bra männsikor



Människor som deltog.
Agnes Ekbom Aldrin - Matvraket
Jessica Jacobsson - Den pussande tjejen
Märta Fohlin - Tjejen som inte vill bli inzoomad och filmad för länge
Maja Ström -  Förvirrad kvinna

Bakom kameran.
Helene Palmqvist - Hon som bidrar med ljudeffekter

Filosofering på hög nivå!

Jag och Helene satt precis på facebook och pratade lite på den enligt mig charmiga chatten. Då kom vi att prata om Kissie, you know den halvkända bloggerskan? Hon har ju tydligen genomgått en bröstförstoring, och uppå det har hon färgat håret brunt. Så vi började dela våra åsikter om detta stora fenomen..





Slutklämmen på detta blev att silikonboobies är äckligt, men att hon passade bättre som brunett än som blondin. Antecknar ni?

/ Maja!


iouerfvhasjkaö

det finns inget jag uppskattar så mycket som att vakna till och sen komma på "just det jag är ju ledig idag" och sen lyckligt somna om igen. och ledig är precis vad jag ska vara idag. har bara sett tv och ätit frukost än så länge och vet inte riktigt om jag orkar göra större ansträngningar än så.
Just nu håller jag på att installera om iTunes för jag gjorde en liten tabbe i helgen och då försvann både det ena och det andra, ojdå liksom.
igår var en ganska rörig dag i skolan vi pratade mycket om resan till ryssland. snartsnart är det bara en månad kvar ungefär så vi vi gjorde i ordning våra visum papper och tog också ett visum kort.
jaja nu ska jag försöka lära mig det ryska alfabetet.

-helene-

Whatup whatup what the fuck is up?!

Här kommer redan mitt andra inlägg för idag/ikväll.
What up with that liksom?

Johis är sjukling, han ligger i sälen utan någon som tar hand om honom.
What up with THAT?!
Helt seriöst, det är inte okej.
Jag borde vara där och göra massa varm choklad och annat gotti som han kan äta i väntan på att bli frisk.
Någon puss hade jag nog också kunnat slänga med för samma pris.
Men icke, jag är inte där.
Illa..

Sticks hade lurat mig, hon kommer förmodligen till skolan en stund på torsdag.
Alla mina femton tummar reser sig nu!
Fast kom på eftermiddagen, för på förmiddagen så ska jag nog till säve och se på una konserto!

Nej, nu får det vara nog.
Nu ska jag gå ner och äta lite gröt med mjölk och lingon sylt till.
Sen ska jag även se på lite 2 ½ men.
Awesome dudes!

Förresten, det är faktiskt galet skönt att vara ensam hemma ibland, because then i am the queen of this house!
Everybody in tha house stand up for Maja!!
Nä, just det.
Det var ju ingen hemma..

 Kolla vad jag kan!

Byes!

/ Maju!


Jisus!

Igår så var det tajm för ett friskis och svettis pass med Maja igen. Kalas har jag bara att säga om det. Sen efter det så traskade jag hem till Jessica, spenderade cirka 3 timmar själv där eftersom hon var på middag och träning. Sen kom töisabiten hem, och då gick våra munnar i ett. Herre vad vi kan prata när vi kommer igång. Förresten, har ni sett My Name Is Earl någon gång? För medans Jessica låg och gullade sig i fånen med Koffe, så såg jag på det. Vilka sjuka karaktärer dom har tryckt in i den serien, i vilket fall som så tycker jag det är riktigt kul, även om jag verkar vara ensam om det!

Idag har vi inte haft någon riktigt lektion överhuvudtaget, utan det blev mest prat om våran Rysslands-resa, och sen berättade en annan lärare om sin resa till Indien. Sen hade vi även haft en föreläsning om hjärt & lugnräddning.

Jag och Helene har även roat oss med Photobooth idag. Extremt bra uppfinning för dom som har tråkigt. Jag lovar att det blir många skratt till alla ruliga pics!

Sa även hejdå till Andrea och Mickan idag. Jag hatar att säga hejdå, och jag är inte bra på det för den delen heller. Så jag sa inte hejdå, utan mer, "vi ses om 3 månader". Till sommaren. Som känns alldeles för långt borta just nu. Halvmesig som jag är så kom det lite tårar också, men dom försökte jag snabbt torka bort när jag gick på bussen..
Men om vi ska försöka vara lite positiva nu, så kommer jag iallafall vara den första som får träffa korvarna efter deras Chile-resa. Jag ska fan möta er på flygplatsen den 2:a juni, och sen dagen efter så är det dags för årets största fest. Hej Stockholm, och hej AC/DC!

 Hah, vilka lurvar! :)

 Det här kallar jag påtvingad kärlek. Kvinnan blir ju mos när jag är lite för kärleksfull.

Imorgon är det onsdag, och det betyder ledig. Skönt!

Ps. Jag har även kommit på vad jag ska tatuera. Jag ska tatuera in ett kors på vänster axel, och där i ska det stå "Jisus". Ds.

/ Maja!

Hejdå syster




Imorgon tidigt åker Sandra, känns verkligen tråkigt och lite sorgligt.
Men trots det så är jag ändå väldigt glad att hon får åka iväg.
Men kommer verkligen sakna henne, det kommer bli knapert på brutala gräl och irriterade komentarer.
Får ge all min överflödiga syskon kärlek till min lillebror istället.
Men även han lämnar mig  helt själv hela sportlovet.
Då ska han åka upp med till fjällen. Hoppas han inte glömmer bibeln.
Men ska iallafall göra en uppdatering ägnat till Sandra varje gång jag skriver blogg och förklara lite vad som händer här hemma.
Men jag hoppas också att hon nån gång ibland skriver att hon saknar mig överdrivet mycket nästan behöver åka hem och träffa mig:)
Men men fyra månader går nog fort hoppas jag.
Massa fin syskon kärlek till dig iaf Sandra :)

-helene-

kasjdfurfei

Jag har ide torka på rubriker som nu kanske har märkt.
Idag är det söndag och jag låg och sov sjukt länge, längre än vad jag förväntade mig att jag skulle göra.
Igår var det lördag och jag gjorde inte ett skit mer än att jobba på revyn. Men det var ändå ganska snabbt avklarat. Jag och pappa åkte förbi konsum så jag kunde köpa naturgodis och en fil.
Sen på kvällen så såg vi film och det jag kommer skirva nu är under all kritik, vi missade när sverige tog TVÅ jag upprepar TVÅ medaljer i längdskidor. Jag skäms. Men jag och Sandra hann se när det sprutades tårar och skreks av glädje. Jag och Sandra fick också tårar i ögonen för det hade tydligen varit ett helt galet lopp. Som tur vad. Tack svt. Så sändes reprisen idag så jag hann se hela loppet. Jag börjar få lite ångest över att det bara är en vecka kvar av OS. Vad gör jag av mitt liv då?
Ikväll väntar träning och ett stort och sorgset hejdå till sandra som åker till sthlm imorn och sen vidare till italien :(
jajajajaja hejhej
¨
-helene-


Hej ho lets go!

Oh what a day!!!
Har fått så mycket gjort.
Naaat.

Idag har det varit en görinteettskittdag.
Som alla andra dagar, typ.
Nej men to be ärlig, det är ganska skönt att ha det så på helgerna.
Varva mellan teven och datorn.
Varva mellan en skön film som gick på tv4 film och spotify.
Det funkish säger jag!

Hej ho lets go.
Blitzkreig Bop.

Ramones, what a gr8 band!
Mhmm, ljuv musik!

Imorgon blir det friskis med Maja, och sen tänker jag överraska Jessica genom att knacka på hennes dörr och lägga mig i henns säng och sova där för natten.
(2 bad 4 me att hon redan vet att jag kommer...)

Jag gillar att skriva siffror istället för ord, that´s my new thing, 4 sure!

 What what what the fuck is up with my lill-finger?!!

Over and out.

/ Kapten Maja Ström!


Stay with you!

Du hade helt rätt, låten beskrev ganska så exakt hur man känner.
Det är nästan lite läskigt hur pass bra en låttext kan passa in på en själv.

Jag tror att det är på nätterna som man känner sig lite ensam och vill ha någon att krama.
Men det är liksom inte alltid det går.
Iallafall inte med den person som man helst hade velat krama om.
Tusan också.

Det är även på kvällarna man blir lite små deppig.
Men det är då man sätter på bra musik och upptäcker att ens back-packer till kusin som befinner sig i Australien är inloggad på facebook.
Att få höra om hennes resa, och tydligen vilda partajande (?!!) får en glad igen!
Mor min skippade dom intressanta delarna, och har bara informerat mig om vissa skador som uppkommit under resan, som hon i sin tur fått reda på via systern sin.
Hallå, party är lite mer intressant än skador!

 Jag och Hanna på midsommarafton -08.

Men nu tror jag att sängen väntar på mig, och om jag har tur så gör även min ipod det. Fast först så ska jag nog vara en söt flickvän och skicka iväg ett gulligt sms till en sovande Johan!

/ Maja!

Lördag!

Man märker att Maja är uttråkad när hon ser på MTV när dom visar ett maraton med "Hogan Knows Best" och när hon snattar testet som Helene gjorde i tidigare inlägg.

Senaste

Låt du hörde: Galway Girl - Steve Earle.

Film du såg: Halva Rain Man igår.

Mat du åt: Gröt med lingonsylt och mjölk.

Kram: Mi madre.

Puss: Johan.

Känslan: Uttråkad.

Resa: Sthlm i måndags.

Glädje: Musik.

Dröm: Haha, Jessica vet.

Person du träffade: Pappa.

Personen du pratade i telefon med: Pappas kompis.

Personen du fick sms av: Johan.

Gången du åt 7-eleven korv: Jag tror inte det är något som jag kan lägga till i min meritlista.

Gången du var utomhus: Igår.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: I torsdags i think.

Saken du köpte: Loka, två äpplen och tuggegum.


Allmänt:

Ska bli skoj: Att inte göra ett skit (?)

Ska inte bli skoj att: Börja skolan på måndag.

Sparar till: Kläder och Sthlm x2.

Pålägg som gäller: Leverpastej med inlagd gurka. Gotti!

Önskar att jag var bättre på: Samma som Helene, inte göra av med så förbaskat mycket pengar.

Dagens dryck: Te.

Vad saknar du: Det borde stå vem istället för vad.

Tre band/artister: AC/DC, Dire Straits och Creedence.

Vad har du gjort idag: Sovit, ätit frukost och sett på tejve.

Brukar du svära mycket: Min mamma säger att man inte ska svära.

Hur tidigt stiger du upp: Vardagar: 07:00. Helger: Inte tidigare än 11:00.

På helgerna: *Pil uppåt*.

Vad ska du göra ikväll: Jag ska inte se på melodifestivalen eller OS. Så jag vettifan vad jag ska göra.

Hur många timmar sover du per natt: O l i k a .

Vem är snyggast i världen: Mr Bean.

Vad är det för veckodag: Lördag.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Mitt sommarjobb. Thank the lord säger jag bara.

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina svarta kängor. Så det så.

Längd: 1.73 cm.

Vikt: 54 kg.

Byter gärna garderob med: Mary-Kate Olsen.

Byxa eller kjol: Byssa.

Senast utlästa bok: "Inte på kartan".

Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt.

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, blek och uttråkad.

Jag tränar: Friskis & Svettis.

Jag ville bli när jag var liten: Läkare.

/ Maja!


logaffgvxäö

Senaste

Låt du hörde: Otippat för Kalle och Maja men jag lyssnade faktiskt på en disney låt

Film du såg: Det var så längesen så jag kommer faktiskt inte ihåg

Mat du åt: Pannkakor jag gjort helt själv

Kram: Jag och min lillebror kramades lite förut mehe

Puss: -

Känslan: Att jag är fortfarande trött trots 10 timmars sömn

Resa: Sthlm i måndags

Glädje: Anna Haags OS silver

Dröm: Att jag inte fick följa med Elin och Mathilda på fest haha

Person du träffade: Andreas

Personen du pratade i telefon med: Mamma

Personen du fick sms av: Maja

Gången du åt 7-eleven korv: Har nog aldrig gjort det

Gången du var utomhus: Oktober

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Haha typ flera veckor sen

Saken du köpte: Nånting ätbart tror jag det var

Allmänt:

Ska bli skoj: Att behöva slava på revyn idag... Eller?

Ska inte bli skoj att: Sandra snart åker till Italien

Sparar till: Bättre ekonomi

Pålägg som gäller: Ost och kaaaviar

Önskar att jag var bättre på: Spara pengar

Dagens dryck: Mjölk

Vad saknar du: Pengar

Tre band/artister: The Hives, Muse & The Killers - Michael Jackson, Lars Winnerbäck & Vet inte

Vad har du gjort idag: Vaknat och ätit

Brukar du svära mycket: Ja för fan

Hur tidigt stiger du upp: Alla möjliga tider men oftast 8

På helgerna: Olika

Vad ska du göra ikväll: Inte se på melodifestivalen

Hur många timmar sover du per natt: Det varierar

Vem är snyggast i världen: Cam Gigandet

Vad är det för veckodag: Lördaaaaa

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Pengarna jag tjäna

Favoritplagg i garderoben just nu: En svart tröja tror jag

Längd: 1,64

Vikt: 57

Byter gärna garderob med: Rachel Bilson

Byxa eller kjol: Haha byxa

Senast utlästa bok: Skit längesen jag läste så har ingen aning

Mitt rum kan beskrivas som: Rörigt och dammigt

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, ont i tån och lite glad

Jag tränar: Fotboll

Jag ville bli när jag var liten: Bäst

 

-helene-


And i ask you friend, what´s a fella to do?

Mitt andra inlägg för ikväll, någon är på G. (Jag syftar inte på dig Kalle).

Jag har kommit underfund med en sak.
Det är att den här bloggen måste ju verkligen bara vara till för de som känner oss.
För vem sjutton skulle annars förstå allt som vi maler på om här på bloggo?
Förmodligen ingen.
Hm, bara en liten tanke sådär.

Förtillfället så sitter jag och dricker te och äter vindruvor.
Plus att jag även har ett stort hubbabubba tuggegum i munnen.
Jag har lyxat till det ordentligen ikväll.
Jag smsar även lite halvt sådär.
Helene har ätit pannkakor till kvällsmat, gott säger jag.
Loverboy håller på att vinna massa pengar via datorn, bra säger jag.
Då kan han bjuda mig på en liten spontanare till Italien eller något annat härligt ställe.
Typ.

Fan.
Nu spillde jag varmt te på min hand.
Ännu mer fan.
Det kom på tangentbordet.
Tur för mig att det överlevde.
Annars så vet jag någon som hade blivit arg.
Pappa.

Sitter även och tänker på att Andrea och Mickan åker snart.
På tisdag närmare bestämt.
Mot deras första destination, Stockholm.
Sen så bär det vidare mot Chile.
Chile liksom.
Galet långt borta.
Tur att internet finns, det säger jag bara.
Kommer att sakna tokstollarna, och det lär ju bli jobbigt att ge dom den sista kramen där på tisdag eftermiddag när skolan har slutat.
Huu.
Då är det, syns om 3 månader.

Inte att glömma.
Jag lyssnar även på musik, överdrivet bra musik.
Eller, skön musik skulle jag kalla det.
Musik som jag blir glad av.
Lyssna på:

Steve Earle - Galway Girl
&
The Pogues - Fairytale Of New York

Jag blir så glad.
Så pass glad att jag vill ta mitt pick och pack och flytta till Irland.
Jaman, you heard me.

Det var nog allt för ikväll, tror jag.

Peace out.

/ Maja!

190210

Hola!

Idag var jag bara i skolan i 1 timma, väert?!
Hade ett seminarium om millenniemålen, det kändes som om att det gick bra för mig, och jag hoppas för guds skull att det gjorde det också. Precis som Helene skrev, jag är spänd på att få veta betyget i den här kursen.

Sen direkt efter seminariumet så åkte jag och Jessica in till Visby, strosade runt på stan lite, och sen tog vi en buss hem till hennes lägenhet. Förresten så var det den mest underliga bussresan någonsin. Vi lämnar det där, men roligt var det.

Efter att ha spenderat lite tid i lägenheten med en trött men ack så underbar Jessica så gick jag och tränade. Träffade även på Märtas mamma där, så det var vi två som körde hårt på friskisen!

Nu sitter jag här och är hatisk mot alla OS-älskare. Morr. Just eftersom mor min har ockuperat teven för att hon ska se på hockey. Vad faen? Därför har jag bojkottat vinter OS.



 Jag satt och kollade igenom massor av gamla bilder på datorn från Donner, och då hittade jag den här bilden. Det dök upp lite roliga saker på den.

1. En flygande boll.
2. Helene som är på jakt efter den flygande bollen.
3. Johan som är klädd i en sopsäck. En helt vanlig syn (?)
5. Jag, som dock ser lite uttråkad ut.



För alla er som inte vet, så är Johan världens bästa kille. Världens bästa kille som snart kommer hem. Jag skulle inte kunna längta mer!

Peeeace and looove!

/ Majsy!

jdjsakllaskdj

Min fredag började men ett missförstånd mellan mamma och mig. Det blev lite bråk och arga blickar med jag måste nog ta på mig skulden lite för jag räknade lite med att mamma skulle köra mig till klinte utan att hon egentligen visste om det.
I skolan skulle jag, Märta och Kalle diskutera med Karin en stund, det gick faktiskt väldigt bra :) är ganska förväntansfull angående betyget.
Det är verkligen skönt att det är slut på IV-perioden, men det har faktiskt varit riktigt kul.

Ikväll ska jag faktiskt inte göra nånting mer än att sitta och tagga till Sveriges hockey match nummer 2. Klockan 21.00 mot Vitryssland. Hjälp hjälp hjälp.

Förresten så gör jag debut på Sandras nya data och jag och Andreas han ta lite bilder :)




-helene-


Because i got high!

Idag har det varit världens slappis/tröttis dag. Eller Helene var mer på dåligt humör, men så blir det när man sitter uppe hela nätterna och nördar OS. Så det så!

I slutet av dagen så hade jag, Karl, Helene och lärar Karin som förmodligen har börjat läsa våran blogg nu (?) musikquiz. Dagens höjdpunkt!

När jag väl kom hem till Havdhem och crashlandade i soffan så somnade jag på 3 röda. Sen så sov jag fram till halv 6 och då började jag plugga lite, och sen var det matdags!

Ikväll blir det till att nörda framför datorn och plugg asset av mig!

Det här var min och mammas konversation för si så där 10 minuter sen;

Mor: Vi måste ta och införskaffa oss i ett bra världslexikon.
Jag: Och hur ofta kommer du att använda det?
M: Du, det skulle jag använda jätte ofta för att kolla upp var olika länder/städer ligger.
J: Jätte ofta?
M: Ja, minst ett par gånger om året.
J: Du är söt mamma.
M: Är jag det?
J: Haha, ja det är du verkligen!



Byes!

/ Maja!

Tooorsdag!

hej hallå i rödbetsskogen!
nu är det back to skolan som gäller. runt omkring mig har jag Karl, Märta och Helene. mycket trejvligt.
jag hoppas att vi får gå på lunch snart, för min mage är hungrig.
jag hade ingen bra morgon idag, för jag snoozade waaay to länge idag. så jag fick stressa skiten ur mig.
här kommer några finfina bilder som jag och Märtfjärt tog nyss.
ja, jag vet. vi är snygga.
/ Maja!

22:17

Det blir verkligen en lång natt.
Är trött som en sten och känner att jag verkligen kommer somna innan 01.30
Men nej nej nej nej nej nej då överlever jag inte.
Men Kalleman får försöka hålla mig vid liv tror jag på sms.
Nu ska jag fortsätta med min uppgift tills imorn.
En sak till.
Jag rös verkligen till när Anja krascha. Herregud.

-helene-

Det kallas humor!

Det är tur att man har lärare som har humor. Eller, humor och humor. Det kanske var lite väl.



/ Maja!

El Stockholmo!

Hola guapos!

En trött Maja rapporterar direkt ifrån Havdhem.
Igårnatt kom min grupp från Internationella Realtioner kursen hem från Stockholm. Överlag har det varit en rolig liten mini-resa, dock så har den varit lite trött. Vi kom upp på måndagnatten (sitter det ihop?) jag, Helene och Jisus tog tunnelbanan mot Gärdet, och där blev vi mötta av Emanuel. In tha lägenhet så skulle Helene promt sitta och se på OS, fucking geek hon är då. Så vi andra fick sitta och lida. Typ. Jisus somnade dock på soffan en stund, (jag tror hon blev trött av Helenes nördade), och vi andra två stackars arma soldater satt på tjelvar och läste dagens skratt. Någon Elin från klass 3 var on fire!! Fuck vilka skämt hon drog!

Efter ett tag vaknade Jisus, då hoppade hon och Helene in i dubbelsängen, medans jag sov på soffan. Sen var vi tvunga att sätta alarm tidigt, klockan 07:00, prick. Så det blev bara 4 timmars sömn för mig den natten. Men man lever bara en gång och den gången är nuuu.

Upp med tuppen där på morgonen, sen resten av dagen besökte vi PeaceMakers och EU-huset. Det var faktiskt ganska intressant, även fast man var lite trött. På första studiebesöket, på PeaceMakers, pratade dom om hur det är att vara volontär. Jag måste säga att det låter faktiskt riktigt kul. Kanske något man ska fundera på?

I slutet av dagen hade vi 2 ½ timmmars dötid att spendera i Stockholm. Men jag, Helene, Jisus och Kalle var så fruktansvärt trötta. Så vi orkade inte riktigt gå in för att gå runt på stan och spana in kläder. Så vi gick in på NK och låtsades vara så pass rika att vi hade råd med tillexempel en Mulberry väska. Sen efter det så gick vi även förbi Rolex affären och inhandlade en klocka för 150 000 svenska riksdaler. Bara sådär liksom.

Sen blev det till att ta pendeln till Nynäs, och där byta till båten som skulle ta oss tillbaka till öjn. Seg båtresa måste jag säga att det var, men det gick bra ändå.

Allt som allt så var mini-resan bra, förutom att Märta var sjukling och inte kunde vara med.. En sak som vi började fundera på var hur Rysslands-resan kommer att gå. Jag tror personligen att vi kommer att reta gallfeber på varandra efter 17 dagar. För vissa av oss har lätt till att bli arga och ryta till. Sen sitter det även i, jag syftar på två människor som är dom mest envisa jag känner. Galet. Men men, det är ett problem vi får tackla då!

Resans låt: Andrea Bocelli & Sarah Brigtman - Taaajm tooo say gooodbaaaj!
Resans knäppaste: Andrea Bergfeldt. Aka "Ernie".
Resans snyggaste: Jisus fläta.
Resans fulaste: En bild på mig som Helene tog. Oh l o r d .
Resans godaste: Polly.
Resans äckligaste: Min mini-banan som inte var så god.
Resans roligaste: När Andrea härmade en örn på pendeln till Stockholm.
Resans tråkigaste: Båten.
Resans tröttaste: Karl Ahlqvist (?)
Resans piggaste: Mikaela Öjefors.
Resans gladaste: Helene Palmqvist.
Resans argaste: Helene Palmqvist.

Men nu mina vänner ska jag gå och pumpa skrot. Eller något.

Tjingeling!

/ Maja!

plusgrader

Längelängelängesen jag yttrade mig något i den här bloggen men tänkte kanske skärpa mig lite med det. Igen.
har fixat till en ny design nu i alla fall. Den andra började bli lite väl tråkig. Så nu kör vi på röd och svart stil. Lite mörkt och farligt. I måndags åkte jag och min kurs till sthlm, vi fick sova hos Emanuel, Tack för din gästvänlighet. Det var riktigt schysst. Jag och Jessica tog den stora sängen medans maja fick sova på soffan, jag och jessica sov som gudar men Maja verkade inte lidit någon större nöd. Jag har varit lite arg för jag missat TVÅ guldmedaljer emdans jag varit borta, men tack vare mamma har jag fått reda på allt som hänt där borta i OS land. Och igår när jag kom hem och mamma sa att ett blivit en till medalj började jag nästan gråta. Jag är sån tönt verkligen.
Men jag har ändå haft kul i sthlm, men vi fick kanske en liten insikt hur det kommer gå i ryssland när vi ska leva så tätt inpå varann så länge. Vissa av oss har aggressiva problem.
Men det blev också en hel del bra prat stunder om verkligen allt. Jag har även lyckats fånga mina små kompisar  i deras finaste ansikts uttryck men jag tror jag blir lite nerbankad om jag lägger upp några :)
Någon som saknades på resan väldigt mycket var Märta :( Skit tråkigt att du blev sjuk tyckte jag! Det får du inte bli till Ryssland.
Idag har jag inte hunnit med särskilt mycket, eller först vaknade jag till att det bubblade i alla elementen? Riktigt sjukt sen hördes massa andra tjut och läten. Sen somnade jag om till 12, jag behöver sova massor idag för inatt 01.30 kommer jag att vara hypernervös för då spelar Sverige sin första match i ishockey. AH!

Kände att det här blev ett ganska nördigt inlägg:) Men men men men men ...

-helene-

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag, dock så har jag ingen Johan bredvid mig. Men som tur var så tycker jag att alla hjärtans dag är en ganska fånig dag, jag tycker minsann att man kan visa sin uppskattning till dom man tycker om lika bra någon annan dag. Men dock så hade jag inte klagat på att få ha mitt hjärta bredvid mig! Som tur var så vet han att jag älskar honom i vilket fall som :)

 Jag tycker nog ändå att vi är ett ganska stiligt par! Jag är lyckligt lottad som har haffat en så snygg pojkvän. Mwah!

Imorgon är det först skola, sen så åker vi till Stockholm för att på tisdag gå på studiebesök. Värt?! Nja. Men det kan nog bli riktigt kul iallafall. Sen får man hälsa på Emanuel och Robin också, trejvligt trejvligt. Dom hade även några filtar, täcken och en sovsäck till oss tre arma soldater som ska spendera natten där. Det tackar vi för.

Men nu ska jag kila ner och göra en stor kopp te och titta vidare på Wallander!

Talk to you latero!

/ Maja!


Lite musik såhär på kvällskvisten!

Just förtillfället så sitter jag och skrålar med i Coldplays Green Eyes med min vackra och ljuva sångröst. Nej, ärligt talat låter jag som en strypt tupp. Men jag sjunger iallafall, and honey you should knooooow, that i could never gooooo ooooon without you...!

Sen sitter jag även och kollar på youtube, som förresten är en sjukt bra uppfinning. All min tacksamhet till snillet som kom på denna fantastiska sökmotor!
Jag kollar på lite videor som Mr Öjefors lagt upp från ejcej/dejcej konserten. Gah, måshud. Men snart är vi där igen, och det är inte lite vad jag längtar. Den här gången hoppas jag att vi slipper spöregn, gul-hattarna och enligt mig dåliga förband. Då är det fulländat. Yao, mannen.

 Innan förbanden och allt hade dragit igång. Vi försöker skydda oss från det livsfarliga regnet med våra gudomligt tjusiga regnrockar i plast. Det lyckas väl sådär måste jag säga.

 Här är dom igång och kör TNT för fulla muggar. David och Jim är mer taggade än någonsin, och man kan även skymta en taggad Maja på högerkanten.

Det var allt för mig, nu ska jag väl gå ner och bli bästis med min teve eller något annat spännande.

Fred ut och fred in.

/ Maja!

lördag13februari





jag blev arg på maja. så målade mina aggretioner litegrann.





nu ska jag styra upp min lördag och bege mig till mathilda och elin och sen vidare mot stan.


-helene-

Lördag skulle jag kalla den här dagen!

Vet ni vad?!
Helene håller på att designa om våran blogg. S p ä n n a n d e .
Bara lite by the way sådär.

Idag ska jag inte göra någonting alls. Galet skönt måste jag ändå säga. Eller, som max ska jag gå ut och ta en promenad.

Inatt drömde jag galet mycket drömmar. Fast jag kommer inte ihåg dom, lite synd. Eller jag kommer ihåg att jag var i skolan i en dröm. Kul. Nawt.

Nej nu ska jag gå och göra soffan sällskap, jabba dabba dooo!

Fast först så slänger jag in två bilder som jag hittade på Amandas facebook från en road-trip i När för ett tag sen!





Peace out!

/ Wonderwomen! (Maja)

Det luktar murmur, vem är skyldig?

Fredagen är äntligen här, och jag tror inte att det kunde vara skönare. Mums på att bara vara hemma och mysa! Dock så är jag lite ledsen över att inte kunna vara i Visby hos Carro och partaja loss. Men men, vi får ta det en annan gång, och om jag känner oss rätt så kommer det komma många nästa gånger!

Konferansen idag gick bra måste jag säga. Jag var lite trött, och sa kanske inte jätte mycket. Men då och då fick jag till en snitsig kommentar, med pushning av Kalle såklart! Kalle själv drog konversationen uppåt, även Märta hade ett finger med i spelet. You go! Andrea däremot var mest rolig. Hon fick mig att skratta, inte okej. Jag var en seriös afrikan från Rwanda, inget skratt på en konferans inte. Men Andrea som däremot representerade Kina-land hade en hatt gjort en av gotlandstidning. Hur kan man låta bli att skratta åt henne då?

Det var även en hel del snack om Stockholms-resan som kommer att gå i stapeln redan på måndag eftermiddag. Då går båten från Visby till Nynäs. Så då är vi tvugna att bo i Stockholm över natten, och lärar-Karin ville helst att vi skulle hitta någon vi kände som vi kunde bo hos. Så jag tog upp mobilen och hörde av mig till Emanuel, och vips så hade jag ett boende. Plus att jag även fick trycka in Helene och Jessica. Jag tackar, bockar och bugar för det!

Saker som skrevs på plakatet i kaffis, (det jag skrev om i inlägget under):

Helene <3 Mr X
Jessica <3 Kristoffer
Maja <3 Johan
Kalle <3 Barney Stinson
Märta <3 Joar
Andrea <3 Jack Black
Mickan <3 ÖL

Plus det roligaste citatet någonsin:
Det luktar murmur, vem är skyldig?

 Orginalet.

 Jag ville visst också vara med på bild. En gammal rackare minsann, sen 1:an!

Men nu ska jag gå och göra en super viktig sak.

Tjingeling!

/ Maja!

Mickan

Förtillfället så sitter jag i skolan. Märta, Kalle, Jessica och Helene är även här. På skolan firas alla hjärtans dag. Godis delas ut, och det finns ett plakat i kaffis där man kan skriva kärleksfulla saker på, och vi har redan varit framme. Många fina saker har skrivits.
Just jätte strax nu ska vi ha en konferans. Jag och Kalle ska vara Rwanda. Awesome! Vi kommer att vara rejält duktiga. Kalle har tillochmed lånat ut ett afrikanskt halsband och armband till mig.
Ikväll skulle jag egentligen ha varit på partaj hos Caro Svenne, men jag känner att jag har vistats för mycket i Visby. Så partaj får det bli en annan gång!
Måste kile!
HEJ!  MAJA

Fan, jag kommer inte på någon snitsig rubrik..

Igår efter skolan så åkte jag direkt in till stan. På bussen så satt jag och pratade med Andrea lite, vilket var alldels för längesen. Du är bra!
Traskade sedan hem till Lindström. Sen nästan på direkten förde vi oss vidare till sävehallen för att inta ett friskis och svettis pass. Innan hann jag även med att hänga lite med Andrea medans hon jobbade i sävehallen. Jo, hon är galet vuxen som har ett jobb!

Efter ett kul men galet svettigt pass så väntade David Rydde på oss utanför med sin racerbil. Vi for hem till Maja igen, fick i oss lite mat, och sen gjorde vi ingenting faktiskt. Bara umgicks, vilket var väldigt skönt. Sen runt 21:00 så styrde David och jag bilen mot När, för vi skulle nämligen göra ett besök hos Nilssons. Väl där så blev det såklart lite häng i deras kök, deras sjukt häng-vänliga kök. Love it! Gav även Emma massage, i know, jag är galet snäll. Sen så tror jag inte vi somnade förrens vid 03:00 något. Men det var lika mysigt som alltid med er två. Muy bueno!

När vi vaknade imorse så snoozade vi liiite för många gånger. Vilket resulterade i att Emma kommer in i rummet och frågar om inte vi ska gå upp? Då var klockan tio minuter innan vi skulle åka. Bra jobbat, tummen upp! Så det blev till att klä på sig och fixa iordning sig lite snabbt, sedan ta plats i racerbilen igen. Vi trodde att vi skulle missa bussen från Hemse till Klinteland, men vi hann med. Även fast bussen fick stanna så vi kunde hoppa på. Heh.

 Två taggade tjejer och en halv David innan Coldplay drog igång sin feta konsert!

Annars så har det varit en bra dag idag måste jag säga. Jag och Helene åkte in till stan efter skolan, Helene hittade minsann lite saker, och även jag hittade en galet snygg kavaj. Så den måste jag inhandla snarast möjligt. Kanske redan imorgon eftersom jag måste in och skaffa ett nytt pass eftersom det gamla inte gäller längre, och ett nytt behövs för Rysslandsresan närmar sig med stormsteg! Men iallafall så var det riktigt skönt att traska runt där med Helene. Bra tjej det där!

 Två taggade tjejer, wihooo!

Men nu så sitter jag här efter lite telefonprat med Johan. Det är helt galet vad man kan sakna en person alltså..

Som sagt så måste jag in till Visby imorgon. Pappa skulle in på något möte/middag, så jag åker in med honom. Tidigt. Redan vid 10:00. Suck. Sen så får jag väl ta någon buss hem efter att ha fixat det där förbaskade passet, och jag borde även lämna in min mobil på lagning. Jaja, vi får väl se!

Men nu ska jag gå och msn:a vidare. Helt galet vad längesedan man använde det, men det är ett ganska skönt häng faktiskt!

Innan jag avlsutar det här inlägget så ska jag slänga in ett skönt citat som David Rydde slängde ur sig igår: "Jag backade ut bilen och rullade en joint samtidigt..".

Tjingeling!

/ Maja!

fårösund var det maja inte fårö

hemma sen några timmar tillbaka
har varit i fårösund på upptaktsläger med södra och ifk, var beredd på att bli brutalt mördbultad men faktiskt var det inte allt för jobbiga övningar.
vi blev indelade i lag och till en början gick det väl kanske inte överdrivet bra för mitt lag och låg sist fram till dom tre sista grenarna och då lyckades vi sluta trea av fem lag. riktigt kul!
lägret i övrigt har faktiskt varit riktigt kul
en liten mening av mig och amanda när vi ligger och dör lite i hennes säng och lyckas säga exakt samtidigt
"broke hes exgrilfriends heart" haha ett litet asgarv blev det där.
efter det här lägret verkar nu utomhus säsongen dra igång på allvar.
den här veckan ser det ut som det blir fyra träningar, på vägen hem räknade sahra ut att vi bara var lediga 11 dagar den här månaden. hjälp hjälp hjälp.
måste fixa mig ett par springskor den här veckan också eller som janne så vackert säger "löpardojja"

här kommer iaf lite bilder som mien lyckades knäppa med mobilen min :)






så nu ska jag fortsätta att lyssna på massa bra musik och försöka intala mig själv att orka gå till skolan imorn.
sen har jag tre saker att säga Maja:
1. bara för att jag åker iväg en stund betyder det INTE att det är okej nånstans att lägga ut den kanske äckligaste bild haha fy fan vill bara slå in lite vett i dig ibland.
2. blir lite arg i hjärtat av att du inte kom och sov här. och inte direkt hörde du av dig om det heller. bad style kvinna
3. varför kom du inte till fårösund med moppen?

-helene-

Soendag!

Somnade inte förrens 04:00 inatt. Vad är felet på mig?? Så jag tog världens sovmorgon idag också. Förhoppningsvis så kommer jag somna tidigt inatt så att jag är pigg och glad till måndagens skola och andra små händelser. Men förmodligen lär det inte bli så. Faen.
Mor och far ska iväg till några kompisar ikväll, och sen ska dom på teater tror jag minsann. Så det betyder att Maja Ström är ensam hemma ikväll. Vilket betyder att jag inte kan ta mig till Väte och besöka Helene. Dammit! Jag får komma och hälsa på dig och ditt omöblerade rum en annan gång. Ps. Förlåt att jag inte tog min moppe till fårö och räddade dig från lägret igårkväll. Ds. Nu ska jag nog dra på mig lite varma kläder och traska upp till affären och köpa mjölk och apelsiner. Ni antecknar va?

Här kommer en rolig eller helt enkelt otrolig ointressant grej. Välj själva.

Ibland tar man bilder som kanske inte blir fullt så bra, eller bara otroligt oklara. Här har jag plockat ut en del bilder då man verkligen tänker: "Vad var det som egentligen gick fel?"

Jag börjar starkt med den här bilden. Jag, Helene, Elin, Mathilda och en... epa (?)

David kör en headshake?

Maja, David, Jim & Rasmus är taggade som fan. Men Henki? Är något på tok?

Ett ord, eller närmare bestämt ett namn. Ugly Betty.

Vid denna bild har jag tre frågeställningar. 1. Försöker Jessica kyssa mig? 2. Varför är jag så blek? 3. Varför är mitt högra öga kanon rött?

En för mig ganska självklar bild att ha med i kategorin "Vad var det som egentligen gick fel". Se på den bara. Förresten, någon som har en gissning på vem människan är?

3 svettiga och trötta tjejer på en båt resulterar i detta.

Ja, vad hände egentligen här?

Ett ord: Oklart.

Jag måste ändå säga att det är ganska duktigt gjort av både mig och Kalle att se otroligt svettiga och drogade ut, och ändå få till en smickrande min. 10 poäng till oss!

Fjortisar?

Den här bilden är rolig för att: 1. Helene slänger ihop en fantastisk grimas, och 2. Vår klasskompis i bakgrunden.

Ja, som sagt. Vad gick egentligen fel?



Tack för mig!

/ Maja!

Tjabbatjennahejhallåtjahola!

Det märks verkligen att det är jag som sköter ruliansen på bloggen i helgen. För det här blir mitt andra inlägg idag och plus att Helene skriver ju ingenting. Men nu har hon faktiskt en giltig ursäkt till det, och den är att hon är på något fotbollsläger på fårö av alla ställen just denna helg. Stackars sate. Kallt måste det vara. Men hon skulle faktiskt in till stan igår och köpa ett par rediga kängor så hon inte fryser ihjäl. Egentligen kunde hon ha lånat Johans kängor som är kvar på ön eftersom att han är så macho så att han har gympadojjjor i Sälen där det är -20. Hähä!

Jag övertalade mami att vi skulle se This Is England på teve ikväll iallafall. Eller, vi kanske missar lite av början för den förbaskade Melodifestivalen, men det gör ju inte så mycket! Awesome!

Förresten så var middagen ruskigt god. Maja = mätt och belåten.

Fick lite sommar-feeling nyss. Åh, bort med snön nu!

 Min och Helenes cykeltur i Havdhem!

 Same here!

 Jag och Helajn besökte Agnes i hennes lya i Visby en extremt varm sommar-dag!

 ICA:s personalfest. Respekt (?)

 Nämen, titut? :)

Peace out!

/ Maja!

Looking on she sings the songs!

Somnade inte förrens vid 03:00 inatt tror jag. Så därför tog jag en rejäl sovmorgon. Till 13:00. Ingen Carpe Diem här inte. Här vill vi ha sömn!

Har inte gjort någonting klokt alls idag faktiskt. Har bara varit hemma och sett lite på teve. Kul? Njae, men ganska så skönt faktiskt. Har dock sett på Almost Famous idag igen. Bra film!

I always tell the girls to never take it seriously. Cause if you never take it seriously you never get hurt, if you never get hurt you always have fun. And if you ever get lonely you just go to the record store and visit your friends.

Ikväll går även en till jätte bra film, This Is England. När jag sa att jag ville se den ikväll till mami, så kontrar hon med att hon ska se Melodifestivalen (?) Om det är något jag inte tycker om så är det just Melodifestivalen. Super svenskt och super dåligt. Örk. Så bye bye bra film och hej dålig underhållning. Men god mat får jag iallafall, ikväll bjuds det på oxfilé i casa la Ström/Larsson. Muy bueno! :)

 Hej överredigerad bild! Men jag gillar ändå pussen!

Hasta la vista, baby!

/ Maja!

Pigg tjej som fördriver tiden!

Jag är inte alls trött, vilket i sin tur resulterar i att jag inte kan sova. Dammit!

Idag gav jag mig själv ledigt ifrån skolan.
Eller, såhär låg det till.
Vi skulle bara ha betygsamtal på samhällskunskap B kursen. Så då kände jag att det var lite onödigt att åka till skolan för bara det, så jag stannade hemma i min säng. Vilket jag gjorde rätt i, för sjutton gubbar vad skönt det var. Så min lärare får minsann maila mitt betyg till mig!

Så idag har jag inte gjort särskilt mycket alls. Var på friskis och svettis dock. Riktigt kul var det, dock oerhört svettigt. Men det är så det ska vara!

Nu under tiden jag inte har kunnat sova, så hittade jag en outforskad mapp med bilder på min dator. Massa blandade bildern ifrån sjuan, nian och ettan. Kalas säger jag! Tänkte faktiskt slänga upp några här bara för att liksom. Bara för att jag inte har något bättre för mig. Suck. Tänkte ringa Johan och be honom prata mig trött, men den planen gick i kras när jag insåg att han hade somnat. Trött kille det där! Men iallafall, här kommer några bilder:

 Jag inleder starkt med en bild ifrån 7:an. Det var tillochmed Halloween tror jag, så jag försöker nog spegla det på bilden.

 Här vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag tror det var den kvällen då vi i 7:an hade anordnat en dans för att tjäna in pengar till klassresan.

 Här är tre bilder på mig och Marion då vi var inne i våran PIMP period i 9:an. Det betydde att vi kallade oss själva pimpar, vi gick och sjöng på P.I.M.P. med 50 Cent och vi ägde skolan. Kort sammanfattat.





 En bild säger mer än 1000 ord.

 Mina muskler var enorma redan i 9:an.

 Här befann sig jag och Carro på hennes studsmatta.

 Hopp.

 Det här var kvällen då vi tältade i Silte. Här skulle jag få igång den där jävla moppen som inte ville starta.

 Här vet jag inte alls vad som händer faktiskt.

 Pahaha. Här hade vi en filmkväll, och Martin somnade i soffan med mobilen i högsta hugg påväg att skicka ett sms.

 Jag och a-kusin Fanny på fåröjen!

 Jag och Jessica röjer järnet?

 Här kör vi leken där man ska föra ett kort vidare med munnen. Kul (?)

 In Ljugarn city. Kvällen då Mickan skulle äta lite pepparkaksdeg. Gött!

 En filmkväll at my place. Otroligt bra bild på David, han blundar inte alls eller så.

 Tillsist så hittade jag en kanon charmig bild på min kära vän Helejn! Här framstår det tydligt varför du ibland kallas för bävern! Pusspådig!

Fred ut!

/ Maja!


Jag kan bli mean ibland!

Hallå!

Jag tänkte köra en kort sammanfattning av dagen:

Cambilder.
"Berädd".
Redovisning. (Usch och fy).
Mat.
Banan.
Apelsin.
Vaktmästare.
Rektor.
Bråk mellan snobben och hennes kompis.
Konsert.
Kalle går vilse och hamnar vid Rondo.
Softish dag.

Det här är är då mest tillägnat Karl, Jessica och Helene. För jag antar att det bara är dom som förstår.

Just nu så sitter jag och dricker te och äter en banan. Det får mig att tänka på idag när Kalle åt en banan. Pahahaha säger jag bara! Sitter även och lyssnar på Coldplay. Muy bueno! Börjar då filosofera bakåt i tiden. Närmare bestämt på i somras då jag, David och Amanda stod längst fram på deras konsert i Stockholm. F e e l i n g .
Snart ringer nog Johan också, det är bra grjejer det! My Ebbson!

Nej, nu ska jag få ännu mer feeling genom att lägga in några bilder från sommaren -08. Helt out of nowhere, men så kan det bli ibland.

 Skolavslutningen i 9:an.

 Same shit here.

 Hannas studento!

 Hannas balo! (Notera Jonas huvud bakom dom som faktiskt skulle vara med på bilden).

 Vår camping med två tält i Silte (!!!) Vårat tält var snett också. Fy bubblan!

 Ann och Tommys bröllop på fårö. Jag och mami är redo att krama om brudparet. Dock var jag inte med på att papi tog kort så jag gav en lite rolig min. Men så kan det gå ibland!

 Fanny och papi, också det på fårö. Snyggves!

 Släkten Ström till er tjänst. Jag undrar dock varför min kära fader står i bar överkropp. Försöker han flasha sina muskler? Njae. Biffen i familjen sitter till höger om mig. Gå inte in i slagsmål med honom säger jag bara. Det har jag gjort, och det slöt illa..

 Jag och Maja i Vajsby!

 On mi födelsedag. Nyss fyllda 16 år!

 Den legendariska mjölk-kvällen på folkeryds!

 En av alla 194579573434 miljoner grillkvällar på hamnen i B-vik.

 Marions hejdå partaj innan hon luftade sina vingar och for till Nörrköping!

 Här kände jag och Kalle inte varandra. Men som tur var så hade vi hade Joel som medlade mellan oss. Här är vi på gotlandsbåten!

 In Stockholm på Café "Muggen" på söder. Haha, get it? "Vart ska ni fika idag?" "På muggen!" Pahaha. Maja humor..

 Jonas blev stor och fyllde 17 bast. Mogenheten bevisar han genom att dra på ett par kalsonger på huvudet det första han gör!

Peace out!

/ Maja!

snälla snö dö

Har varit ute en gång idag och då blev jag tvungen att klättra upp för alla snöhögar som inte längre är högar utan berg, men i alla fall blev jag tvungen att hoppa lite i dom. Det var kul en stund sen blev jag trött för det är ju sjukt jobbigt att klättra, gå, springa i nästan en meter snö.
Men jag insåg också att det inte finns någon mening att ha snön kvar längre. Så snälla snö dö.
Idag såg jag Titanic för första gången, usch hemsk film men förstår varför vissa dör över Jack eller DiCaprio för han var ju just så snygg så man dog lite.
Snart är jag klar med allt vad Samhäll B heter. Skönt med inlämningsdag imorn och avslutsdag på fredag.



den här låten är sjukt sjukt sjukt bra och har lyssnat sönder den hela dagen.
Vet inte varför jag den är upp och ner bara?

-helene-

Onsdag!

Jag har utmärk KarlAhl till dagens räddare i nöden. För jag hade nämligen glömt skicka mitt slutarbete till samhällskunskap B från skolan till min mail så att jag kunde fortsätta på det hemma. Illa! Men med hjälp av dagens teknik, min mobiltelefon, så fick jag tag på Kalle som befann sig i skolan och som skickade arbetet till mig. Puh, nu kan jag andas igen.

Så idag har jag pluggat nästan hela tiden, förutom när jag tog en paus och bakade kladdiskakismuffins på min mors begäran. Plus att jag har även organiserat bland mina bilder, städat och gjort fint. I samma veva så upptäckte jag att jag hade mer än 11 000 bilder. Plus mami och papis bilder. Inte konstigt att den här datorn är seg..

Förtillfället så sitter jag med ett par rosa-rutiga pyjamasbyxor, Johans myströja, ett par goa strumpor och en fläta. Som pricken över i:et så har jag ett par extremt feta hörlurar över mina öron. Innuti i dom så spelas det en massa bra musik ifrån spotify. Just exakt nu på sekunden så spelas Status Quo - Caroline. That reminds me, jag måste ännu köpa biljetter till deras konserto!

 Hah, hittade en bild på datorn ifrån 3:an när vi hade någon tema-dag. Hitta mig på bilden om ni kan! Det här var ju iallafall den bästa klassen någonsin. Kom och tänka på den gången när jag och Elin som var the best friend skickade ett brev på posten (!!!) till Micke och frågade om Rasmus fick vara med i vårat gäng. Haha, roliga tjejer!

Men nu ska jag plugga och digga vidare på min musik!

Tjenare!

/ Maja!

Picture explosion!

Här kommer en hel drös med bilder. Med ingen logisk ordning what so ever. Enjoy.

 I B-vik innan Pumpbolaget på fide sommaren -09.

 Sommaren -09.

 Haha, svettig bild från i somras.

 Sommaren -09. In the hamn in tha Visby.

 Har jag just sprungit ett maratonlopp här eller vad är det frågan om?

 Signes födelsedag!

 Gammal bild med stort G.

 Maja goes kortis?

 Pratar jag med Johan i telefon här mån tro?

 Snark.

 Pahahaha.

 Det här var också innan Pumpbolaget i somras.

 Spray på fide sommaren -09.

Tjingeling!

/ Maja!

4 månader!

Skolan ska vi inte ens yttra oss om idag. Den var inte kul, inte alls. Det enda positiva med den var mina och Kalles roliga diskutioner, och Märtas dator förstås.

Efter skolan så styrde jag min fot in mot Visby, bussen var försenad så jag fick stå och huttra lite. Som Helene säger, jag är inte väderbiten för fem öre! Sen gick jag till gymmet, tränade lite och sen åkte jag buss hem igen.

Nu har jag precis ätit lite, och ska ge mig på att lägga in några bilder från Märtis dator. Jag hoppas även på att Märta ligger in ett klipp på facebook från idag som dom spelade in med hennes dator när hon gör en otroligt rolig sak. Dom hade glömt bort att dom spelade in så det blev lite komiskt. Men det går inte riktigt att förklara, men hon blev chockad och överraskad av ett ljud från min mobil tror jag (?) Så hon gör en himlans rolig min, ojoj! Sjukt dålig förklaring, men iallafall!

Sen är det inte vilken dag som helst idag inte, för just idag har jag och Johan varit tillsammans i 4 månader. Sweet! Du är bäst och jag älskar dig!









 Hahahahaha! Vad söt jag är.







Ibland roar man sig lätt! :)

Tjingeling!

/ Maja!

måndag

jag blir arg för vet jag kan bättre
jag blir arg för att jag aldrig tror jag kan
jag blir trött av att det alltid går emot när jag inte vill

men vägen framåt är enkel och målet är enkelt
det är upp till mig hur det ska gå bara

Tha school!

Hallå där!

Förtillfället så sitter jag i skolan. Sjukt trött och tråkig dag känner jag. Vill ha lov. Gärna sommarlov, tack. Ska åka bussbuss in till Visby efter skolan. Då ska jag träffa Maja och sen så ska vi på friskis och svettis. Vi och tanterna, minsann!

Har inte särskilt mycket vettigt att skriva alls, förutom att KarlAhl har ett otroligt roligt skratt.

 Helt spontant och jätte random så slänger jag in en bild på mig och Helene från nyår!

Hejpårejsålänge!

/ Maja!

RSS 2.0