Yeah yeah!

Idag så har jag spelat Paintball! Det var riktigt kul, men väldigt jobbigt! Varmt att springa med kläderna och en tung pistol. Men det var det värt! Jag skjöt även Johan, i am proud!

Har inte så mycket att skriva känns det som. Bara att jag ser framemot fredagen. Hoppas den blir lyckad! :)

Imorgon ska jag och Helene se våran allra första Hockeymatch. Undra hur det ska gå!!! Hoppas lilla Rasmus är där och stödjer oss ifall det blir jobbigt!

Lyssna på, Iggy Pop - The Passenger! Muy bueno!

Nu ska jag nästan gå och lägga mig. Jag är kalastrött!

See yah later alligator!

/ Maja The Dream Ström!

Gurgel


i miss you already

i want you to come back.
i miss you so much.
please dont leave me here al by myself.
i think about al the good memories we had together.
but now i must be strong and go on al alone.
i will be seeing you in heaven


Kommer inte på någon bra rubrik.

Godkväll folket!

Nu sitter jag här. Efter en dag i skolan och efter en powernap på typ en timma här hemma. Slocknade som en död bäver på sängen. Det var skönt, riktigt skönt!

Har precis ätit middag, soppa med nybakt bröd. Gott gott gott. Så nu är min hungriga mage inte så hungrig längre.

Sitter nu och lyssnar på Creedence. Såklart. Vad annars? Det är ju det enda jag lyssnar på nuförtiden. Vilket är bra, för dom är bra. Riktigt bra! Ett underskattat band. Så sök på youtube eller spotify eller vad ni nu har!

Måste bara tillägga vilket intressant liv jag verka leva. Läste precis igenom det jag har skrivit här över, och jag frågar mig själv. Hur intressant kan det vara att veta att jag åt soppa med nybakt bröd till middag?! Gosh, Maja. Skärpning!
Jag får nog ta och gifta mig med typ, Brad Pitt. Så jag kan leva som en Hollywood fru. Då lär jag ha massor av skvaller och intressanta saker att skriva om. Heh.
Appropå det, jag ska spana in Anna Kvack Kvack på teven ikväll. I programmet Svenska Hollywood fruar klockan 21:00 på 3:an. Har inte sett det förut, men har dock sett henne förut. Som i programmet Skavlan i fredags. Vilket blåst tjej! Om jag får säga vad jag tycker. Men jag älskade dock Henrik Schyfferts kalasgoa kommentar till Anna. "Du har ju ungefär samma kvinnosyn som Usama Bin Ladin!" Katching på den!

Men nu ska jag kila ner och hämta lite vindruvor att smaska på. Har ju trots allt börjat ett nyttigt liv. Har inte ätit godis på flera veckor, och läsk har jag inte druckit på väldigt länge! Points to Maja!

Så, tjingeling! :)

Min bloggkompanjon kommer att ringa mig ikväll. Jag väntar spänt på det samtalet! :)

/ The one who loves vindruvor. Maja Ström.


trött tjej

Ja instämmer med föregående talare att det var lite si och så med skrivandet här. Bättring bättring.
Om jag ska försöka skriva lite om min helg kanske hehe
Lördagen var helt propp full, började med att jag jobbade lite på förmiddagen rätt tråkigt men 500 kronor direkt i handen är inte nått jag säger hejdå till. Sen var det hem och packa fotbolls grejerna äta lite och sen iväg till klinte igen för att spela sista a-lags matchen, och sen var det skyndaskyndaskynda till att hjälpa till på marknadsdansen, Det var aning drygt eftersom jag längtade efter att lägga min döda kropp i sängen mest av allt men det gick väl ändå rätt bra. Söndagen läste jag i en bok som en galning ibland, och sen bar det av till elin med amanda och mathilda, det var kul och jag blev glad. Sen åkte jag hem och dog och läste.
Den här veckan ska jag vara duktig skolflicka92 och bara göra läxor så jag kan åka med lite bra samvete sådär för jag dör lite igen men jag åker verkligen om en vecka imorn!!
Karl sitter här bredvid och är en duktig pojke som förbereder sig för att gå på seminarium :)
Han kommer säkert vara awesome och vara hur bra som helst.
Eftersom Maja la in en fashion bild så härmar jag hennes koncept rakt av.
Greetings from Helene YouWantToBeMe Palmqvist

Back in black.

Jag skäms. Skamligt. Vill gömma mig. Typ. Kanske inte, vid närmare eftertanka. Men, dåligt är det. Jag pratar om min och Helenes uppdatering. Men vi ska skärpa oss.

Helgen har bestått av stor 50 års fest för min moster. 95 gäster på ett ungefär. Det var trevligt.
Jonas hade halsfluss men kämpade på.
Han, jag, Hanna och Fanny spexade. Vi hade modevisning med mosters alla gamla kreationer. Dom fleste otroligt...fula. Men kul var det, många skrattade!
Det var mat, dans, lekar, spex och andra trevligheter. Det var lyckat.

Söndagen bestod av sömn. Plus massor av plugg. Jag spyr. Typ.

Imorgon är det back to basics igen. Kämpa på.

Jag och Helene kommer nog att skriva några inlägg imorgon också.
Så nu säger jag goodnight, även fast jag inte ska sova ännu.

Bifogar en väldigt smickrande bild på mig(?) Det är ungefär mina känslor idag. Örk.

   Kalas.

/ The one and only. Maja Ström. (Jag börjar få tomt på roliga sluthälsingar. Ni får stå ut.)

hej jag är en tjej

Detta har jag och Maja haft för oss dom senaste dagarna :)
Agnes äter väldigt njutfullt på ett plommon och Maja är på krigsstigen
och kastar på nån stackars människa
Två glada tjejer
Jag träffa MATHILDA för första gången sen hon kom hem från Afrika!
Haha hon riktigt utstrålar en livssuktande energi här!
Hahaha ;)
Här vet jag inte riktigt vad som försigår Mathilda ser allvarlig och lite
trevande ut och jag ser riktigt graciös ut
För vi är också fashion och går med fashion glasögon.

Idag är det onsdag och jag har tonvis med saker att göra, och det finns inget som kan stoppa mig.
Fridens / Helene Det finns Ingen Som Hon Palmqvist

Muskelpain

Jag har ganska ont i mina lår, det är inte bra för mina tår.
Ibland tror jag att min höft går isär, då dör jag en aning ungefär.
Mitt huvud är trött, nästan så jag börjar se rött.

cooltjejfödd1992

Född: 10 Juli 1992
Bor: Havdhem
Familj: Pappa & Mamma
Favorit band: AC/DC
Maja är en ganska lång tjej, drygt 5 cm längre än Jessica kom vi fram till idag. Hon är väldigt blond i håret inte i knoppen, hon tycker väldigt mycket om AC/DC hon lyssnar på dom nästan jämt.
Första gången jag såg Maja var första gången i skolan på donner för drygt ett år sedan, då tyckte jag att hon såg lite läskig ut, kommer dock inte ihåg när jag prata med henne men det var väl kanske ett "hej..ehe..hehe.." Typ sådär ansträngt som det kan bli när man inte känner personen. Fast egentligen skulle jag gått fram och tagit henne i benet och kliat henne på låret då hade det nog inte vart ansträngt längre men det gjorde jag inte som tur är. Eller? Den här sommaren har vi vart på många upptåg på gång kanske inte ett enda tråkigt utan bara hysteriska och oklara men det är nog ändå sånna som är roligast. Men kanske det som är mest oklart är våra sms till varann, haha som idag efter lite planerande om en kanske tripp till visby skriver Maja så här till mig:
Maja: Sätt dig på dass och lägg av en rejäl fjärt väl. Och tänk lite på den gången du pussade "pip" också när du ändå är i farten. (Fart = Fjärt på engelska)
ibland vet jag inte riktigt hur jag ska bemöta henne när hon skickar ett sånt svar, men jag brukar alltid börja med att skratta lite, tänka efter vad jag ska säga tillbaka sen skrattar jag  åt mitt eget svar och sen skrattar lite till åt hennes.
Hela konversationen slöt med att hon sa "käft" och jag ska "en" sjukt drygt och sjukt kul. Och det kan man nog säga om hela vår relation tillvarann, sjukt dryg, dryg humor, dryga komentarer och dryga oseriösa skratt.
Men jag gillare skarpt för Maja kan göra oväntade saker som jag kan skratta lite åt och det gör mig glad.
/ STOPPA KNARKET! Helene "den slitna tjejen med tajt rumpa" Palmqvist


HP (Helene Palmqvist eller Hamnplan?)

Nu ska jag skriva ett litet inlägg om mina bloggkompanjon Helene. Det finns mycket saker att nämna, den kvinnan är mångsidig! Hon kan gå från aggressiv, till glad, till knäpp, till rolig, till galen till kärleksfull! Det är just det som är spännande! Hon gör en även mycket glad. Jag har alltid roligt med filuren, och man kan säga precis vad som faller en in till henne, och hon förstår alltid. Eller, iallafall oftast. När hon inte förstår så är det när jag har börjat babbla om saker jag inte ens själv förstår, eller när jag vill ha ut allting på en gång och alla ord blir till ett. Alltså typ, gjehgejghjekgejjgegh. Och detta händer rätt ofta ska jag säga er. Men hon är fortfarande min vän efter det. Kanon liksom. Vi har hittat på ganska många upptåg i våra dar ska jag säga er. Många roliga saker har hänt. Vi har även haft våra fighter, fast oftast ganska oseriösa. Men ibland kan hon bli arg, fast bara om hon är stressad. Då ryter hon som en tjur. Men det finns faktiskt bara bra saker att säga om henne. She is a good girl. Snart åker hon till Mallorca i en vecka. Då kommer hon att ligga och schteka på stranden och bli brun. Undrar vem jag då ska skriva blogginlägg med, gå till spegelrummet med, gå på toa och ta konstiga bilder med, hålla hand med och vem sjutton ska jag fnissa med åt pojken med kepsen?! Jaja, det löser sig. Hon är ju inte borta forevva ;)
Jag och Kalle ska börja visa vår kärlek extra mycket för henne eftersom hon hanterar den så bra. Hehe, typ ett internskämt.


Men bra är hon minsann. En tjej med fötterna stadigt på jorden, trots att hon bara bär upp ett par 37:or.

Det var allt för mig denna gång. Over and out!

Peace / Maja Ström.


ZuperMåndag!

Tjabba hej hej.

Nu sitter jag hemma, har precis firat pappa som fyller år idag med lite god mat och lite släktingar. Jag fick just nu ett sms på min splitternya fån av Helene Palmqvist. Hon hade ingen match eller träning imorgon så vi ska åka in till Visby efter skolan och så ska vi rasta lös Helene i alla affärer.

Nu kommer dagens outfit bilder från mig, Helene och Karl:

   Helene har på sig en ny tröja från H&M, ett par jeans från (?) en väska från adidas och till det ett par egenfärgade snygga converse!

   Karl har en skjorta från (?) ett par gamla Levis 501, en skinnväska från Åhlens och ett par vita höga converse.

   Först och främst ber jag om ursäkt för min min. Det ser ut som om jorden ska gå under. Vilket inte var fallet. Jag har på mig Helenes tröja från Vila, ett par svarta jeans från Vila, en väska från Vila, (FAN VAD SAKER FRÅN VILA!) ett par höga vita converse, plus lite armband och ringar.

Sen så tog även jag och Helene lite andra bilder. Vissa vågar jag visa här på bloggen.



   (Ska Kalle snubbla i bakgrunden eller vad är det frågan om(?)





Det var några av alla finfina bilder!

Får inte glömma bort det typ viktigaste!!!
I början av Donner så byggde jag och Andrea alltid torn av massa olika saker. Väldigt många faktiskt, kan visa bilder på alla dom imorgon. Men iallafall, vi har glömt bort vår lilla hobby lite. Men idag togs den upp igen! Det är inte ett av våra bästa, men det är fan så bra iallafall!

   Tornet består först av: En te mugg, Andreas mobil, ett suddegumm, Helenes mobil, en hårborttagningsrullegrejemoj, en mascara, plast med smör i och på toppen är det en okänd grej. Kanske en papperstuss? Det kan ni få lista ut people. Guess on! ( Gissa på alltså, hehe!)

Men nu ska jag kila iväg och göra något superviktigt. Så hejhejhej! :)

/ Den fantastiska Maja Ström!

majahelenekarl

Jag, Karl och Maja sitter i datasalen därför just den rubriken :)
Vi hade engelska nu på morgonen, inte riktigt okej för vi ska göra en till jävla analys, orkaborka!
Maja skällde  jag ut lite på mitt vis att hon inte uppdaterat sen i fredags. URGABURGA!
Så nu sitter jag och piskar henne att skriva, så hennes fingrar går som aldrig förr!!
Men nu tog enegrgin  slut och det är dags att göra ett besök i matsalen, yeyeyeyeyeyeye idag var det pyyipanna buffe.. det gillar jag så jag drog ett glädje tjut i kaffis förut!
Nu ilar jag iväg, ska nog springa ifårn maja så hon dör. hejdå


Back in black!

Hallåååååååååååå!

Jag har varit urusel på att uppdatera i helgen. Men har haft fullt upp så att säga. Planerna om en myskväll hos Märta gick i kras när hon blev spysjuk. Så det var boring! Men vi får ta det en annan gång! :)
Resten av helgen spenderades i Västerhejde! :)
Igårkväll så var Hanni och Jonas hemma hos oss. Vi började planera inför mosters stora fest på lördag! Vi ska ha lite spex, och det kommer nog att bli awesome tror jag!

Grattis pappa och moster idag på deras stora dag!!! :)

Ikväll blir det smörgåstårta! MUMS! :)

Nu ska vi äta mat i skolan, så TJINGELING!

/ Maja Fucking Ström!

oordning

Himmel, hav, land, berg och sjöar vad längesen jag skrev här. Men jag har vart busybusybusy som aldrig förr.
Veckan gick riktigt fort men hann med att vara duktig i skolan och till och med lämna in lite arbeten inte illa.
Men det berodde nog på att det inte var så jätte mycket matcher och träningar. Men det blir det nog den här veckan vilket ska bli skönt, back to normal speed liksom, blir så fruktansvärt rastlös annars. Igår var jag i sthlm och spelade match, inte riktigt bra bara att vi förlora med 5-3 :( men men. Efter massa tid dödande med båt och grejer så var det skönt att få sova ut riktigt länge idag! Gick inte upp för ens efter 1 nån gång :)
Nu ska jag nog banna lite över Maja som inte heller varit så bra på att uppdatera här. Vi får rycka upp oss helt enkelt.
/ Överste Helene Palmqvist

ÄNTLIGEN FREDAG!

Vad har hänt med våran blogg?! Den verkar gå utför. Vilket inte är okej. Så kom igen nu!!! Tillsammans blir vi starka! Hehe ;)

Idag är det skola som vanligt. Båda engelska uppgifterna är inlämnade och klara. Vilket är väldigt skönt! Nu är det bara svenskan och spanska kvar!

På förmiddagen idag så hade vi matte, inte så jätte kul. Men det gick bra. Jag och Helene spelade även in vårat första videoinlägg här till bloggen. Dock så pratade vi inte så mycket. Filmade mest andra och skrattade. KANON helt enkelt!
Sen var det äntligen lunch. KYCKLINGKLUBBOR! Alltså, det var helt seriöst galet gott! :D

Nu så sitter jag på engelska, Helene pluggar som en slitvarg till höger om mig. Dutti tjej det där!!!

Efter skolan så ska jag och Jessica in till stan och handla. Hoppas man hittar något! :)

Läntar till helgen väldigt mycket faktiskt! Den kommer nog att bli kanon! Dock så är jag väldigt ledsen över att Helene inte kan vara med under dagen imorgon. Det var verkligen ett nedslag. Men är glad för hennes skull också eftersom hon får följa med a-laget upp på fastlandet och spela fotboll! You go girl! :)

Men ska fortsätta med pluggandet lite nu. See yah later alligator!

Love from your Maja Ström!

Skoltime!

Hallelålelulijah! (Sug på den karamellen!)

Ibland undrar jag vad vi har för lärare. För dom är ju aldrig här. Iallafall inte våran spanska lärare, vi får klara oss själva. Mycket självständiga elever bjuder Donner på.

Maten idag var jätte äcklig. Jag åt två knäckemackor och Helene åt fem. Man märker ju vem som är fotbollsspelaren i vårat förhållande. Hehe, skämt åsido. Fast salladen och KESON jag åt var mumsig. Irriterar mig bara på att en viss Mrs Jessica Jakobsson alltid ska ta ens mat. Ibland är det ketchupen och ibland ens soltorkade tomater. NOT OKEY!

Nu sitter hon och diggar till Shinedown - Call me. Vilken pangbrud, PANG!

Jag skickade även ett litet kärleksmeddelande till Andrea på facebook nyss, det löd såhär... "jag är kär i dig, du är snygg, sexig och singel. jag älskar dig." Jag fick typ ett tack tillbaka... Vilken diss. Men men, jag får väl försöka glömma min kärlek till den kvinnan.

Kalle är ascool idag. Han har röda jeans. Mhmmmm! Tro det eller ej. Han strövar omkring här i lilla datasalen som om han äger placet och ba yeah till allt och alla! Vilken grabb! Noob ^^

Men nu ska jag återgå till mitt arbete. Har mycket plugg nuförtiden. Svenska, engelska och spanska. Men det går bra!

Tjingeling! :)

/ Helenes lover, Maja Ström.


ledigjajajajajajajaja

HEJHEJHEJHEJHEJHEHJEHJEHJEHJEHJEHJHEJEHJE
har sovit fram till klockaaaan halv tio kanske eller kanske nio. Kommer inte riktigt ihåg. Spelar kanske inte så stor roll hehehe. Idag MÅSTE jag göra klart mina skolarbeten, inte okej att vara så slarvig som jag är.
Nu kom lilla kissungen och hoppade upp i mitt knä, hon jamar en massa.Jag undrar vad det är hon försöker säga mig. Ska nog jama lite tillbaka lite. Den här veckan är det typ inge fotboll :( känns väldigt ovant och blir lite rastlös.
Nej nu får jag ta och slänga ut kattskrället. Men ska först meddela  Maja elektricitet, haha älskar att säga Maja elektricitet förresten, det har så mycket kraft i sig, yeee:P men iaf så vill jag att du hör av dig till mig någon gång under dagen:)
au revoir

MAJAelektricitet i sina bästa stunder




när vi upptäckte denna lilla bild serie vände sig nånting inom mig och ut kom världens vrråål (skratt ) att det skulle bli så här var helt oskyldigt inte meningen och därför blev det askalas kul att se Majas resa från att vara ett liten hårboll nere i kanten till att se skratta lite generat och sen till att vara en fullvuxen färdig pinkad kvinna ,   haha så sjukt kul :))))))))

Tungspets ala Helene.

Hej hopp gummisnopp.

Hehe. Nu sitter Helene och Maja vid en data. Vi har nu på förmiddagen haft klädsim. AP jobbigt. För vi båda gjorde misstaget att ta mjukisbyxor, inte okej. Dom ramlade typ av. Men vi var typ grymmast på livräddning (Y) Typ bara trettioelva kallsupar. Ingen varmsup här inte.

Sen var det MINIBUSS till skolan. Chauffören körde som en toker. Helene skrek.

Sen var det mat i skolan. Antingen kytbulla ella fishsticks. Helene åt fishsticks och Maja åt kytbulla. Som en redig gute.

Nu borde vi plugga spanska, men gör vi det?! NEEEEJ! Vi är jete busiga. Tihi.

Helene sover på datamusen och Maja sover på tangentbordet. Godnatt. Siv guttans!

Ps, Maja och Helene hälsar till ISA och DISA! Två fantastiska människor! :D

Löööve! / Pissnisse och Bajsrumpe.


Tröttis.

Trött i benen efter en rask, väldigt rask promenad på 8 kilometer. 50 minuter tog det, bättre ska det bli!

Imorgon så ska vi simma för tredje gången på Hemse med klassen. Fast imorgon är det dock klädsim som står på listan! Det kommer nog att bli ruuuligt tror jag! Sen så är det spanska som gäller på eftermiddagen, inte lika roligt.

Jag efter lyser Helene Palmqvist. Tack.

Nu ska jag gå ner och dricka te och äta plommon! :)

/ Maja Voff Ström.

KÄNDIS PÅ HEMSE!!!

Finally home in säkerhet!
På bussen från Donner till Hemse så hade jag och Helene picknick. Macka, bulle och en bravo! JIHA! Det var gott må jag säga.
Sen när vi skulle gå av i Hemse city så var det fullt med pärlsocker på sätena. Hehehe, inte skyldiga! ;)
Vet ni vad som sen hände då?! Jo, när jag, Helene och Micke satt i busskuren på Hemse, så får vi se en kändis! Först är vi inte säkra på att det är han, men sen efter att jag och Helene gått och ställt oss två meter framför honom, och hört hans röst så var vi typ 99,9% säkra på att det var han. Det var Sten Ljunggren!!! Ni vet, Skärgårdsdoktorn och rektorn i Kenny Starfighter?! Lite coolt var det tyckte vi iallafall! :) Plus, att han hade på sig samma jacka som han har på bilden här!!! :D


    Sten Ljunggren!

Nu har Helene träning och jag ska ut och gå lite senare! POWERWALK! ;)

Tjingeling! :)

/ Maja Ström!

MYSTERUIM PÅ HÖG NIVÅ

Hej här kommer ett litet mysterium för er att lösa
och den som gissar rätt får en länk ihihihihihihihihihihihihihi



Привет меня зовут Элен


It´s monday.

Hallå där köp blåbär!

Nu sitter jag vid datorn i skolan. Vi hade tydligen ingen lärare på våran englska lektion. Undrar var Samuel kan vara...

EFTERLYSES!
Samuel, vet ej vad han heter i efternamn men han pratar bara engelska eller jätte bred gotländska. Alltså typ gutamål. Hehe.

Vi är några i klassen som har lite planer inför helgen. Först blir det att se Endres första match, JESSICA ÄR MED! Så vi måste vara där och stötta henne med plakat och dylikt! Sen efter så ska vi nog hem till Märtas fina boende i innerstan, det kommer att bli awesome! :)

Min mage gnyler efter mat. Hann inte äta någon frukost, och kafeterian i skolan hade sålt alla goda mackor. DAMMIT! Men men, jag får vänta till lunchen i skolan. Då blir det stuvade makaroner med något till. Det kommer nog att bli gott gott gott.

Helene sitter några meter bort och skriver frenetiskt på sitt tagent blogg, hon skriver också ett blogginlägg. Jag känner att hon måste höja tempot lite med sitt skrivande här. Men det ska jag nog kunna få henne att göra! Hehe ;)

Märta strosar runt här bredvid mig, hon pratar i telefon med Joar(?) eller sin mamma(?). Någon av dom iallafall. Hon klagar på sin data som inte verkar funka, hon tappade den i bussen imorse. Uuups. Nu skulle vi ha haft händiga Henrik här så att han kunde ha hjälpt oss... Men vänta! Vi har ju faktiskt händiga Helene här, det borde funka! Måste ta upp detta med henne nu på momangen! Så, HEJHEJHEJ!

/ Maja Your Hero Ström!

FÄRGER I EN VIND (pocahontas)

Yoyoyoyoyoyoyo vi hade tydligen ingen lärare i engelskan idag så här sitter vi och inte har nånting att göra..
Eller jag borde kanske ta tag i det jag har kvar att göra i engelskan så får väl göra det, ehe.
Kalle sitter och sjunger färger i en vind från pocahontas filmen, disney musik är värt att säga att det är awesome as hell! Jag har sett Tarzan och Mulan i helgen hehe jag är typ geek på disney men WHO THE HELL BRYR SIG!?!?!?! Maja Spagat sitter och fnissar lite åt Märta :P Märta berättade i morse att hon råkat tappa sin dator i bussen och att den åkty hela vägen fram längs gången, vilket jävla oflyt! Så det riktigt förargligt och värt att nämnas i bbbbbbloggen!

Maja hälsar att hon älskar er alla som läser denna kanske något oklara och rätt oseriösa blogg hoppas ni älskar henne också! 

I helgen ska vi nog hem till Märta några stycken, får se vad för bus vi kan hitta på där :)
Sen vill jag påpeka att det är bara 23 dagar kvar tills jag åker till Mallorca,   awesome.
 


Stjärtliga hälsningar yours only HELENE!


Vilodag?

Idag har jag inte gjort mycket vettigt ska jag säga er. Eller, jo. Jag har sett färdigt alla säsonger på Sex And The City nu. För tredje gången... Så det var inte lika spännande som dom två första gångerna. Men men, så är det.

En ska jag undrar är, vart fan håller Helene hus?! Hon som skulle fixa designen här på bloggen i helgen. Men icke... Snyft, jag blir ju nästan lite lessen i ögat. Inte bara i vänstra den här gången, utan i båda. Hoppas kalven fixar det inom snarast!

Men nu ska jag kila downstairs och äta en awesome middag. Fläskfile med massa gott! Mums för magen. Vrålhungrig är jag, har bara ätit några äpplen idag typ. Vet ej varför, men har inte varit hungrig idag. Men NU så!!!

/ Maja Ström, alias Snurre Sprätt!

Godnatt på er!

Nu var teet slut :( Så jag ska gå ner och göra nytt! Undrar om te i för stora mängder är farligt.. Hoppas inte!
Imorgon så ska jag nog försöka få lite plugg gjort och sen så ska jag nog ut och cykla igen. Känner att det är dags att böra mova denna body. Shake that thing, miss bla bla bla. Shake that thing. Vilken awesome låt, not!
En viss ung herre sa till mig idag att jag och Helene skrev så mycket att vi förvirrade honom. Jag kan verkligen förstå vad han menar. För ibland vet jag inte ens vad jag själv skriver, jag bara skriver det som mina fingrar vill skriva. Typ.

Jag har en sak att tillägga till detta inlägg. Det är att Mrs H måste börja uppdatera lite mer. Visst, hon har spelat två matcher idag. Men come on! We must get to the top, aight?!
Vi är på god väg iallafall, 26 läsare idag. Inte illa pinkat för att vara oss. Undrar vem alla är. Kan ni inte skriva vilka ni är? Det skulle jag bli tacksam för. Tack på förhand liksom.

Men nu är det te och SATC dags igen. Tjingeling! :)

Adjöken sa fröken Maja Ström!

Te = gott!

Nu sitter jag här igen! Har varit ute och cyklat en mil för ett tag sen. Det var väldigt skönt, förutom att jag höll på att ramla omkull med röda blixten! Pappa som sa att han hade fixat växlarna, ICKE! Men men, jag överlevde! :)
Pratade nyss med min blivande livskamrat, Helene. Vi skrattade och hade oss. Nu ska jag dricka te. Mums för magen! :)

Hejhejhej!

:)

/ Puss och hej leverpastej. Maja Elektricitet.

20-0

Det är resultatet efter dom två matherna idag, så jävla nice och fan va bra !!!!
Men det har vart en lite små lång dag, åkte hemifrån vi kvart över nio till klinte och sen till fardhem för att spela a-lagsmatchen, där vann vi med 11-0 :) Sen åkte jag och Sahra hem till Lihihihina och åt mat och somna typ en timme, Sen tillbaks till fardhem för att spela u-lagsmathen då vann vi med 9-0. Och är äntligen hemma nu sen en halvtimme typ och väntar på att snyggvet amanda ska komma och göra mig sällskap for the night. Vart typ meningen att elin och mathilda också skulle komme men Mathilda var visst ännu i Afrika, vilken koll.
Fotboll är verkligen nånting helt fantastiskt skit bra och i cant leva utan det.
nu ska gå och fixa mig en stor jävla fet kokosbollsdeg sen är min kväll fullkomlig. HEJDA



Flash backs från skolavslutningen!

Ont i halsen, yr och lite feber? Vad fan är detta? Jessica som har smittat mig? Troligen. Får hoppas på att det går över fort! Ikväll blir det ingen Maja och ingen David. Vilket är tråkigt, men vi får ta det en annan gång.

Just nu sitter jag och lyssnar på Ulf Lundell - Oh la la jag vill ha dig. När jag hör den så tänker jag på Fidepuben, och när jag tänker på Oh la la jag vill ha dig och Fidepuben så tänker jag på skolavslutningen, och andra Vänge-festen! Som Isa sa, sommarens kväll? Faktiskt ganska så troligt. Gaaah, vad roligt det var. Hela dagen var underbar.
Den började med att man kom till skolan, jag och min kompanjon smet till spegelrummet, hehe! ;) Sen samling med klassen, betygsutdelning och sådant. Sen var det dags för studenterna på Donner att komma ut. Alltså utsläppet på balkongen. Glada var dom! Sen var det lite rosutdelning, och sen åkte man till Warfsholm och åt tårta med studenterna och alla i klassen. Plus lilla Elin och Mathilda då! Efter det var färdigt så åkte vi bil med Martin Morning till Visby! Glass på Donken och mat inköpt på Obs. Sen bussbuss till Vänge och Agnes sommarhus!

Sen kom folket, kanske 20 personer? Vi drack, spelade kubb, klättrade på tak, hoppade studsmatta, skojade och dansade! Det var AWESOME! Verkligen, totalt, kanon kul! :D

Oj, nu har jag visst berättat om våran skolavslutning. Hoppas att ni finner detta intressant. Hehe! Jag får väl ta och ladda upp lite bilder från den dagen också! :)

   Glada studenter!

   Märtis och Joar!

   Tjejorna!

   Elsy unt Majsy!

   Roligaste bilturen? Det var vägarbete, vi var fyra i baksätet, vi trodde dom var förklädda poliser(?), vi gömde Mathilda under en filt och vi hittade en öronblåsare!

   Martin Martin Martin Morning!

   Almost everybodyyyyyyy!

   Partajjj!

   Jag och Vendela!

   Ellen unt Agnes!

   Mathilda och jag!

   Helajn och Märtis!

   Hilda är iallafall glad?

   Kalle får äran av vara den avslutande bilden! :)

Nej nu ska jag gå och göra någonting viktigt. Hepp på er så länge!

/ MVH Maja Ström.


Lördag hela veckan?!

Idag är det Lördag. YEEEY!
Jag har precis ätit pannkakor, mums säger jag! Alla tycker om pannkakor, alla förutom R.Öjefors. Knäppt! :)
Nu ska jag fortsätta mitt tunga arbete med att lägga över massa musik till itunes och sedan till ipoden. Efter det så ska jag nog cykla upp till skolan, och sen försöka springa spåret. Det vill säga om inte mitt knä vill något annat. Hoppas att det vill samarbeta!
Sen senare så kommer nog David och Maja hit, vet inte när bara. Men det visar sig!

Så, tjingeling allihopa! I´ll keep in touch!
Ps, hoppas matchen gick bra idag Helene! Ds.

/ Kött Fy Faeeen! Maja Ström.


OHHAPPYDAY! Klockan är 00:11


Och min snigge ven Maja får på påbörja denna fanatastiska dag med den här bilden!
Carpe Diem mina vänner Carpe diem och guds lycka till alla!

Helmer Norrby!

Helt galet vad vi skriver här alltså! Detta blir mitt femte, eller sjätte inlägg idag. Inte illa pinkat alltså!

Nu har Helene kommit hem från sitt uppdrag, tyvärr blev det inte så att jag hämtade henne med min moppe. Men det får bli en annan gång ;)

Jag håller på att lägga över lite musik till itunes nu, men det går såååååå långsamt. Jag orkar ju nästan inte. But a girl got to do what a girl got to do! Aight?!

Den 29 maj så fyller min bloggkompis år! Hela 18 år!!! Och 2 dagar innan Helenes födelsedag, så fyller en anna pys på H år.
Kan ni gissa vem?!

JAG VET!
Helmer Anders Johannes Norbby såklart! Alias Krullmer :) Han är en pojke på nu 17 jordsnurr, han går estet 2 i Visby, han älskar musik, han älskar att spela instrument, (allt funkar, typ), han är jätte duktig på att sjunga, han älskar traktorer, han hatar allt söder om Hemse, (förutom Havdhem), han älskar Marabou och Estrellas Sour Creme and Onion Chips, han har en mobil med jobbiga knappar, han har ett stökigt rum, han älskar Lejonkungen, han har sett Stevie Wonder, John Legend, Toto mf! (Inte alls avis.....), han är dålig på att skriva sms, han kan vara lite dryg, men oftast glad och rolig, han kan cykla med två cyklar plus prata i telefon med mig, (det är faktiskt sant!!!!!), han lider av dåligt minne, han gillar att retas, han äger en Pippitröja och sist men inte minst, så har han svimmat av en gigantisk chokladboll, (och om den historian hade varit helt sann, så hade det varit det roligaste jag hört!)

Det var nästan allt om min vän Helmer Norrby. Jag ska bifoga en bild på hans hår här nedanför. Tyvärr fick jag inte lägga upp en bild på honom, men tro mig, det kommer nog att komma en sån också en vacker dag! :)

     Helmer och hans krulliga krull! :D

Men nu ska jag nog stänga av datorn och pallra mig i säng. Ska bli skönt att sova! :)
See yah imorgon! Puss och Godnatt! :)

/ Simply The Best, Maja Ström!



Bilder!!!

Mitt humör är typ in the botten av botten. Vet ej varför. Men jag tänkte att jag måste göra något för att få mig själv lite gladare. Så jag tänkte lägga upp lite bilder från tiden jag och min blogg-workmate har känt varandra. Det vill säga, lite mer än ett år :)

   Insparken i ettan!

   Donnerhajken i ettan!

   Haha, förlåt för den här bilden! Men jag var tvungen, jag skrattar lika mycket varje gång!!! :D

   Jag, Helene och Märtis i ettan!

   Helene and her Star Pilots i ettan!

   TGK AND THE LADIES! Volleyboll turnering i ettan!

   Maja unt Helene. efter att vi har lagt ut våran minnes-sten på balkongen på Donner. Även detta i ettan!

   Helene blev en trädkramare i ettan! Hon hade gått vilse. She stays to the rules. And te rule is, "When you get lost, hug a tree!"

   Jag och Helene flippar ut i estethuset i ettan!

   Helene, Märta och jag hoppar som galningar första vårdagen i ettan!

   Helene och Maja påväg till årets sista sävefest i ettan!

   Helene, jag och Mathilda på säves student!

  Jessica, Elin, Helene, Agnes och Andrea på skolavslutningen i ettan! Loveee yaaaaaah! Hehe.

   Helene och Maja goes crazy in Havdhem city. On summer-lovet 09.

   Jag och Helene poserar i Agnes yberfina lägenhet i Visby!

   Helene och jag på Pumpbolaget på Fide sommaren -09!

   Helene och Maja på Spray på Fidepuben. Inga kommentarer.

   Helene och Maja på kalas hos CARRO BARRO i Västerhejde. Eller, närmare bestämt Högklint. Sommaren -09!

   Helene, jag och Elin. CASHFLOWWWW! Innan partaj hos Sahra i Tofta!

   Helene, stolt som en tupp visar hon upp sin jakt! ETT RÅDJUR! "Ska jag skjuuuta den?!" "Jaaaa!" "Jag ska bara ta fram pistoooolen!" *Helene ramlar!* HAHA!

   Helene och Maja poserar utanför Havdhems ICA in tha middle of tha night! JIHAAA!

   Helene och jag på HAVDHEMS MARKNAD! Fy sattan vilket drag det var där! (Not) ;)

Det var sista bilden för ikväll. Tänk på att detta är bara ett litet litet litet urval av alla bilder. Haha, väldigt roligt att kolla igenom alla! :D

Peace out! / Maja Tha Cool Girl Ström! :)








Sex on fire!

Nu sitter jag här igen. Sattan vad jag skriver! Men det är bra, fingrarna är ON FIRE! Hehe, bara för att jag lyssnar på Sex on Fire med Kings of leon.
I förrgår hände en tråkig sak... Jag kopplade in min ipod till itunes, (första gången på flera flera flera månader) och då kom det upp någon liten skylt om att "Uppdatera ditt itunes nu" så jag som är ganska smart tänkte att det kan ju vara bra att göra. Men icke. För det där "nya" itunes gjorde så att itunes och ipoden synkades ihop med en gång och alla låtar som jag hade på ipoden försvann och alla låtar som fanns på itunes hamnade på ipoden. Vilket var 6 låtar! Vad fan handlar det om liksom?! Så när jag morgonen efter satte på min ipod med tanken att få lyssna på Dirty Diana upptäckte jag till min fasa att jag hade 6 fucking låtar. Dom låtarna var:

Beyonce - Halo
Yellowcard - Six months, (någonting, någonting)
Linkin Park - Dust in the wind
Maskinen - Segertåget
Shinedown - Call me
Damien Rice - 9 crimes

GAH! Jag är fortfarande lite små arg och ledsen. För nu måste jag lägga in låtar i itunes för att sen lägga över dom på podden, vilket kommer att ta år med min sega data... Jaja, shit happends.

Nu är iallafall Helene påväg mot sitt uppdrag, i have sms contact with her. Jag vet att ni är nyfikna på vad hon ska göra. But that´s a secret i will never tell. Houston, we DONT have a problem.

Nej nu äre middahhh! Paj skare bli!

Puss på er!

/ Truely yours. Maja Tha Big Fish Ström.

FREDASDAX (?)

Jag blir glad att läsa Majas inlägg, jag skrattar alltid åt nånting. Ehe ;)
Jag börjar få bråttom, är dock sjukt trött så det kommer inte gå så bra att skynda sig känner jag.
Imorn ska jag kanske träffa elin,mathilda och amanda men det får vi ännu se hure blire med det :)
Idag fick jag gå hem från bussen, det var jobbigt. Igår fick jag också gå hem från bussen och när jag går sådär för mig själv brukar jag alltd börja sjunga så det gjorde jag. Och när jag går så där med lurarna i öronen hör jag inte riktigt HUR högt jag sjunger, och när jag gick förbi min granne märkte jag inte att dom satt ute och fikade förens jag var precis bredvid dom.. jag börjar skrattat för kan bara tänka mig hur lustigt det måste sett ut.
Och den lilla tanten sa - Här går du och sjunger :)
Jag- Mm hehe det gör jag visst...
Den lilla gubben - Det var trevligt att höra :)
Jag - Mmmmmmm det är lite pinsamt bara ehe.
Gubben - Ächs då kom gärna och dra en truddelutt igen:P
Jag - Hehe nej det tror jag inte ;)

Sen gick jag väldigt fort därifrån... haha väldigt kul tyckte jag det var!
Men nu får jag bege mig, hejhejhejhej :)

p,s maja er kool

Äntligen hemma! (Inte programmet, utan bara, "äntligen hemma!")

Hallllllååååå där!

Nu staplade jag mig innanför mina trygga dörrar för cirkus, 50 minuter sedan. Mycket skönt må jag säga. Fick även ett samtal nyss från Elgiganten i stan, min mobil gick tydligen inte att laga. Så jag får ett presentkort på 2500 kronor som jag får köpa vad jag vill för. Tummen upp för det! Jag vet redan att det kommer att bli en mobil, men vilken det blir är ännu lite oklart. Hoppas på att få lite hjälp till det! :)

Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting alls, vilket är jätte skönt. Men imorgon så ska jag nog träffa David och Maja :)

Ikväll ska Helene iväg på hemligt uppdrag. JAG är väldigt spänd inför detta. Men det kommer att gå kalas bra! :D Ringer dig lite senare ikväll, just so you know babe!

Hmm, nu ska jag nog gå ner och börja om för tredje gången på min älskade SATC box som jag fick av dom bästa av dom bästa! Plus att jag ska nog dricka lite te och äta kladdis!!! :)

     Pysen och jag! :)

/ YOUR MAN, alias Maja Fucking Ström!


Summerfresh



skönt sommar häng hemma hos karl, dock är minerna lite oklara men det blir lätt så hehe ;)

AAAAAAAGHRGJHRGKJHFKJREHFKJHF!! :@

Rasmus Öjöjöjöjöjöjöefors... hm du har ingen fucking talan!
If you mess with our BLOG! Majas daddy is going to klubba ner dej med en ketchupflaska motherfucker.
MVH NOT Maja Ström och Helene.

FREDAGSMYS!

FREDAG IDAG! Det hurrar vi för, HURRA HURRA HURRA!
Idag har vi haft engelska, men sen mitt i lektionen så drog jag, Jessica, Kalle, Märta och Miriam iväg och skulle göra en roundtour på skolan för typ 30 rektorer från 08-landet. Så vi fick varsin grupp, så vi traska omkring i alla små vrår på skolan. Dom verkade uppskatta det. TUMMEN UPP! Dock så visste inte rektorn mitt namn, hur ska jag tolka det?! Jajaja.

Min blogg kompanjon har jag dock inte sett mycket av idag. Eller, nu sitter hon vid en dator bakom mig. Men har icke picke pö haft några lektioner med pysen idag. Lite tråkigt faktiskt. Mitt vänstra öga blir lesset. Men men, i will be strong. HEHE.

Vi har just ätit. Ris och korvstroganoff (?) Jätte äckligt iallafall. (Ta åt dig Johan, det är inte gott). Men men, smaken är som baken. Hoppas att du äntligen har lärt dig lite ordspråk ;)

Märta sa en väldigt rolig grej under lunchen. Kalle sa typ, "Aj, nu fick jag ont i hjärtat" Och då sa Märta "Det brukar jag också få, eller jag fick det när jag åt mediciner. Som jag sedan blev dålig i magen av!" HAHA! Likzom, Kalle var inte seriös :P

JAJAJAJAJA! Nu börjar mattematiken. Så jag måste kila. HEJHEJHEJ! :)



/ Your favorit. Maja.

FREDAG!

Äntligen fredag! Jajajajajajajaja det ska verkligen bli as skönt med helg!
Just nu sitter jag sällskapar med aaaamanda :) ska väl snart gå tillbaka och räkna matte. Sannolikhetslära minnsann :) Det går faktiskt riktigt bra. En Stolt och nöjd Helene :)
Maja vet jag inte riktigt vart hon håller hus,  tror hon är på vift med några rektorer ? Hon bad mig följa med henne, men jag flydde fältet så att säga!
Men nu måste jag nog bege mig , adios.

/ HELENENENENENENENENENEN EHEHEHEHEEEEEE


HELENE back from toa

Jag somna inte på toan thank god. Maja du kan vara lugn!
Nu vankas det mat, magen kurrar som en nöjd katt som spinner.
DEt blir typ fiskgratöng. Fy fan. Men ska äta som en häst. Tror jag.
Hmhmhmhm lilla Karl joina oss nu, han saa laaaaal om vår blogg.
Men han blev typ glad egentligen. Karl är så fashion idag.
Detta är Karl Ahlqvist outfit for the day:

Regular vita Converse.
Slitna jeans.
Cowboyskjortan
Och fashion mössan!


Oj oj nu blev det brådis hejd

Mitt första egna inlägg! AWESOME!

Nu är läget såhär, att JAG OCH HELENE HAR GJORT EN BLOGG TILLSAMMANS!
Asbra, awsomeeee helt enkelt. Jag menart, alla kommer ju vilja läsa denna för den är så bra!

Just nu sitter vi i skolan, Helene är på toa och Jessica sitter vid en data bredvid mig. Den kalven jobbar på som en bonde mitt i sommar-säsongen. En seriös tjej det där.
Jag ska besöka den tjejen i stan idag, det kommer bli awesome. Vi ska först gå på stan, sen ska vi laga tacos och se SATC! Thats two things i löve. Hehe. Men iaf, hon ska även på träning i TVÅ FUCKING TIMMAR. Inte okej tycker jag. Men men, shit happends.

Helene har fortfarande inte kommit tillbaka från toan. Undrar om hon har somnat. HAHA, tänk er Helene sitta där på toasitsen och sova. Det hade verkligen varit galet roligt. Jag hade skrattat som en liten rabbis! :D

Men nu ska jag gå och hitta något annat vettigt att göra! :)

PEACE OUT. Eller, FRED UT mina vänner!

// Maja Ström herself!

Awesomesdudes

Vi gillar dom här orden mest av allt i världen Awesome och Dude!
Etfersom vi inte är så bra på att uppdatera våra enskilda bloggar så slår vi våra kloka huvuden ihop och gör en tillsammans vilket kommer bli aaaaawesome!! ...dude..

/Tack och hej leverpastej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0