Tiny Dancer!

Dålig uppdatering från bloggarna Majahelene.blogg.se har det varit nu ett tag. Men shit happends.

I fredags så var jag och Jessica och såg Helene spela fotboll hela natten, och när jag säger hela natten så menar jag bokstavligt talat hela natten. Vi gick ifrån södervärnshallen vid 06:30 på morgonen. Just exakt vid den tidpunkten hade jag varit vaken i 24 timmar. Galet. Typ. Men iallafall, Helene var duktig, och Amanda med. Men jag tror inte det gick så bra för dom under natten. Eller? Men dom spelade inatt också, det kanske gick bättre då. Jag hoppas iallafall på det! Jag och Jessica fick sällskap på läktaren av olika människor under hela natten. Andrea och Mickan var där, faktiskt nästan hela natten. Eller Ugly B lämnade oss tyvärr, men Stickan stannade troget kvar. Jonas joinade även ett tag, eller jag joinade honom. Sen kom även två glada pojkar och gjorde oss sällskap, Emanuel och Robin. Då blev det sång till Status Quo och hejarramsor. Men sen precis innan Helenes sista match skulle börja, så gav jag och Jessica upp. Klockan var som sagt 06:30 då, och vi gick hem till Jessicas lägenhet. Två trötta tjejer som båda ville hem till en säng. Vi fick pulsa genom en halvmeter snö en bra bit, sen var vi äntligen hemma. Slocknade nästan med en gång. Sen gick vi upp igen vid 09:30. Inte mycket sömn den natten inte. Men efter en trött bussresa så var jag äntligen hemma i Havdhem. Då somnade jag på soffan i 3 hela timmar. Sen resten av dagen så gjorde jag inte mycket alls. Förutom att äta mat, för vid kvällsmaten så hade jag inte ätit något sen klockan 18:00 kvällen innan. Hungrig tjej var jag alltså.

Idag blev det också världens sovmorgon, till klockan 12:00. Skönt säger jag! Idag ska jag inte göra så mycket heller. Men klockan 18:55 så sitter jag bänkad i tv-soffan framför TV4 film. Då går det en jääätteee bra film. Almost Famous heter den. Se den, gör det bara!!

   Bästa scenen ifrån den filmen!

Men nu så ska jag traska upp till affären och handla apelsiner, tomater och vindruvor. Hm, var det något mer?

Tjingeling!

/ Maja

Mamma sa till mig att stanna hemma idag

Jag vaknade av en liten röst som tillhörde min mamma och hon sa ungefär så här
Mamma: "Helene, helene du kan somna om, det är snö ute och bussen går nog inte"
Supertrötta Jag: "Men va fan"
Sen vände jag mig om och somna om. Sen vaknade jag och tänkte ganska nöjd att här ligger jag i min säng medans dom andra sitter i skolan. eller? nej  egentligen blev jag lite panikslagen över att missa alla viktiga genomgångar :(
och tydligen var det bara jag som blivit insnöad, men säger min mamma att jag borde stanna hemma är valet ganska enkelt!
Annars har jag inte gjort allt för många knop idag, sett TV beundrat min nya möblering av rummet, ätit alldels för lite, hastat iväg på träning och tagit igen all mat med en vrål stor portion pasta.

bara för att jag tycker om mina sms konversationer med maja ska jag lägga ut en vi hade precis :)


Helene: Asså jag har brännsår på armbågarna :(
Maja: jag tror du börjar förändras. Gud hjälpe mig!  Hur har du fått det?
Helene: Jag känner en hemsk kraft som håller på att förvandla mig :O vi gjorde en mystisk övning då vi skulle slänga oss på en matta :(
Maja: Oh no!! Jag gillar inte det jag hör :(  Oh fy fan. Det måste gjort jeeeete ont..
Helene: Nej fy fan skullle inte kunna leva med mig själv. Det det gjorde verkligen jävligt  ont jag kan visa dig mina märken imorgon.
Maja: Nej inte jag heller :P Ja det kan bli spännande. Då kan jag visa dig mitt sår efter en tur med rakhyveln efter jag skulle raka benen
Helene: Nej men nu igen Maja? Lär du dig aldrig hur man rakar sig klokt?
Maja: Nej men typ inte... Det är så jobbigtså jag vill bara ha det gjort, därför skyndar jag mig så hemskt.. :(
Helene: Kan inte du gå in och chatte me mi på facebook. (sagt med överdriven gotländska)
Maja: Ja visst kan jag göra det!

Kanske ganska ointressant men det är nog upp till var och en:)

Imorn är det fredag och en hel helg väntar med massa spännade saker!
Nu ska jag packa i rekordfart och sen slänga mig i sängen och sova så sjukt gott.

-helene-

Det här inlägget är dedikerat till Helene. Varför vet jag inte, det bara är det!

Idag var det en konstig dag. Det började med att när jag öppnade dörren imorse så var det jätte mycket snö ute. Alltså verkligen jätte mycket. Nästan 1 meter snö tror jag. Ifall ni ville veta liksom :) Så bussen var lite försenad, och sen när jag hade bytt buss och vi var framme i Klinte så kunde den inte köra in på det vanliga stället och släppa av oss för att det just var för mycket snö. Så vi fick köra in på ett annat ställe och bli avsläppta. Sen fortsatte det konstiga med att Helene var insnöad hemma i Väte, så hon kunde inte komma till skolan. Sen efter det så bytte jag och Kalle mobiler, det kändes också lite konstigt. Eller mest annorlunda. Det var väl allt konstiga med den här dagen. Jag kände även nu att det blev en väldigt konstig början på det här inlägget.

Sen efter skolan så åkte jag in till stan, tvingade Jessica att hålla mig sällskap på stan tills jag skulle träna. Sen när jag skulle gå så blev hon själv istället. Ibland är jag bara för elak alltså. Sen fick jag inte tag på Märta, för hennes mobil var tydligen sönder. Men jag träffade iallafall Carro på form fitness, vi snicksnackade och skrattade precis som vanligt. Sen så kilade hon in på pilatesen och jag in på spinningen. Här ställer jag en fråga till Märta, gick du och tränade som du skulle? För jag såg inte röken av dig. Ledsen Maja.. Iallafall, jag min jävla kokosnöt trodde ju att passet bara var en halvtimma, men det var ju en timma. Så jag fick kila därifrån en kvart tidigare för att hinna med bussen hem. Lite pinsamt, men det går bra. Jag har gjort värre saker ska jag säga er!

Nu sitter jag här eftersom Helene ville att jag skulle logga in på facebook och chatta med henne. Men hon är ju inte ens inloggad själv. Men om jag känner hennes data rätt, vilket jag tror att jag gör. Så har den nog hakat sig lite, det brukar den göra ganska ofta. Så jag fortsätter vänta.

Imorgon så ska vi som sagt åka in till stan efter skolan igen. Vi slutar redan klockan 11:00 tror jag, så vi åker in lite tidigare. Då ska vi nog gymma lite först, sen få vi nog minsann kila hem till Jessica och sova lite. Eftersom Helene ska spela fotbollscup klockan 02:00 på natten. Så då måste hon vara pigg för att spela, och jag och Jessica måste vara pigga så att vi kan heja på henne. Vi ska även heja på KarlAhl, för han ska minsann också spela! Woho, jag måste börja öva upp min hejarklacksröst!

Nu loggade Helene äntligen in på ansiktsboken, tjiho. Nu blir det chatt!

 Den här bilden är också dedikerad till Helene. Här vet jag inte heller varför, den bara är det!

Tjingeling!

/ Maja Ström!


Snöstorm!

Idag har det varit en sån dag då man inte har gjort något alls. Typ. Jag gick upp vid tolv, åt två knäckemackor, såg lite på teve och sen förflyttade jag mig upp till datorn. Jag började renskriva min och Joels artikel, så snart är den färdig. Sen laddade jag ner lite musik, la över den till ipoden, kände ett litet glädjerus där. För ny musik på podden är mycket bra. Sen efter det så svidade jag om för jag tänkte att jag skulle ut och springa lite, jag knöt på mig skorna och öppnade dörren. Då upptäckte jag till min fasa att det var världens storm ute, snön bara yrde omkring och det blåste som aldrig förr. Ganska snabbt så bestämde jag mig för att stanna inne. Så istället började jag stryka kläder, och sen resten av dagen har jag inte gjort särskilt mycket alls. Pratade i telefon med J o h a n förut. Han hade en rast på 3 timmar. Ingen dålig rast där inte. Sen kom vi båda fram till att han är en fjortis. (Lägg märke till att jag skojar nu Johan, bli inte arg!)

 Såhär glad blir jag av Johan!

Men nu ska jag svara på Myrans sms. För er som inte vet vem Myran är så är det Helene. Jag vill härmed att alla börjar kalla henne för Myran. Hon gillare inte, och det är just det som är så roligt!

Imorgon så ska jag på spinning. Hoppas någon jävel joinar mig! Annars så blir det en rätt lugn dag, fast man vet ju aldrig med mina vänner. Det är inte alltid som dom är lugna nej!

Ps. Jag har blivit förkyld, och i samma vända så har jag tappat smak och luktsinnet någonstans. Så om någon vänlig person hittar den, kontakta mig fortast möjligt! Ds.

T-j-i-n-g-e-l-i-n-g!

/ Maja!

sjukt trög dag

har rört mig mellan sängen och datorn idag. känner att ett onödigt kliv någon annanstans skulle just vara väldigt onödigt. förutom att jag ska styra stegen mot hemse och träna.
igår var en ganska okoncentrerad dag, speciellt vår lilla grupp. Jag, jessica och josefin satt mest och skrattade och pratade om annat :) vi konstaterade att det blir så när inte karl ahlqvist är i närheten.
kort från dagen kommer upp kanske ikväll, min dator är inte direkt snabb idag. närmare bestämt kan den gå och dö för jag hatar den verkligen så himla mycket just nu.
-helene-

H a p p y !

En mätt och väldigt glad Maja sitter vid datorn förtillfället. Mätt för att jag har varit på middag hos mormor och morfar. Med mi familja plus moster och morbror. Jag är dock lite besviken över att Jonas inte tog första bästa buss hem till Grötlingbo för att göra mig sällskap bara. Glad är jag för att nu har vi 8 biljetter till AC/DC konserten. Snacka om glädjerus! Nu hoppas jag bara att bröderna Norrby med en Waernquist i släptåg också fixar biljetter! Hoppas också att Johan vill med, då är allt på topp!

Som Jessica och jag sa idag. I januari, februari och mars så händer det ingenting. Det är t r i s t . Suck. Trist och kallt. Jag gillar inte kyla, jag vill ha värme! En lugn vecka har jag även framför mig, inget särskilt jätte speciellt händer. Skola som vanligt, sen ska jag antingen på friskis och svettis med Maja på torsdag, eller spinning och boxning med Märta. Sen på fredag så ska jag och Jessica gymma, vi ska även ta minst 100 kilo i bänkpress. (In my dreams). Efter det så ska vi se på Helene som spelar fotbollscup hela natten i Visby. Då ska vi heja som aldrig förr!

Ikväll ska jag dock ligga i soffan med en te kopp och se film. Sova med fienden gick på teve ikväll. Jessica och Vicky sa idag att den var bra, så jag får minsann ta mig en titt på den!

 Bara för att jag fick sommar-feeling, och bara för att jag är galen och slänger in en bild från sommaren 2008!

Tjingeling!

Ps. Agnes är tugg och mugg! Ds.

/ Majalito!

Visbyland!

Sitter förtillfället hos Maja Lindström i Visbyland. Kvinnan står i duschen och gör sig ren och fin. Medans jag sitter här i träningskläder, svettig och dan. Men men, snart så är duschen min! Det var meningen att jag och Maja skulle gå på Friskis & Svettis, men det var fullt. Så vi kilade iväg till Majas fars jobbs gym istället. (Sjukt rolig mening). Där höll vi på i lite mer än en timma. Arå, nu är Maja Ström på G! Nu kör vi!

Sjukt fräsch tjej som försöker visa upp sina gigantiska muskler! Inte att glömma, jag har på mig Majas mysmössa. Den är stickad och så är den orange. Det kan inte bli bättre! Johan, din mössa kan slänga sig i väggen!

Nu tror jag att kvinnan snart är färdig, jag ska göra mig redo att hoppa in i duschen. Sen så blir det nog bara att vi tar det lugnt resten av kvällen. Muy bien!

/ Maja!

inlägg nummer 210

Har vait en ganska upptagen helg. Jag var trött men inte sådär jätte trött/död som jag brukar.
Jag ligger efter med antal timmar i sovande tillstånd och jag vet att snart kommer jag gå in i dimman och inte vakna upp efter sisådär 7389372489 timmar.
Den här helgen som kommer är det team sportia cup och då lär jag inte sova mycket heller.
Men om jag vågar ska jag försöka att sno åt mig en plats i Jessicas säng i Visby tillsmmans med Maja.
För jag räknar kallt med att Jessica och Maja är åskådare åt matcherna.

Snart bär det av mot stan och träning...utomhus...kallt.
Mamma svischade förbi för en stund sen och hann slänga ur sig att det var 12 minus!!!!!!!!!!!!
Jag kvider till på majas vis. Jag kommer frysa rumpan av mig.

Ja det var väl typ allt som jag hade att dela med mig av.
Nu ska jag iväg och förebereda mig för en fruktansvärt kall träning.
Funderar på att ha med mig vatten i en termos? Nästan lite värt.

Slutförmighej

-helene-


Bästa!

Jag var bara tvungen att göra ett tredje inlägg idag!

Någon som gör dig glad: Johan. Du är den bästa, och jag älskar dig!



/ Maja!

En ovanlig situation!



Se så söta jag och min katt faktiskt kan vara ibland! Såhär hittade mami oss ikväll, och jag tror hon kände att det var ett ovanligt ögonblick, så hon var tvungen att ta fram kameran! En sovande Maja och en sovande Oliver. Nära varandra. Utan slagsmål. Jävlar, jag kan fortfarande inte fatta det.

Just nu så ser jag på Johan Falk, och jag kan inte komma underfund med om jag tycker om det, eller om jag ogillar det. Jag får nog fundera på det lite. I will återkomma med ett fantastiskt svar. Dock så vet jag att jag ogillar att det är äckligt mycket reklam på fyran, plus att det ska vara nyheter i en kvart mitt i allt. Merde!

/ Maja!

Söndag!

Idag har det varit en mysdag. Gick upp vid tolv, åt lite frukost och sen hamnade jag framför teven. Med min katt i famnen, och alla som känner min katt vet att han inte är att leka med, och det är inte ofta man får gosa med honom. Så det var ganska så otroligt att jag kunde få hålla i honom. Fast om jag ska vara ärlig så slutade det hela med att han tog sin djävulstass upp i mitt ansikte och rev till. Men det gick och gosa med honom ett litet tag iallafall! Sen så gick jag en långprommis på 8 km. Med massa bra musik i öronen, muy bien! Det var riktigt skönt måste jag säga.

Nu har jag precis ätit en mysmiddag med mami och papi. Gott gott! Sen ikväll så ska jag nog bara dricka te och se på Johan Falk filmen. Mys på hög nivå, men vart är Johan?

 En glad tjej. Med ett tuggummi i munnen och spår av några dubbelhakor!

Tjingeling!

/ Maja!

Bra människor och bra grejer!

Nu är jag hemma på trygg mark igen. Inte för att det var otryggt att vara i Visby igår direkt, men iallafall. Helene sammanfattade gårdagen ganska bra i tidigare inlägg. Dock så missade hon att igår när vi kom hem till Agnes, så befann sig Agnes, Carro, Vendela och Hilda där. Så jag, Helene och Jessica joinade bra där må jag säga. Vi började se en film, "Små Skandaler" hette den. Lite små rolig film sådär, den får betyget VG av mig. Det roligaste/äckligaste var ju när hon råkade sätta sig på hunden, och sen var hon tvungen att göra om det flera gånger också. Jag gillade ljudet av en hund som går sönder. Det är mumma dei! Efter det så kläckte Agnes papi ur sig att vi skulle se Stephen King skräckisen "The Shining". Det ska tilläggas att Agnes har en liten bioduk som man drar ner, och att se en skräckis på en lite större duk gör allt läskigare. Fast Vendela verkade lugn, för hon somnade. Men vi resten satt på spänn hela tiden, Carro var räddast. Äla räddhare! Sen mitt i filmen så traskade Jessica och Hilda hem. Men vi andra fortsatte att se på filmen. Ni vet telia reklamen? När pappan cyklar på en liten cykel, och sen när han kommer runt hörnet så står två små tjejer i likadana klänningar och säger, "Vill du leka med oss?" Det är från den här filmen vi såg. Scary scen må jag säga. Men filmen var bra tyckte jag. Alla blev dock lite irriterad på mamman i familjen, för hon sprang runt där och såg mest fånig ut faktiskt.

Sen kilade även en trött Vendela hem. Då var det bara fyra kvar. Vi schasade iväg Agnes lillebror från hans rum och hans två meter breda säng. (Vi var ju faktiskt tvungna att sova någonstans också!). Där somnade vi fyra efter lite prat om allt mellan himmel och jord. Mys på hög nivå!



Nu sitter jag som sagt hemma i Havdhem, väntar på att en gala på trean ska börja. Den för dom drabbade i Haiti. Det skulle tydligen medverka massor av bra artister där, så då sitter jag bänkad med all säkerhet!

Just det, David ska försöka fixa 8 biljetter till AC/DC konserten den 3:e juni. Hallelujah! Maja är en glad tjej, och jag tror att Mickan är ännu gladare! Det lär bli mer än bäst!! Jag hoppas även att jag kan fixa biljetter till Status Quo i augusti, det skulle ha varit något det!

Men nu ska jag kila ner till mor min!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

rapport direkt från sängen

godenmorgen 
jag och majs ligger i agnes lillebrors jete (johan style) stora säng
vi har sovit till en början fyra stycken, jag (helene) maja, carro och agnes 
men vi misstänker att agnes gav upp kampen om täcket för när vi vaknade var hon borta :O

va gjorde vi igår maja ström?
först så var vi i skolan, sen åkte jag (maja) jessica och helene in till stan släppte av jessica vid pastavagnen medans jag och helene gick på stan. stan söööööööög. sen gick vi och åt på ringduvan då vi fick reda på att amanda inte kunde komma in till stan och dejta oss på bion :( då insåg helene att det bara blev jag och hon på bion? värsta dejten liksom? hjälp sa hon då! sen såg vi bio. Helene älskade den och jag ogillade den, vi ska kanske säga vilken film vi såg.... a v a t a r!
nu gick maja på jakt efter sin mobil, den liggger längst in under en två meter lång säng. hon kröp just in under och jag hör hur hon krälar. nu sa hon "va fan är den någonstans?" men nu hittade hon den :)
nu kom agnesssss, hon lågtydligen som en macka :P
nu ska vi förklara för agnes hur hungriga vI är ocH kräva henne på mat!
slut från sängen.
helene och maja

maja utmanar helene

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svart jeans & blå skjorta
Vad använder du just nu för skor: redige känga
Favoritfärg på kläder:  svart, vit (fast inte vita jeans vilket jag är allergisk mot) sen blå med

Senaste person som
Sov i din säng:
jag låter ingen sova i min säng
Du pratade med: jessica jakobsson
Du delade en drink med: delar aldrig med mig
Du gick på bio med: elin mathilda & amanda
Skällde på dig: vet inte, men typ maja hon är min lilla personliga tjat/skäll kärring

Senaste
Låt du hörde:
uprsing
Film du såg: det slog mig precis att jag inte kommer ihåg
Mat du åt: jag åt fruskost senast och då var den macka som jag inte hann äta upp :( snyft
Kram: jag har lite problem med närhet, så det var igår senast som jag fick en kram av amanda
Puss: Andre :)
Fest: nyår typ
Känslan: glad för ser gamla bilder på jessica och maja
Ilska: när jag förstod att jag försovit mig imorse
Resa: förra lördagen
Glädje: att maja och jessica är mina fina vänner
Dröm: vet inte
Boken du läste: vem kan bota en fundamenatalist
Personen du pratade i telefon med: maja min piraya
Personen du fick sms av: andreas
Gången du åt en 7-eleven korv: har jag gjort det?
Gången du var utomhus: vid bussen imorse
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: oj det var längesen
Saken du köpte: r i s i f r u t t i

Om dig

Namn: Helene
Ålder: 17 snart snart snart 18
Smeknamn: säger jag surt nu... myran
Syskon: syster och broder
Sysselsättning: sova
Bra egenskaper: jag är ganska bra på att vara jobbig
Dåliga egenskaper: har inga!
Linje/klass: samhäll på donner aaaaaaaaaaaaaaaah
Hårfärg: Maja förklara min hårfärg: Blond mm blond med liten touch av mörkt
Ögonfärg: Maja förklara min ögonfärg: grå gröna ser det ut som
Skostorlek: 37 prick


helene


det är jävligt kallt

så kallt så jag knappt kan röra min små frusna fingrar :(
inatt var det med kallt. fick ta fram räddaren i nöden täcket, men det blev inte så mycket bättre.
Frös när jag vaknade och fryser som en frusen fru nu.
Jag får skäll av både den ena och den andra att jag skriver alldels för sällan på detta fenomen till blogg.
Och till viss del kan jag nog hålla med om det.

Maja sitter nu bredvis mig och äter på en äcklig apelsin. Det gör hon varje dag. Hon kommer nog snart förvandlas till en gul saftig frukt, och då ska jag komma med en kniv och skära miog en bit av henne.
Idag så ska vi skriva en till "paper" vi har två timmar på oss så det verkar vara dags för mig att börja.

Men i eftermiddag ska jag in till stan med ett gäng konstiga typer. hähä
vi ska gå och titta på alla fina tygbitar i stan, maja är jätte pepp, hoppas hon hittar något så hon kan vara lite nöjd en stund.
sen ska vi gå och se avaaatar. jag har längtat. men jag är rädd att jag kommer få mardrömmar om små gubbar så jag inte kan sova. ( haha elin och mathilda vet vad jag menar med den saken, d a t a s p e l e t)

maja är fin som en apelsin
jessica är en riktig el classica
kalle honom vill jag bara kalla balle
märta hon har ett riktigt fint hjärta
agnes var svårt att hitta ett rim på



helene


Bra grejer liksom!

Om man inte har något för sig, som jag inte har nu. Så dricker man te och skriver sitt andra blogginlägg för kvällen, hur ointressant det än blir. Finito.

Men om allt ska fram så dricker jag faktiskt inte bara te, jag lyssnar även på musik. Åhja, rätt bra musik också. Enligt mig och Karl iallafall. Johan, Helene och Jessica kan ju kilavippen någonstans. Karl&Maja go! Förtillfället så spelas John Fogerty i mina högtalare. Mina favoritlåtar förtillfället är:

* John Fogerty - Who´ll stop the rain
* Creedence - Up arround the bend
* Georgia Steamroller - Old time rock and roll
* Dusty Springfield - Son of a preacher man
* Big Brother & The Holding Company - Mercedes Benz
* Dire Straits - Romeo & Juliet
* Simon & Garfunkel - Cecilia
* David Edmunds - Sweet little rock and roller

Tummen upp för musik!

Jag har en bekännelse att göra. Den är riktad till Märta. När du visade din äckligt snygga MacBook idag så blev jag sjukt sugen på att skaffa en dator jag också. Men för det första så vet jag inte vad jag vill ha för någon, och för det andra så har jag inga pengar. Alltså så har jag två problem där. Men förhoppningsvis så ska jag lösa det på något sett!

Jag pratade lite med Andrea på facebook förut. Den tjejen får mig alltid att skratta. Jag saknar dig. Jag tror jag ska göra en spontanare och hälsa på henne i Ljugarn någon gång. Det är alltid lika mysigt där. I det stora gula huset. Sen så åker ju hon och Stickan till Chile den första mars, och dom ska vara borta i 3 månader. Jag undrar själv hur mycket jag kommer att sakna dom. Jag säger bara tacka gud för facebook. Hur ska jag annars kunna få reda på alla deras små upptåg och alla killar dom kommer att få där nere. (Häh). Puss på er!



 Jag och Ugly B i ettan. Jag f n i s s a r till varje gång jag ser den här bilden. Den är muy buen som Luis skulle ha sagt!

 Jag och Stickan är här på maskerad! (Jag är rosa pantern för alla som undrar). Vi skulle ha kört på siamesiskatvillingar outfiten. Den bestod av Andreas alldeles för stora mjukisbyxor. Mickan i det ena benet och Maja i det andra. Det var fulländat. Förutom det faktum att vi inte riktigt kunde gå i den. Det blev mer hopp hopp, sen ramlade vi ihop på marken!

Jag försökte precis ringa Helene, inget svar. Jag ringer igen, inget svar. Jag spelar in ett litet fint meddelande på hennes mobil. Jag sjöng lite till och med. Beautiful. Hon kommer skratta när hon hör det. För hon tycker jag är rolig. Sen direkt efter jag spelat in mitt meddelande så ringde hon upp. Våra munnar kan gå som bara den. Det finns inget stopp, men jag gillar det. Det är charmigt. Dock så pratade kvinnan om Star Wars. Hon skulle tydligen anordna en Star Wars filmkväll till mig, med henne som sällskap såklart. Det kan bli bra. Det kan bli a w e s o m e faktiskt.

Men nu ska jag mysa ner mig i sängen och lyssna på massa bra musik. Det kan behövas. Saknar dock en viss person som borde ligga alldels alldels bredvid mig..

Ps. Imorgon så ska nog jag gå på stan och kanske se på bio med Helene, Jessica och Amanda. Awe-some! Ds.

 Du är bra.

 Du är bra.

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Hjärta!

Jag säger bara tisdag. Vilken underbar dag. På eftermiddagen så satt jag och mitt crew i datasalen och jobbade på som jag vet inte vad, och helt plötsligt från ingenstans så står Johan i dörren. Jag önskar att han hade tagit ett kort på mig just då, för min haka måste ha varit nere vid golvet, minst. För förvånad blev jag, och otroligt glad! Älsklingen dök upp med en ros i handen, aow vilken söt kille! Sen for vi hem till mig, vi matade Johan lite, dock med otroligt konstig mat. Knäckebröd med smör, senap och banan? Det var tydligen gott enligt honom, pff! Sen satt vi och pratade lite med min mami och papi. Mysmys! Sen blev det att styra lilla bilen mot högklint, hem till Johan! Där blev det mys med lite film och så, och sen middag med hans familia. Efter det blev det mer film och ännu mera mys! Gah, underbart!

Som tur var så är ju jag ledig på onsdagar, så vi tog världens sovmorgon. Gick upp och åt lite frukost, sen så somnade jag ihopkuren i hans famn till Love Actually. Tydligen så sov jag en halvtimma, trött tjej. Men ack så mysigt det var! Sen tvingade jag mig själv till att plugga lite, även fast det tog emot. Men jag gav upp ganska fort, så vi började se Erik och Mackan istället, jag säger bara herregud vilket roligt program! Se se se!! Sen blev det lite dusch och lite mathandling. Han måste ju passa på att burka upp med billig mat, minsann! Sen väntade ännu en mysig middag på högklint! Sen blev det ännu mera mys! Somnade sent sent, och han skulle upp tidigt tidigt för att hinna med dumdum båten. Örk. Så han satte klockan på halv 6, fixade allting och sen väckte han mig. Hatar att säga hejdå, blä. Men som tur var så är det ju inte hejdå föralltid. Plus att jag kanske åker upp till honom på sportlovet. Det måste jag faktiskt, jag kan inte vänta tills mars för att få träffa honom! Efter han åkt så somnade jag om, sen ringde min klocka en halvtimma senare. Då var det bara att kliva upp, fixa iordning sig och kila till köket och äta frukost med hans väldigt braiga familj! Sen så var dom gulliga och skjutsade mig till bussen!

 En lite små rolig bild, men söt som få är killen!

Seg dag i skolan idag måste jag säga. Jag och Joel som för dagen agerade journalister hade skrivkramp efter att ha suttit och antecknat hela dagen. Men det var faktiskt intressant, man lärde sig mycket! Just det, fina Märta har nu äntligen fått sin fina MacBook. Den är vit, ren och otroligt fin och bra! Jag, Märta och Agnes fånade oss i Photobooth, kuil kuil!



En sak jag INTE får glömma att berätta är att igårkväll när jag loggade in på facebook, så hade snyggve Mikaela Öjefors skrivit något i min logg. Vet ni vad hon hade skrivit? Hon skrev att AC/DC kommer till Sverige igen!!! Närmare bestämt den 3:e juni. L Y C K A ! Så nu blir det förhoppningsvis en andra AC/DC konsert. Det är bra, mycket bra!

 Bild tagen av mig på ejcej/dejcej konserten i somras! W u n d e r b a r !

Nu blev det ett väldans långt inlägg, så läs och njut. Eller något.

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

dhsjahdjsahdsajkdshaj

är i skolan med min manliga bästa vän. Karl Ahlqvist
jag har ätit tre olika risifrutti idag, min nya grej tror jag
nu ska jag och kalle läsa mer om palestina och israel
sen ska jag på träning i hemse snart.
kanske skriver mer sen när jag är hemma i tryggheten

lägger in en bild på min awesome vän och mig hej.


han försöker förklara nånting i vanlig ordning för mig medans jag huvudet och tankarna någon annanstans


-helene-

I brist på annat!

Om man har tråkigt som jag har förtillfället, så svarar man på en sån här lista!

ALLMÄNT
Ålder? One to the seven.
Var bor du? Havdhem.
Bor tillsammans med? Mami, papi och djävuls-katten Oliver.
När tog du studenten? Lugn nu. Den kommer ännu.
Något jobb? Si. Iallafall sommar-jobb. Kanske lite jobb inom en snar framtid också. Ica i B-vik. Gr8!
Pussat någon idag? Nej.
Vad har du ätit idag? Lunch i skolan, och så lite kvällsmat.
Dagens roligaste? Hahah, Helene vet vad dagens roligaste är!
Har du många vänner? Definera många? Men jag har dom bästa!
Har du pojk-/flickvän? Ja! :)
Vem pratade du med i telefon senast? Papi.

SENASTE
..personen du kysste? Johan!
..gången du spydde? Längesen!
..gången du grät? Hmm.
..pizzan du åt? Parma! Men oj så längesen det var, oktobeeer?
..gången du var i Göteborg? I Juni! AC/DC konserten, mhmmm!
..gången du var i Stockholm? November? Med mami, Helene, Jessica och Kalle!
..gången du var full? Fredags.
..personen som såg dig gråta? Johan såg mig nog snyfta några tårar för ett tag sen, dcok av glääädje!

VEM..
..vill du kyssa nu? Johan!
..vill du sova bredvid inatt? Samma svar här!
..ska du träffa imorgon? Dom bästa i skolan!
..sjöng du senast för? Säkerligen några idag. Jag har en tendens till att köra små solon här och där.
..vill du ta med på en romantisk resa nu? Ännu en fråga där jag svarar Johan! :)

VAD..
..vill du helst göra nu? Äta en apelsin!
..vill du ha nu? En apelsin!
..längtar du till? Tills Johan kommer hem!
..är det bästa som hänt dig? Min familj, mina vänner och Johan!



Talk to you latero!

/ Maja Ström!

"jag var här, jag var där" kind of weekend

Jag tänkte att jag skulle försöka förklara min helg i bilder
det lär bli oklart och ganska fult, men det är söndag och det är kväll och jag orkar inte anstränga mig


start
fredag eftermiddag:



lite oklara miner sådär i slutet på en fredag eller alla förutom maja hehe
men extremt snygga ändå


jag har snygga kompisar

märta har en lite mystisk hopp teknik


fick egentligen inte lägga ut den här bilden av ström men kan inte hjälpa att
hon ser väldigt smaskig ut på bilden med den feta chips påsen och den lite mindre feta godis påsen

sen bar det av hem till märta där det skulle bli fest
men där tog min resa slut vid nio för jag blev tvungen att åka hem
för att orka med att gå upp och åka båt dagen efter

Lördag:

tidig morgon, jobbig båt, två riktigt jobbiga förluster och pizza som man blir alldels för mätt på

meeeeeen......



hej nya människa och välkommen till min jävla värld!
Amanda Nilsson och Helene Palmqvist redde typ ut sina liv för varandra på en dag, hehe typ!
Galet galet galet, men verkligen hej "duärdensomfattarvadjagmenarmännsika"

söndag:






mina braiga vänner
som jag tycker om väldigt mycket
och som jag inte vill glida isär med nå mera




det var min helg typ
nu har jag framför mig en ny vecka
och en massa dagar fram till helgen snark
nu är klockan typ sovdags för 327183197 timmar sen
jag går nog nu
hej hej hej hej hej hej


-helene-


The Weekend!

helene är bäst bäst bäst bäst bäst bäst

Nu har det varit riktigt dålig uppdatering här, men så kan det bli ibland. För i fredags for jag in till Visby direkt efter skolan. Gick på stan lite, handlade mat och lite grejer. Sen så blev det mys hemma hos Märta med världens bästa människor! Vi lagade mat, lyssnade på musik och skrattade. Sen under kvällen så kom det folk hela tiden, en salig blandning av människor, och det gillar vi! Det var en riktigt lyckad kväll må jag säga. Med många extremt roliga incidenter. Men om jag skulle skriva dom här så skulle ändå ingen fatta eftersom det är ganska interna skämt så jag skippar det. Men kul var det!! Vi somnade väl ungefär runt halv 6.

Vaknade nästa morgon av att en pigg Carro slänger sig på mig, jag muttrade något till svar och sen så somnade om. Sen vaknar jag, och då går jag ut i köket, och då möter jag Märta, Kalle, Carro, Vendela och Viktor, och ALLA är pigga? Whats upp with that? Sen så kom Ägnes och joinade oss. Vi traskade upp till affären och handlade lite mat. Sen resten av dagen mysade vi bara. Riktigt riktigt bra! Senare mot kvällen så gick vi till affären och handlade grejer till taco. Så när vi kom hem så satte vi igång att laga mat, gottgott! Efter det så började jag och Carro Svenne baka kakor. Vi trodde dom blev misslyckade, men dom blev faktiskt riktigt goda! Sen lite halvt oväntat så dyker typ 7 pojkar upp. Kände vi dom? Nej, eller jo vi kände två. Lite stel stämning må jag säga. Så jag, Carro, Märta och Kalle satt i sängen och var otroligt intresserade av datorn. Men sen efter några timmar så gick dom. Även Agnes och Vendela. Men jag, Kalle och Märta satt upp till ungeför halv 4 och bara pratade. Kanon mysigt var det! Sen idag gick vi upp runt elva, jag packade ihop alla mina grejer och sen traskade jag iväg till bussen!

Världens mysigaste helg måste jag säga! Ni är bäst!

Jag slänger upp några bilder från kvällen här. Resten kommer man att kunna skåda på ansiktsboken inom en snar framtid!











Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Torsdag!

Skolan var allmänt dryg idag. Punkt. Sen efter den så blev den att åka gröna blixten in till Vajsby med papi. Lilla Jessica stoppade vi in i baksätet också. Men vi kastade ut henne rätt fort igen. Heh. Sen traskade jag och papi på stan ett tag. Men jag hittade INGENTING. Jäla Visby alltså. Iallafall, sen så for vi vidare ner till lasarettet, där blev det lite vänta vänta. Sen kom en herre i vit rock och bad mig följa med honom. Där blev jag in skjutsad i ett bås med ett draperi. Av med kläderna, på med en lång vit rock utan knappar (?) Istället så tog han kirurg tejp och tejpade ihop den. Han sa att dom inte hade knappar på sina rockar. Kanske något ni bör fundera på att införskaffa? Alla kanske inte har lust att råka flasha allt inför en okänd människa med ett stetoskop i handen. Sen fick jag iallafall lägga mig på en brits, lägga upp knäet i någon liten ställning. Sen var det skjuts in i ungen med mig. Bokstavligt talat. Hela jag, förutom huvudet åkte in i en maskin. Jag fick ha stora hörlurar på mig med musik i. För det var något otroligt vad den där röntgenmaskinen lät. Undersökningen gick på 30 minuter. Jag tror jag somnade till några gånger. Sen fick jag hoppa ur, tillbaka in i båset, klä på mig och sen var det att åka hem igen.

Nu ringde lilla Johaaan. Men han hade ringt fel, han sökte någon Maja Ctröm. Med C alltså. Det är ju inte jag. Tur att han la på igen. Tss! Nu ringer han igen, LYCKA!! :)

    Hej! Här gick man i nian och var nyss hemkommen från Tenriffa! Jag vill vara så brun igen!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Till Märtaaaaaa




scrolla ner för mitt långa inlägg

Jag har ett bananskal bredvid mig som börjar bli brunt

Jag tycker om mina små rubriker som jag lyckas knåpa ihop, ibland lite oklara men dock väldigt annorlunda
dom representerar typ lite vad som tänks inne i mitt i huvud då i stunden och just nu ligger det verkligen ett bananskal precis bredvid mitt tangent bord och för en stund sen var det ganska gult och fint nu börjar det bli brunt och fult. Det håller förmodligen på att dö fullständigt så jag ska nog gå och trycka ner det i komposten. Så där.

Jag säger så här:
Tack Maja Ström för att du  håller den här bloggen på fötter! Jag kan inte direkt säga att jag ägnar mycket tanke eller tid på den, men Ström har det under fullaste kontroll då hon skriver allt som uppenbaras i hennes huvud.

Vad har då jag gjort den här dagen (Torsdag 14 Januari)
Jag vaknade runt halv 8 och kände som vanligt samma jobbiga motstånd att kliva upp ur sängen men jag hade lovat mig själv att kliva upp lite tidigare så jag slapp skada mig själv genom att stressa (Jag tror det skadar själen)
Sen frukost buss och blablabla

På lektionen fick vi tillbaka vårt lilla "paper" som vi skrev i tisdags och jag är jävligt nöjd.
Sen såg vi film, en ganska svår men ändå ganska bra, jag och jessica tyckte dock i vissa stunder att den blev lite för brutal med maskin gevär hit och dit.
Sen var det buss hem, amanda är i jävla slite så fick åka själv. HATA!!!!!!
Imorn är det fredligfredag mehe, då ska vi hem till Märta :)  men det blir tidig kväll för mig för ska over the sea på lördag.

Glömde bort att jag hade kort från julavslutningen så det kommer nu hehe






det fanns flera men dom var inte så visningsbara mehe.

Nu är jag hungrig så ska gå och jaga på pappa att han ska ge mig mat!

-helene-

Jag är inte trött!

Trött tjej? Nej inte alls. Merde. Jag är aldrig trött om kvällarna, bara dagarna. Något stämmer inte. Min rytm är rubbad. Typ. Så om jag ändå inte kan sova, så tänkte jag att jag kan skriva ett inlägg till. Plus att jag har några pysar som håller mig sällskap via facebook chatten. Jag tycker den är rätt charmig ändå, facebook chatten alltså. Fråga mig inte varför, it just is so!

Förresten, mamma tvingade mig att se det nya avsnittet av Morden i Midsomer. Fuck. Dom är ju inte lika bra som dom andra, kvällens var bara fånigt. Tycker jag iallafall. Så det så.

Hmpf, jag tror Johan har somnat. Han svarar inte på sms. Som igår, vi pratade i telefon, men så skulle jag bara tvätta bort sminket och borsta tänderna, det tog kanske tio minuter måste jag tillägga. Sen när jag tar upp telefonen och säger, "I´m back in black!!" så får jag inget svar. Hör bara någon ligga och andas lite försiktigt. Han hade somnat, trött kille. Söt kille. Snygg kille. Bra kille. Rolig kille. Underbar kille. Kärt barn har många namn!



    Det där med att vara seriösa har aldrig varit våran grej liksom.

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Jag kom inte på någon bra rubrik!

Tummen upp för längdskidåkning! Det är roligt, dock så snubblar jag fortfarande på dom mils långa skidorna, men det är en annan historia! Jag har precis ätit mat och duschat, så nu är Maja mätt och ren. Dock så gjorde jag inte det samtidigt, för det hade nog blivit lite jobbigt. Men man kanske ska pröva det också? Ikväll blir det en lugn kväll framför teven med mor min tror jag. Det går gamla och nya avsnitt av Morden i Midsummer på teven!! Jag kommer lätt välja att se dom gamla, dom är absolut bäst! (Vilken nörd jag är..).

Jag och Helene har kommit på att vi faktiskt måste ha med en bild/bilder i varje inlägg. Annars så blir det fruktansvärt tråkigt att läsa. Förmodligen så kommer det bli en del gamla bilder också, för nya bilder tar man inte varje dag. Plus att min mobil är tydligen sönder (?) Jävla skit. Snyft. Så nu fick jag rota fram Helenes gamla pingla, en gammal nokia. Det ska dock tilläggas att den har färgskärm, så det är ju inte en 3310 direkt. Plus att den har två roliga spel. Snake och det roligaste någonsin, Rapid Roll! Det nördar jag någon otroligt mycket när jag inte har något att göra. Awesome!

Imorgon så blir det skola som vanligt, sen efter den så ska jag och papi in till Visby. Jag ska magnetröntga mitt knä, och så ska vi nog fixa ett nytt pass till mig. Rysslands resan närmar sig ju med stora steg!

    En liten bild på mig och Signe från i somras. Jag blir alltid lika glad av den!! Plus att jag saknar ungen lite alltså!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

Ett litet test!

Innan jag kilar ut och åker lite längdskidor, så tänkte jag göra ett litet test som jag hittade på the internet. Ganska tråkigt, men lite kul. Heh. So, here you go! Ps. Jag utmanar även min blogg kopanjon att göra samma test!

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Långkalsonga, mjukisbyssar, tjocke strumpa, linne och en fleeeeecetröje. (Jag ska åka skidor).
Vad använder du just nu för skor: Kängor. Liten klack. Halv höga. Svarta. Snörning fram. Fattar ni???Favoritfärg på kläder: Svart/Vit. Trist tjej?

Senaste person som
Sov i din säng:
Om inte jag räknas, så är det Johan.
Du pratade med: Papi. 
Du delade en drink med: Hmm. Nyår någon?
Du gick på bio med: Johan, Kalle och Helajn.
Skällde på dig: Mami.

Senaste
Låt du hörde:
David Edmunds - Sweet little rock and roller.
Film du såg: Walk The Line.
Mat du åt: Yohgurt mä musli. För cirkus 32 minuter sen.
Kram: Mami.
Puss: Johan.
Fest: Nyår.
Känslan: "Nu är jag mätt".
Ilska: När jag insåg att tejven inte visar några bra program vid den här tiden på dygnet.
Resa: Inrikes: El Stockholmo. Utrikes: Spain.
Glädje: När radion spelade Dire Straits imorse. Jippie kay yei motherfucker!
Dröm: Jag hade världens dröm i natt. Någon sköt någon, sen för att muntra upp personen som hade dödat någon så satte jag på filmen Sällskapsresan 2 - Snowroller. Ap mystiskt. Sen fortsatte drömmen på ett annat mystiskt spår.
Boken du läste: Förtillfället så håller jag på att läsa tre böcker. Typiskt mig. "Elsas mode", "Finns inte på kartan" och "Hur botar men en fanatiker". Den sista nämna tvingar skolan oss att läsa.
Personen du träffade: Mi padre.
Personen du pratade i telefon med: Mr Joey Anrog.
Personen du fick sms av: Johan här också!
Gången du åt en 7-eleven korv: Gotland har inte en 7-eleven. Way to storstads-aktigt.
Gången du var utomhus: Igår. Men i´m on my way nu!
Gången du sov: Inatt!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igårkväll minsann!
Saken du köpte: En te igår i skolan.

Om dig

Namn: Maja Elsa Elisabeth Ström!
Ålder: 17. (Värt att tilläggas är att jag fyller 18 SNART. Eller, hmpf, ganska snart..).
Smeknamn: Helene brukar köra med lite konstiga namn ibland. Oftas djurnamn. Så som Kvige och litt annat. Hähä.
Syskon: Zero. None. Inget. Men dock så räknar vi in lilla Maja Lindström på något vänster.
Sysselsättning: Skole. Eh?
Bra egenskaper: Oftast glad tror jag.  
Dåliga egenskaper: Lite dålig på att ta tag i skolarbeten. Gör allting i sista minuten. Not good!
Linje/klass: Samhällsprogrammet med inriktning kultur. "Och jag går i andra ring". Heh, en liten truddelutt!
Hårfärg: Have always been a blondie!
Ögonfärg: Jag tror jag har en blanding mellan grå/blå. Med blå som överhängande färg. Tror jag som sagt.
Skostorlek: 36-37

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

En vanlig tisdag liksom!

Idag var det en bra dag. Det måste jag säga. Förutom att Helene var arg, jobbig och irriterande nästan hela dagen, förutom dom sista 10 minuterna då. Heh. Vi har jobbat på som jag vet inte vad idag i våra olika små med vårat lilla arbete. Det är faktiskt rätt intressant. Så det ger vi tummen upp, och även ett "gillaknappstryckpåfacebook".

Somnade på soffan idag när jag kom hem från skolan. Ovanligt? Nej, inte alls må jag säga. Jag tror det vilar något magiskt över våran lilla soffa. Något som gör att man somnar som snövit varje gång man lägger sig ner. Vilket faktiskt är ganska skönt, jag klagar liksom inte.

Jag upptäckte just en liten tabbe. Det finns en låt med Dolly Parton och Kenny Rogers, och jag har alltid trott att dom sjunger "Silence in the street" i refrängen. Så idag när jag skulle försöka hitta låten på spotify gick det inte så bra. Så jag googlade "Silence in the street" men det fanns inget. Men tillslut så hittade jag den, men dom sjunger inte alls så. Utan dom sjunger "Islands in the stream". Det var inte vad jag har gått och sjungit alla år. Men nu vet jag hur det ska vara på riktigt. A w e s o m e .

Men nu ska jag kila ner och se om det går något bra på tejven!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!


Hysteriskt



kommer ihåg när jag och agnes dog åt den här i sommras hahah ;)

-helene-


Paradise Hotel!

Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg här på cirkus tio minuter. För det är så lång tid tills Paradise Hotel börjar. Jag, Maja Ström har aldrig sett på detta program. Men eftersom som dom flesta i min umgängeskrets sitter som fastklistrade framför detta tv-program så tänkte jag, "Jag kan också!". Så ikväll ska det bli av, vi kör!



Idag har jag blivit utsedd som "Team-leader" för min grupp i samhälle B. Jag undrar vad min lärare tänkte där. Men okej, vill dom ha mig som ledare, så ska dom få mig som ledare! Jag ska ta min grupp till toppen, eh, typ.

På fredag så kör vi förmodligen fiesta på mellangatan. Som jag har längtat! Men dock så blir jag lite ledsen över att Johan tydligen inte var hemma då. Snyfti. Hade ju varit wunderbar om han hade kunnat följa med. Men det får bli some other time. Så om han inte kommer hem till helgen, så måste han ju komma någon annan gång. Logiskt Maja. Hmm, jag ska minsann försöka luska ut när han kommer hem! Don´t be mad snygging!

Nu är det nästan brådis, även fast mina förhoppningar på Paradise Hotel inte är dom största. Men vi får väl se!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

det hände oklara saker i väte idag

Ajabajamaja anlände vid 1 nånting vi bestämde oss då för att försöka undersöka hur svårt det egentligen skulle vara att göra en film. Det var ganska svårt och jag dampade ett antal gånger, för jag och maja ville inte göra det de easy way utan vi körde på elit nivå. ungefär.
Det slöt med att vi skämde ut oss för två av min pappas kompisar. Men efter en liten härlig ursäkt som bestod av alla möjliga sorts virr varr av ord så klarade vi oss ur den situtionen också .
En längre version får bli när jag kommer hem för nu måste jag åka på träning jah har 5 MINUTER FRÅN OCH MED NU!
den där bokstaven betyder att det är helene som skrev!

oj va det inte är varmt ute

Jag förfryser tre gånger om när jag kliver ut ur dörren
En morgon var det bara 18 grader i vårt hus
Jag vet två människor som skulle förfrusit då
Amanda Hallin och Maja Ström

Idag ska Maja styra stegen hit
Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på
Hon har blivit så aktiv nu på sistone så hon föreslog skidor?
När åkte jag skidor senast? Har jag ens ett par skidor?

Idag är det söndag vilket innebär träning ikväll istan
Och imorn (äntligen) är vi för första gången utomhus och tränar
Men oj jag glömde, det är ju ungefär 78371293189371231 minus grader varje kväll
såååå jag kommer förmodligen inte överleva

Bara för att jag just nu längtar tills det blir 372882372189 plus grader så lägger
jag upp lite bilder på mig och mina syskon från varmare breddgrader :)

Idag har det åkts skidor!

Idag har Maja Elsa Elisabeth Ström åkt längdskidor. Mamma traskade på bakom och fångade upp mig dom tre gånger jag vurpade. Hur är det ens möjligt att ramla tre gånger på längdskidor? Jag skyller på alla pinnar och stenar på marken. Plus att jag inte är van vid längdskidor, dom är ju mycket mycket längre än vanliga skidor, utför alltså, som jag är van vid. Som sagt, jag skyller på det. Men kul var det. Vi såg även en död rabbis, och på den så satt det en örn. Jag skulle bara tillägga det liksom. Sen efter det så traskade jag några kilometer till och från affären, köpte två filmer och lite vindruvor. Så ikväll har jag varit ensam hemma och sett två filmer och smaskat på vindruvor. Mmm. Dock så saknades Johan, om han hade varit här hade det varit på topp!

Imorgon så ska jag bege mig till Väte och träffa Helene. Vi ska förhoppningsvis åka lite skridskor, och så ska vi göra en hemlig grej som ni får se resultatet av senare. Spännande spännande!

Men nu ska jag gå ner och se om det finns något bra på tejven en lördagkväll som denna!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!


First day in school!

Första dagen i skolan var alltså idag. En helt okej dag ändå måste jag säga. Inget jätte ansträngande sådär. Men några roliga händelser fick vi allt till det iallafall. Men iallafall så började idag med våra individuella kurser. (Sjukt svårt ord att skriva). Jag och nästan hela mitt crew hade valt samhällskunskap B. Det verkar spännande, och om inte, så gör vi det spännande. Men dagens mest spännande var ju iallafall lunchen, jag tror vi skrattade för ett par år framåt där. Det började med att jag dikterade om att jag minsann hade en ko, en gris och ett lamm i min frys. Då en random lärare frågar, "Hur stor frys har ni egentligen?". Dum fråga. Alla vet att familjen Ström/Larssons frys är enorm. Sen fortsatte jag och Helene prata om hur våra familjer brukar vara med på slakt. Närmare bestämt när man slaktar kor. Vilket Märta och Kalle tydligen tyckte var hur äckligt som helst. Samtidigt så satt dom och åt kött. Jävla dubbelmoral! Heh. Sen fick Kalle och Helene fnatt och började skämta och en person och hans skjorta, igen. Men det är faktiskt ganska komiskt om man tänker efter. Sen som pricken över i:et så välter nästan Helene ner en kruka i fönstret bakom henne med hjälp av sin halsduk som lasso. Som sagt, en helt crazy dag! Det är på Donner det händer, det har jag alltid sagt, och kommer alltid att säga!

Men nu ska jag pusha på Johan lite så att han blir färdig i duschen någon gång. Sen ska jag minsann ta och ringa pojken. Han är rätt bra han, den där Johan Anrog! :)

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

fredag fast det känns som måndag

Klicka och läs den här bloggen!
http://jormar.blogg.se/

Första dagen och det var bara att sätta pannan i djupa veck och börja koncentrera sig på nya kursen som förmodligen kommer behöva läggas ner mycket tid på. .

Kan beskriva dagen lite kort sådär för känner att jag har lust med det:

- Jag kom till skolan och träffade Agnes, blev en stor mjuk kram tack vare hennes stora fluffiga jacka
men hon skulle rusa vidare så jag traskade in i skolan där jag förvirrad som en jävel inte hittade dom andra men fick lite hjälp av andreas som visade mig in på rätt spår tack för det! Men tyvärr tog jag där efter in på ett litet sidospår för jag hamnade helt fel och tack vare vår härliga lärare herman hamnade jag nästan ute vid NK skalarna och någonstans där tänkte jag för mig själv "Jag är nog påväg till ett ställe där jag inte ska va" då fick jag snilleblixten att ringa Maja, ni kvinnan med kollen på allt, och frågade vart jag skulle styra kosan, det visade sig som jag befarat att jag var helt borta, till och med på andra sidan skolan, men med ny enerig sprang jag till det rätta stället!

-Sen var det mentors tid bla bla bla bla

-Vid 09.45 började lektionen med lite "hej jag heter bla bla och går bla bla" och lite genomgång av målen

-Vid lunchen hittade jag, märta, kalle och märta ingenstans att sitta så vi slog oss lite random ner vi lärarna, vi pratade om vart vi köpte kött och maja förklarade att dom både hade en gris, en ko och ett lamm i deras frys då sa en lärare som innan varit rätt tyst "hur stor frys har du hemma då?"  då skrattade vi lite. Kalle och jag skrattde också lite eller ganska mycket åt en viss herre! Jag hann även nästan svinga ner en ganska stor blomkruka med halsduken men jag måste ha reflexer som en riktig jäkel för han kasta mig och rädda den!

-Resten av dagen fortsatte med att vi såg en film som vi sen diskuterade om, sen var dagen slut.
På bussen råkade jag dissa Amandaa väldigt mycket genom att gå förbi henne, hon tittade lite sorgset bak på mig så jag kom och räddade henne.

LÅngt inlägg för att vara Helene Palmqvist men jag har mina stunder.
I helgen har jag inget mer planerat mer än fotbollsmöte imorn och fotbollsträning på söndag skönt!

hejhejhejhejhejdå
-helene-

Sista dagen på lovet!

Jag tänkte börja med att säga att Amanda inte var så sur igår som jag skrev att hon var. Men lite argar var hon allt, men det går bra det också. David och jag tog hans bil hem vid halv tolv idag, och vi var sociala mot varandra på vårat egna sätt. Lyssna på musik högt, och gärna även sjunga med. Högt. Vi hann sjunga med i lite allt möjligt, Dire Straits, Oasis och lite Creedence. Det gillar vi!

Märta och Agnes fick mig att skaffa twitter idag. Dom tyckte jag skulle ha det, så då är det ju klart att jag skaffar det, även fast jag inte riktigt ännu har luskat ut vad man har det till. Men det klurar jag nog ut efterhand.

Har precis duschat, och sitter och lyssnar på lite Dylan, musik alltså. Galet. Just det, när jag kom hem idag från naerkland, så somnade jag på soffan. Fan. Jag kommer aldrig somna ikväll, och det betyder att jag aldrig kommer att orka gå upp imorgon. Jag vill inte att skolan ska börja, det har ju varit så skönt att ha haft lov. Merde.

Men nu ska jag kila ner och se om mor min har kommit hem!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

sjundejanuari


Äntligen äntligen äntligen säger jag, har väntat på den här skivan jobbigt länge
eftersom jag är en laglig medborgare så köper jag nu mera skivor, dyrt men värt när man
väl har den i handen.
Idag har jag fortsatt att jobba lite engelska och det är väl det jag ska göra ikväll med.
Igår var det träning, i hela två timmar sprangs det runt men det var en riktigt kul träning
men på något vi har jag lyckats slå i knäet så har två lagom fina röda bubblor? Så nu
är det ena knäet blått/lila och lite gult medans det andra är rött fint.
Imorgon börjar skolan igen, vet inte om jag ska gråta eller dö villlllllllllllll inteeeeeeeeeeee buhu
fast något som jag blir i tanken av är att träffa alla igen :)
Nu ska jag knarka vidare på M u s e

-helene-

KRÄM FÖ FAN!

Hej!

DAVID & MAJA HÄR!! VI RAPPORTERAR IFRÅN NÄR! Vi tänkte umgås lite med Amanda ikväll, men tror ni det gick? Svaret är: NEJ! För kvinnan är på SJUKT dåligt humör, och förtillfället så ligger hon på soffan med sin hund, Rocky, som tro det eller ej är lite knubbig. Hur orkar hon säger jag? Jaja, men whatever! David käkar kräm, mjölk och flingor och jag tror jag ska joina genom att titta på. En mycket bra grej må jag säga!

Talk to you latero!

/ Maja Ström & DavidR.blogg.se

Naerkland!

J a g  ä r  p å  s j u k t  d å l i g t  h u m ö r . D e p p i g _ t j e j _ 9 2 . Men nu ska vi inte vara sådana. Ikväll ska jag till När med David. Vi ska hälsa på Amanda. Det lär bli trejvligt, vi brukar kunna få till ganska många skratt! :)

Snart kommer älskling hem, jag längtar inte alls! (Dagens lögn).

Talk to you latero!

/ Maja Ström!


Rubrik?

Jag lovade mig själv och Johan att jag skulle gå upp i tid idag för en gångs skull. Lyckas jag? Öh, nej. Ungefär vid ett kom jag upp. Bad, really bad. Jag kommer inte orka gå till skolan på fredag, way to tidigt att gå upp vid ungefär halv sju. Kill me. Jag måste nog vända tillbaka på dygnet, men det känns som om jag är lite sent ute för det? Hmpf.. Jaja, vi får väl se hur allt går på fredag. Om jag är smått död i skolan eller inte.

Tog en promenad upp till affären idag, fick agera snäll dotter till min mor och handla hem lite saker. Förresten, en Ica kasse full med varor är jätte bra som tränings-mojäng. Lyft den upp och ner medans du går i din raskaste takt. Vips, hej biceps. Eller inte, riktigt så bra är det inte. Men iallafall.

Ikväll så ska jag och DavidR.blogg.se lyfta våra vingar och bege oss mot När och Amanda. En liten spontan road-trip, det är trots allt en bit till När. Helt galet vad jag är vilsen där ute, vägar hit och dit. Vips så är Maja totalt lost. Tur att jag har David som kan alla små genvägar och senvägar ute i När!

 Såhär kul kan man ha det i När!

Ps. Johan fick sitt paket från mig idag! Julklappen alltså. Lite tråkigt att få sin julklapp nu, men bättre sent än aldrig som man säger. Häh. Hoppas bara han blir nöjd. Hoppas hoppas! Ds.

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

en bra onsdag

Vaknade vid halv 11 av att mamma pratade väldigt högt i telefonen, men det var rätt bra för hade en hemskt knäpp dröm. Så jag drog mig ner till kylskåpet och tittade lite depprimerat på mina valmöjligheter att stoppa i magen men det blev lite fil och flingor i alla fall. Sen (dra mig baklänges) gick jag direkt upp och började med att fylla i frågor om en engelska bok och så har jag fortsatt hela dagen, är snart klar med ett annat engelska arbete med keep going säger jag till mig själv. Nu väntar en till star wars film sen lite mat sen vidare till hemse och massa träning.
En bra onsdag.

-helene-

Drottning på isen!

Oh jesus what a day! Idag var det skridskor som gällde för hela slanten. Jag hade mitt crew med mig, Helene, Jessica, André och Lukas. Dom två sist nämda är/var hockeyspelare, så det var ju lite orättvist mot oss andra tre. Men som tur var så var vi ändå drottningar på isen. Det blev lite match, det blev lite rund-åkning, det blev lite vurpor, (dom stod Helene för. Jag vurpade inte en enda gång!) och det blev även lite åka på ett ben. Det var jag däremot rejält bra på. Men trejvligt var det! Ett plus var att jag fick träffa älskling Andrea också, för åh jesus vad längesen det var!

Nu har jag precis varit ute och gått, my bad luck att det kom ungefär världens största snöstorm när jag gick utanför dörren. Men jag kämpade på och tog en powerwalk på några kilometer. Det var faktiskt ganska skönt, och med Simon & Garfunkel i öronen så blir det bara bättre!

My bad luck är framme än en gång till idag. Jag kan inte hitta min lilla USB manick, grej, pryl till mitt minneskort till el telefono. Så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder från skridskoåkningen idag, to bad. För vi hade en del grymma lag-bilder må jag säga!

Men nu ska jag gå ner och joina mami i soffan, men först så slänger jag in en bild på två mycket fina flickor!



Talk to you latero!

/ Maja Ström!


Årskrönika!

Här kommer en liten kort årskrönika från majahelene.blogg.se. Vi orkade inte göra en sån där seriös årskrönika som typ blondinbella.se gör, med bilder ifrån varje månad och flera meningar om just den månaden. Så vi kör ihop en årskrönika med lite snabba frågor som vi svarar på. Jag tror att jag, (förtillfället Maja) hittade den på någon annan blogg. Ja, så nu kör vi!

Gjorde du något som du aldrig gjort förut i år?

Maja: Klart, you always do that.
Helene: Jag var utomlands för första gången.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Maja: Hade jag några?
Helene: Ett stort fett nej på den frågan!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Maja: Nej.
Helene: Nejnejnejnej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Maja:
Inte nära direkt..
Helene: Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Maja: Lite pinsamt. Men bara Sverige..
Helene: Mallorca.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Maja: Det skulle jag nog tro ja.
Helene: Mer jobb, mer pengar.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Maja: 9 Juni (Skolavslutningen), 21 Juni (AC/DC på Ullevi), 22 Augusti (Coldplay på Stadion), 2 Oktober såklart :) (Jag och Johan blev tillsammans) och 31 december, (Nyår)!
Helene: Skolavslutningen 9 juni, 6 oktober då jag flög för första gången i livet och nyår!

8. Vad var din största framgång 2009?

Maja: All framgång med mitt och Helens klipp när vi sjunger Bohemian Rhapsody. (Finns på facebook). En stor succé. Det kommer snart en tvåa. Hold on!
Helene: VG i spanska steg 4. Haha.

9. Största misstaget?

Maja: Haha, jag får ta Helenes misstag här också. Vad fan tänkte hon när hon bytte till Donner i Slite för en dag?
Helene: Min snilleblixt när jag fick för mig byta skola, haha.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Maja: Si senor!
Helene: Arbetsskador då mina axlar och nacke kollapsat, samt lite härliga fotbollsvurpor.

11. Bästa köpet?
Maja: Hmm. Jag tror det var den där apelsinen jag köpte 5 oktober. Öh (?)
Helene: Min m o b i l . 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Maja:
Same answer as Helene. Fuck.
Helene: Alkohol & kläder.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Maja: Ja ja ja ja ja!!
Helene: Sjukt med saker, men mest alla knäppa upptåg jag upplevt under året.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Maja: Alla AC/DC låtar, Coldplay - The Scientist, James Morrison - Broken Strings, Iggy Pop - The Passenger, Michael Jackson - Beat It, Pitbull - I Know You Want Me och plus MASSA fler! 
Helene: Majas ringsignal = (AC/DC - Its A Long Way To The Top) = BLÄ, Haha, den där "I know you want me, i know i want ya" & Moymoypalaboys version av PCD "When i grow up".

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Maja: Både och. Men lite gladare tror jag.
Helene: Hm, förmodligen gladare tror jag.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Maja: Faktiskt samma som Helene. Jag är lite seg med det där alltså.
Helene: Varit lite bättre på att lämna in djävulska skolarbeten.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Maja: Bra fråga.. Hm..
Helene: Att jag inte hade mindre bra koll på allt.

18. Hur tillbringar du julen?
Maja: Med familjen och släkten!
Helene: Med familjen!

19. Blev du kär i år?
Maja: Det blev jag!
Helene: Kanske.

20. Favoritprogram på TV?
Maja: SATC!
Helene: S c r u b s, det är mitt levebröd.

21. Bästa boken du läste i år?
Maja: Läste om "Gömda" för femtioelfte gången, den är alltid lika bra. Annars, "Finns inte på kartan".
Helene: Har inte läst nån seriös bok i år.

22. Största musikaliska upptäckten?
Maja: The Rolling Stones. Jag är f r ä l s t .
Helene: Måste nog ha varit Michael Jackson.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Maja: Sir, yes, sir!
Helene: Yes!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Maja: Troligtvis.
Helene: Ja, säkert.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Maja: Först fika med familjen, släkten plus DavidR.blogg.se och Maja Lindström. Sen på kvällen körde jag och Helene moppe till Stånga för att vara med på Stångaspelskvällen. Oklart (?) Häh.
Helene: Om jag inte minns fel kom jag lite försent till skolan och hade nyligen blivit brännmärkt av Maja med en locktång så hade ett par fina brännmärken på kinden, sen beundrade jag nog min nya begangnade TV.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Maja: Det skulle jag nog tro ja.
Helene: Hehe, pengar.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Maja: Svart. Haha, jag lyckas alltid bli ganska svart. (Dock inte emo).
Helene: Ja, lite varierande.

29. Vad fick dig att må bra?
Maja: Alla underbara människor i min närhet som gör så att jag vill skrika av lycka!
Helene: Alla glada och galna vänner!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Maja: Alla retar mig för detta. Eller, Johan och Helene. Men, Hugh Grant!
Helene: Cam Giant!

31. Vem saknade du?
Maja: Jag vet faktiskt inte.
Helene: Kanske fler stunder med Amanda, Mathilda och Elin.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Maja:
Mitt team i klassen som numera står mig närmast. (Agnes, du är inräknad där. Även Carro och Vendela). Plus lite annat folk.
Helene: Alla som jag lärde känna bättre i klassen och allt annat strö folk :)

Nu kommer det lite härliga bilder från mitt och Helenes gångna år! (Helt utan inbördes årning).

















Det här är bara ett fåtal bilder från dom kalas roliga dagarna och kvällarna vi har haft det här året! Ett bra år må jag säga! Så till er alla, från majahelene.blogg.se, önsker vi er ett riktigt bra år 2010!

Fred & Kärlek.

/ Maja Ström & Helene Palmqvist!

Start Me Up!

Nu är det så att jag saknar min Johan alldeles för mycket. Men som tur var så kommer han hem snart, i några dagar iallafall. Men han tänker inte säga när, jag blir ju arg. Nästan..

En liten fågel viskade i mitt öra för ungefär 5 minuter sen att det kanske vankas fest på mellangatan på lördag. Jag blir ju bara för glad. Vi kör!!

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

andra dagen på året


fantastiskt stabilt



jag blev ett offer för killen med dom gula reflexbyxorna

men klarade upp det rätt bra





det var fint väder och klättarde i ett par för små skridskor så jag kunde få halka runt en stund
och jag ger mig själv lite plus i kanten för två inlägg på en dag.
oj helvete nu har jag missat 20 minuter av star wars, haha jag är en sån nörd

-h  e l e    n e   -

Sova sova säng säng!

Oh what a day!! Man hinner med så mycket när man går upp med tuppen. Heh. Jag vaknade vid halv 12, tänkte att nu ska jag gå upp. Klockan 14:00 steg jag upp ur sängen. Bra Maja, mycket bra. Så jag har alltså inte hunnit med särskilt mycket idag. En promenad och lite liggaisoffanochsepåfilm är allt jag har gjort. Men är det lov så är det. Eller något. Så förmodligen så kommer jag väl aldrig kunna somna inatt, dammit. Jag får ta och ringa Johan, ja så gör jag. Om inte han somnar som en stock efter jobbet. Han jobbar för mycket, han kommer att gå in i väggen. Inte okej! Men han är mer än okej! :)

Men nu ska jag gå ner och se om Angus Young behöver lite hjälp med matlagningen! Kyckling bjuds det på ikväll! :)

Talk to you latero!

/ Maja Ström!

2 dagar 9 timmars sömn men oj vilken nyår oj

jag tackar Maja för hon har orkar skriva om allt från nyår, känner att jag inte riktigt orkar blicka tillbaka så långt i livet för att kunna göra det till nå vettigt för alla att läsa ehe.
Men kul var det, jag har ett ord som beskriver kvällen rätt bra. Taxi. Jävlar vad taxi vi åkte, fram och tillbaka när vi bestämde oss för alla ställen vi skulle till. Har en riktigt rolig film från en av färderna, tyvärr är den rätt förbjuden att läggas upp nånstans för det sägs på det ena och det fjärde om några människor.
Årets första dag igår gick i hungerns tecken, det började med att jag fick snilleblixten att dricka jätte mycket vatten för att försöka hjälpa min sargade kropp i balans igen. klunk klunk, sen ropade karl med kvidande röst att jag skulle hämta lite julmust. bland all bråte? hittade jag majas kamera och jag började kolla igenom alla bilder, tacka för inzoomingar, haha hittade massa smaskigt. där nånstans väckte jag nog maja, hon vaknade med lite ont i huvudet orsakat av min imupls att möblera om rummet (efter mitt och karl värsta bråk hittills, jag var arg som aldrig  på karls fucking princip saker) men iaf jag råkar tippa ett glas rätt ner på majas huvud men då var smärtan kortvarig och det blev bara några "iiih ooh mmmm".
Strax började kalle och jeppa röra på sig och kalle slängde på sig min lite för tajta tröja, iaf  kom han på iden att vi skullle se alladin men tillslut började koncentrationen riktas mot en annan viss person och karl och jesper flippar. men tillslut blev nöden av mat för stor och en liten baksmälla färd till maxi och pasta åt alla att så var ordningen återställd.
dynget bestod av mycket
men ska försöka sammanfatta lite

nyårs:
hjälte. karl ahlqvist som fixade typ allt
fordon. taxi
partyhöjare. min och majas hemma gjorda loppa
oklara. kalle. hamnen. jag?
låt. talking about revolution fast i karls förgyllda stämma(run run run run...)
dåligaste. minusgraderna som resluterade i vild panik jakt för värme vilket i sig resulterade i ett antal omkullkörningar haha

det finns mer att lista över men jag har inte orken att göra det.
Nu väntas de få dagar som är kvar av jullovet med skolarbete och diverse.
men för mig först nu väntar oc.

Hej twentyten
-helene-

Det var liksom nyår -09!

Nyår 2009. Ja, det var en kväll för sig måste jag säga. Men bra var det, och kul hade vi! Först lite sväng och däng när vi kom in till stan. Lite solning, lite handling och några halvläskiga bilturer, och en väldigt komisk situation utanför Atterdags. Dåligt tajmat säger jag bara. När vi kom till Snäck så började Kalle laga mat, och vi andra duschade och började göra oss iordning. Sen blev det middag med Helene, Kalle, Jessica, Amanda och Lukas. Lite senare så kom Joel, Adrian, André, Joakim och Gustav förbi. Då blev det musik, dans och min och Helens älskade loppa kom fram. Världens jävla partygrej! Ännu lite senare så kom Märta, Agnes, Carro och Vendela. Awesome!! Efter många om och men så bestämde vi oss för att åka in till centrum. Så Kalle beställer taxi till alla, jag, Helene och Amanada hade en egen. Vi tre, i en jävla minibuss. Sjukt mycket plats över, lite komiskt eftersom några var tvungna att gå. Hah.

Väl framme på stora torget så kilar vi iväg till någon fest i innerstan. Träffar Helmer, Koffe och Lovisa blandannat. Men eftersom vi var på resande fot så stannade vi inte där länge, utan snabbt for vi ner till hamnen (?) Världens största misstag, äckligt kallt! Men dit gick vi, träffade lite människor, kram hit och kram dit, och vips så missade Maja tolvslaget. Bad. Plus att jag kunde inte ringa Johan. Ännu värre. Så där blev det inget samtal vid tolvslaget.. Sen försökte jag hitta kusinvitamin Jonas mitt i smeten, tillslut så gjorde jag det, en stor kram blev det där, sen fortsatte min jakt på Helene, Jeppa och Kalle. Hittade dom tillslut, så vi försökte få tag i en taxi. Helt o m ö j l i g t . Så jag och Jeppa gick till några poliser och hörde om dom kunde skjutsa oss till Snäck, men icke! Så vi frågade om dom hade en femma så vi kunde få gå in på en toalett och värma oss, men inte ens det kunde dom hjälpa oss med. Så vi bestämde oss för att traska till Donken. Så i äckligt rask takt (alltså vi gick verkligen sjukt fort) styrde vi våra kroppar dit. Där blev det lite mat, lite prat, lite telefonsamtal med bästa Johan, lite skratt och lite "jag låtsas att jag skjuter och slår dig bakom ryggen på dig".

Sen ringde Martin, och han plus David, Sigge, Rasmus och Henke var påväg till stan. Så vi mötte upp dom, dom hoppade ur bilen, vi hoppade in, åkte till Snäck. (David var chaffis). Sen åkte han tillbaka till Donken och hämtade dom, åkte till Snäck igen och där körde vi på lite till. Sen fick vi en snilleblixt, "ja, vi spenderar 400 spänn på taxi för att åka till en efterfest!!". Sagt och gjort, taxin hämtade oss och vi begav oss till söder. Träffade lite folk, hade kul, åt lite knäckemackor, tappade lite smörknivar och skrattade lite. Sen beställde vi en till taxi och åkte hem till Snäck igen. D y r t .

Så jag, Helene, Kalle och Jeppa somnade vid halv 6. Sen vaknade jag klockan 10 av att Helene sitter och skrattar åt några bilder på min kamera, och Kalle och Jeppa ligger i rummet bredvid och fnissar åt något. Fuck! Jag ville ju sova. Men icke! Så vi gick upp. Fast sen gick vi tillbaka till sängarna igen. Kalle och Helene började se Aladdin, jag kröp ihop i fosterställning vid deras fötter, och Jeppa la sig i en säng bredvid. Sen fick pojkarna ryck och andningsproblem. Orsakat av skratt. Orsakat av en skjorta (?) Häh.

Sen blev det till att åka till ICA Maxi och handla lite sallad, back to Snäck, åt, vilade och städade. Sen tog jag en buss hem, somnade som en stock innan vi ens hade lämnat busstationen. Nu sitter jag här och tänker att ikväll ska jag inte anstränga mig för fem öre. Bara vänta på att Johan ringer efter att han har slutat jobba! :)

Tack för en bra kväll!! :)

Kvällens citat:

"Jag blir så fruktansvärt arg!!" Av: Helene Palmqvist. Jag undrar hur många gånger den kvinnan använde det uttrycket under den här kvällen.

"Vad var det vi sa!" Av: Mig och Kalle. Orsak? Hemligt. Häh.

"Kan ni ta med lite toalettpapper?" Av: Mig och Lukas. Till André. Kris, vad fan!

"Jävlar vilka stora fötter du har!!" Av: Moi!


Vilket galet långt inlägg det här blev!! Read on, just do it!

















Talk to you latero!

/ Maja Ström! 

RSS 2.0