lördag

runt 04.00 hoppar jag ur josefins bil och tassar tyst in mitt hus.
hela tiden tänker jag "åååh väck inte någon" och "mm ska jag ta något att äta innan jag går och lägger mig?"
jag har inte så mycket till aning om hur jag lyckades tvätta både mina fötter som var lortiga eller hur jag hann med att tvätta bort allt smink meen i säng kom jag och var så gott som medvetslös till halv 12.
för vilken jävla kväll det var. förlåt men visby kan ta sig för fide igår var bland det värsta jag varit med om.
för det mesta sprang jag runt själv och yrade efter mina kamrater vilket inte var så lätt för det var helt knökfullt med folk. men jag hann gråta (som vanligt) skrika och skratta  över alla som kom i min väg.
ikväll ska jag konversera med min vapendragare ström om diverse incidenter som inträffade.

fridens helene




Jag vill inte jobba!

Jag är så trött på att jobba!! @@£$$£$^%%gfghtt+%¤#@@

Där har ni mina känslor på en burk. (Pil uppåt). Fuck.

Och jag var helt bergis på att jag började klockan tolv imorgon, men det visade sig att jag började nio.. Ännu mer fuck!!

Jag har nyss haft ett oväntat besök. En viss Helmer Norrby var i Havdhem ikväll, så han kilade införbi mig en stund. Mycket trevligt måste jag säga. Kom precis hem efter att ha kämpat mig upp på cykeln för att skjutsa honom upp på byn igen. För där var det drag, Smaklösa stod för underhållningen nämligen!



Nu: Sängen.

/ Maja

Toppendag!

Har haft en toppendag, verkligen! Hoppas ni inte tycker jag är en sån där jobbig människa nu som bara maler på om hur bra allting är. Men idag har det verkligen varit en sån dag. En sån dag då allt bara är bra helt enkelt.

Började med en frukost på Amalia med tjejerna, under dom ungefärliga 90 minuterna vi satt där så hann vi prata igenom det mesta som vi missat under sommaren. Vilket tro mig är ganska mycket. Efter det blev det lite shoppning med Carro och Märta, och sedan styrde jag min kos ännu djupare in i Visbys innerstad. Mot Andrea. Hade en snabb dejt med henne och hennes halvt om halvt pojkvän. (Hoppas du inte blev sur nu). Efter det rusade jag upp till Agnes och hennes jobb i en liten klädaffär, satt där någon timma och gjorde henne sällskap och distraherade henne från att arbete. Efter det fick jag skjuts hem med Anna-Karin

AK plus några till ska jag ha en dejt med ikväll. Kanon helt enkelt.

Nu: Grapefrukt ätande.



/ Maja

Ledig!

Att jag är vaken såhär tidigt, (07:25) på min lediga dag känns ju sådär. Men det finns faktiskt ett syfte med det också. Jag ska faktiskt in till Visby för en frukostdejt med Agnes, Carro och Märtacafé Amalia. Det kommer att bli supermysigt, har träffat dom alldeles för lite i sommar.

Förhoppningsvis så ska jag hälsa på Mickan igen också, jag hoppas på det iallafall.

Nu: Påklädning och medsjungande till Cobrastyle. Yeah.



/ Maja

Ny och fin design på bloggen!

Har jobbat hela dagen. På ICA i B-vik då, för er som missat det.. Idag har jag varit en människohatare. Har hatat alla. Förutom typ två. Vi har fått nya tröjor också. Såhär ser dom ut:



Huh, want a piece of me? (Jag kör en lite "bratig" version på tröjan med kragen uppvikt. Vad tycks?)

Har även insett att min mathållning blir sådär när jag jobbar. Här kommer en lista på vad jag har stoppat i mig idag:

Ett ägg.
En nektarin.
2 liter vatten.
En grapefrukt.
En näve biggaråer.



Nu är jag nästan ensam hemma. Mamma är iväg och dricker vin med sina väninnor, vilket jag är lite avundsjuk på. Och pappa sitter på nedervåning och ser på teve, så han varken hör eller ser något eller någon. Därav är jag nästan ensam hemma.

Och när jag är nästan ensam hemma så har jag såhär roligt:



* Den fina adidas-tröjan jag har på mig har jag ärvt av min kusin Jonas. Den har varit med om mycket, det finns liksom en historia bakom den. Mamma sa igår att hon ville göra en skurtrasa av den...

/ Maja

måndag


jag är rätt ful för jag har lilafärgpenne streck i ansiktet. det har visst gått vilt till när jag lekt med färgen.
maja är rätt ful för hon petar i munnen med sitt äckliga finger. smakar det gott kan man ju undra sig, eller så fattar man.
bilden är rätt ful för naturen är ful. vi är naturligt fula. fick jag till det nu?
nu ska jag ta mitt fula ansikte och gömma det i sängen.
hejra


måndag



jag har lyssnat sönder darins love killer låt. hjälp.

onsdag

jag har feber. det suger.
kom hem som en isbit igår och la mig sedan under tre lager av täcken.
hade tydligen yrat som alltid när jag får feber. haha det borde märta veta eftersom jag fick feber yr i ryssland.
men att stanna i sängen hela dagen har varit rätt ok och snart har jag sett klart satc.
maja vill nog ha tillbaka den snart.
imorn får jag orka mig iväg till jobbet vid tolv :( dö
saknar junass
/hhhhhhhhhhhhhhh

!!!!!

Fanfanfan. Alltid är det något. Alltid är det något skit som händer. Vill träffa dig nu. Tanken på att något värre enkelt hade kunnat hända vill jag inte ens tänka..



Hade en härlig utekväll med Helene och Kalle i lördags. Totalt jättespontant eftersom jag var inställd på en hemmakväll pga vädret. Men nej, då kom Max som en räddande prins på en vit springare och hämtade upp mig i Havdhem. Jubel.

Vi började med lite dricka på Kalles kompis ställe. Där dök även Märta upp och jag insåg att jag saknar alla som tusan. (För att vara lite känslosam liksom). Sen styrde vi kosen ner mot Hamnplan och hade en toppenkväll.

Vaknade upp dagen efter och kom på att jag hade drömt om mjölk och var så sjukt sugen på ett glas riktigt kall mjölk. Mmmmm. Resten av dagen bestod av att äta nudlar ala Emanuel, youtube-tittande och en nästan vinst i tennis mot André.

Sen slapp jag ta den svettiga, trånga och dyra bussen hem för jag fick skjuts med Rasmus och Fannie.

Nu: Ska jag lyssna på Jimi Hendrix hela kvällen och tagga inför jobb imorgon klockan 12. Kul.

På kvällen har dom andra tydligen bokat bord på fiket, så jag får joina gruppen där efter jobbet.





/ Maja

Fredag!

Ikväll ska jag på Amandas student/födelsedagskalas, och mina bordsherrar för kvällen är David och Martin. Även Helene kanske följer med. Vi två har införskaffat en present till Amanda. Spännande..

Imorgon är det jobb som står på schemat, kanske även utgång på kvällen. Kalle, förihelvete. Nu gör du som jag säger.

 Såhär fin är man när man tar kort underifrån.

 Kolla märket på min kind. Jag blev fimpad på. Jag blev fett med sur på gussen som gjorde det. (Gangzta Maja).

 Se så glad man är när man pratar med Helene i telefon.

Nu: Dusch och uppfräschning. Sen inväntan på att bli upplockad av grabbarna grus.

/ Maja


måndag

det är vaaaaaaaaaaaaaaaaaarmt

pillipilli


söndag

det är brutalt och nästan olidligt varmt.
håller snart på att smälta bort, tur jag inte jobbar idag.
igår var jag hela dagen i stånga och såg på jonas och hans lag när dom spelade pärk.
det var varmt då med och jag har fått två fina brända linjer på ryggen.
dom spelade klart på förmiddagen så resten av dagen flyttade vi bara runt solstolen till olika matcher och tittade.
träffade jessica som uppenbarade sig när jag var på väg till toaletten.
skönt var det att få prata av sig med dig jisus :)
när  jag kom dog jag på soffan och sov en stund.
nu ska jag leta mig fram till en glass sedan ut och sola.
/heleneedksjfireåöäafkjghrus

!!!!!

Idag när jag skulle åka buss in till Visby så satte sig majoriteten på vänster sida av bussen där skuggan var. Men det dom inte tänkte på var att skuggan flyttar sig i och med att bussen flyttar sig. Så när bussen skulle börja gå mot Visby så var jag och en man som satt framför mig dom enda som hade det skönt på grund av vårat otroliga intellekt.

Hade mina solglasögon som jag fick av Hanna i tisdags på mig idag. Det känns fortfarande lite pirrigt att sätta på sig ett par glajjer, men det känns iallafall bättre, så framsteg har jag definitivt gjort.

Jag hittade inte mina hörlurar imorse, så jag fick ta mina ipodhörlurar som dessvärre saknar vänster snäcka. Småjobbigt att bara lyssna på musik via ett öra.. Men jag tycker ändå att J.Fogerty styrde upp det hela ganska bra. Jag lyckades trots avsaknad av en snäcka bli fantastiskt lyrisk och vilja ta tag i mannen framför mig och skaka rumpa, ben, armar, you name it tills jag droppar. Det kallar vi riktigt bra musik!

Min anledning till att åka in till Visby idag var att träffa Helmer, and so i did. Vi strosade runt bland alla turister på stan och hade det allmänt skönt i solen. Vi hann även med en liten fika innehållande - juice, öl, chokladboll och toast. Gött som en go göteborgare hade sagt.

Vi insupade även otroligt mycket politik nere i almedalen. (Vi var där i 5 minuter). Trots dom hela 5 minuterna så såg jag inte en enda politiker eller någon annan strö kändis.. En småbesviken Maja skriver!

Men dagen var trevlig iallafall och vi avslutade den med en godisrem på hamnen. Mums!!

Förresten, hur ska jag tolka en situation där en man i åldern 30 + står på gatan, (jag satt på bussen), smeker sin rumpa och sedan tar sitt ena finger och pekar på mig samtidigt som han blinkar till med vänster öga och ser lite finurlig ut. Maja Elsa Elisabeth Ström blir rädd och förvirrad på en och samma gång.

Imorgon ska jag ägna hela min lediga dag åt detta:



/ Maja


torsdag






dom små röda prickarna på kalles ben är rävblod, det stratte upp när vi hade kört på den inte så stackars räven i lördags och en kille slog räven med en sten så den skulle dö. den skulle inte behöva lida.


/helene




!

Dålig uppdatering = Upptagen Maja. Typ.

Har jobbat ganska mycket dom senaste dagarna. Men har även hunnit med lite roligt. I lördags så var det en lyckad fidepubskväll. Tårarna föll när jag träffade Helene och Kalle, på riktigt. I söndags var det jobb. I måndags var det jobb plus middag på Joda. Igår så var det en allmänt skön och framförallt ledig dag. På kvällen så var klanen Österberg här och firade mig i förskott. Presenter fick jag också. En tröja direkt importerad från New York, plus ett par glassiga brillor och en parfym. Senare på kvällen fick jag sällskap av Mickan och vi tog oss till B-vik och hade en mysig kväll på fiket med lite människor.

Idag har jag jobbat och stått i. Insåg även att jag nog aldrig varit så trött som jag var idag. Jag ville bara s-o-v-a. Eller sola för den delen.

Dagens insikt: Norska är totalt oförståligt. Iallafall för mig. Jag förstår verkligen ingenting när en norsk jänte eller tjej eller vad det nu kallas kommer fram till mig i kassan och börjar prata norska på snabbspolning. Jag ser ut som ett frågetecken och säger, que?!

Dagens kändis: Sofia Wistam. Aka Soffipropp. En otroligt proppig kvinna, eller stroppig. Välj själv.

När jag slutade för kvällen så kollade jag på min mobil och såg att jag hade 16 olästa sms och 9 missade samtal. Alla från en och samma person. Helene. Helvete vad jag känner mig populär.

Nu: Soffan!



* Vi är dom snyggaste jag känner.

/ Maja

!!!!!

Om ett par timmar: Drickande och allmänt sporadiskt och spontant mysande på en strand med Mickan, Jessica unt Jonas.

Senare ikväll: Fidepuben. Då SKA Andrea också ha joinat.

Inatt: Några timmars sömn på en soffa.

Imorgon: Jobb mellan 11-19.15.

NU: Småfix och påklädning.

Ha en trevlig kväll folket!



* Sött. Blåtira och grisnäsa.

/ Maja


Maja listar bloggar som hon läser!

FA-EN. Att jag aldrig lär mig. Nu har jag två småfeta skärsår på vänstra benet. Än blödande dessutom. Jag och rakhyvlar gör ingen bra kombo.

Sen har jag insett en sak också. Att blogginlägg som har en avsaknad av bilder inte är så uppskattade. Visst, om man skriver bra och roligt så behöver man inga bilder. Men för dom som inte skriver särskilt bra och roligt, (jag), så behövs bilder. Det ger liksom ett bra första inttryck. Har jag fått för mig iallafall.

Nu tänkte jag skriva en lista på alla bloggar som jag läser.

Vänner, släkt och allmänt braiga människor:

jordenruntaventyret.blogg.se - Hanna Österberg. Förtillfället står bloggen dock lite VÄL still tycker jag.. Hanna!!

martaf.blogg.se - Märta Fohlin

jessiicajakobsson.blogg.se - Jessica Jakobsson

neaelisa.devote.se - Andrea Bergfeldt

myworldinabox.blogg.se - Agnes Ekbom Aldrin

davidr.blogg.se - David Rydell

brainitiativ.blogspot.com - Fanny Larsson

Dom typiska kändisbloggarna:

kenzas.se

blondinbella.se

kissies.se

karnaah.devote.se

melissablogg.se

rikauteliggare.devote.se

lisaplace.devote.se

Dom läser jag mest bara för att liksom.



* Jag i ridkläder är en riktigt hit!

/ Maja

Lördag!

När jag vaknat och gick ner i köket imorse så berättade mamma att brandvarnaren hade gått av tidigare, tror ni jag hade vaknat av det? Icke, jag sov vidare så sött så sött.

Idag när jag och mamma körde in på parkeringen till Sudrets Livs, (ICA), så var det två män som tittade jätte mycket och lite konstigt på oss. Då helt plötsligt så utbrister mamma i ett högt och tydligt, "vad fan glor ni på?!". Jag som satt bredvid blev lite smått chockad och tittade på mamma. Har kvinnan gått och blivit kaxig minsann? Så pass alltså..

Har även varit en sväng hos Österbergs, pratade lite allmänt strunt en kort stund med Hanna. Upptäckte även att vägen ner till deras hus inte är att leka med om man är så pass miljövänlig som jag och kör moppe. Jag trodde jag skulle dö flera gånger om av för stora skakningsbelastningar på kroppen eller dylikt. Lite skumpigt om man säger så. Plus att jag fick ett antal stenskott på benen som resulterade i ett par röda feta prickar på benen. Men jag skyller på att det var två dvärgar som bet mig. Det är inte något som alla har varit med om..

Nu: Solning i solen!



* Jag och mamma!

/ Maja

(!!!)

Morgondagens räddare i nöden: Hanna Österberg. Jag bugar och bockar än en gång!

Sen har jag funderat på en sak.
Det här med att bära solglasögon inomhus. Vad är det för en smått pinsam fason?
När jag åkte buss igår, så satt en kille i 20 års åldern med ett par stora mörka brillor på sig. Visst, fine, det kan man ha om solen är framme. Men grejen var just det att han hade dragit för gardinerna plus att solen inte ens sken utanför. På något sätt kändes det ganska så uppenbart att brillorna var ett statement. Ett sätt att säga att; "Kolla på mig, se vad cool jag är".

Jag vet inte hur det är med er, men jag blir lite nervös av att bära solglasögon. Det känns som om man tror att man är just... cool. Och då menar jag att jag blir nervös utomhus, det kan vara gassande sol. Det känns liksom lite pirrigt att sätta på sig dom. Fånigt, jag vet. Imorgon ska jag fan dra på mig mina nya solglasögon och stå för det.

(Nervös...)

Nu: 1 liter vatten och lite sitcoms!



/ Maja


!!

Maja listar låtar som får en att bli alldeles, alldeles varm i kroppen:

Grymlings - Där Gullvivan Blommar

Lasse Tennander - Rötter

Simon & Garfunkel - America

Bob Dylan - The Times They Are A-Changin'

Dire Straits - Romeo And Juliet

Tom Petty And The Heartbreakers - Learning To Fly

/ Maja


Midnight special!

Som ni ser så går mitt projekt med att designa om bloggen inte jätte bra, men det kommer. Jag lovar.

Idag så var det jag, Nadja och Carro som stängde på jobbet. Det gick galant, nemas problemas som min pappa skulle ha sagt.

Ikväll så är dom flesta som jag känner antingen på Vadstuck, krogen eller på en konsert med... John Fogerty. Kalle är där och han har ringt mig två gånger nu. Jag fick en sådan ångest över att jag inte är där så jag kände för att klämma fram en tår, nästan. Tänk att jag valde jobbet framför nöje, det trodde jag aldrig. Men att få höra två låtar via telefon var iallafall bättre än ingenting.

Ska införa en ny grej här på bloggen under sommaren, "dagens kändis". Eftersom det då och då kilar in små svenska kända ansikten på ICA i B-vik så kändes det som en bra idé.

Dagens kändis: Orup.
Dagens skvaller om dagens kändis: Han har gått och färgat håret mörk, nästan svart. Jag tyckte mig se några gråa hårstrån också. Men det kanske var en synvilla. Han log och hejade iallafall väldigt glatt mot mig. Plus poäng till honom!



* Jag valde mellan att lägga in en bild på Fogerty eller Orup, ni ser nog vem jag valde.

/ Maja


Semestah? Naj, jobbe!

Nu: Påklädning av ICA-uniformen. Maja har aldrig varit så stilig.

Snart: Miljövänlig framfart på en grön scooter.

Om en timma: Working 12-19.

Ha trevlig dag i solen för det ska jag inte ha!



/ Maja

?

Ombyggnad på bloggen av: Maja Elsa Elisabeth Ström i egen hög person.
Hur ska detta sluta (?)

To be continued..

/ Maja


(!)

Det här blir mitt tredje inlägg för dagen, jag undrar vad det är beviset på..

Jag är på halvdåligt humör, jag är törstig, jag är trött, för trött för att ens orka sova och jag vill se på SATC.

Sen har jag insett att jag tycker att det är jobbigt med människor som ser allt för avslappnade ut. Det gör mig fruktansvärt nervös. Som longboardåkare, som gärna ska prata i mobilen, ha en take-away-kaffe i handen OCH lyssna på ipod. Samtidigt.

En sak till, jag saknar mina muppar:



/ Maja

!

Varför är vissa tjejer i vissa lägen smått omänskliga?

Omänskliga i den kategorin "dom som alltid vaknar upp och ser superfräscha ut, dom som aldrig spiller på sina vita kläder och dom som aldrig ens får ett endaste jävla myggbett!!"

Vad är det här för påhitt liksom?

För jag ser då alltid inte fräsch ut när jag vaknar, (särskilt inte om gårdagens smink sitter på), jag KAN inte ha vita kläder utan att spilla, och förtillfället är jag en ostolt ägare till 11 härliga myggbett.

Är det så då att man föds till att bli en sådan här superkvinna eller kan lilla jag på något sätt jobba mig upp till den här kategorin?

Hmmm, jag får fundera vidare på detta. Men först: klia sönder mina myggbettshelveten!

/ Maja

Visby!

Har haft en mysig dag med FankyPanky på stan idag. Vi prövade parkbänkar, åt kyckling och glass, (inte samtidigt) och försökte bli bruna. Jag hoppas att vi lyckades! Men som sagt, det var en härlig dag.

Sprang på både Carro och Elin Lundberg på stan, fann även en liten Emanuel i ett gathörn också.

Nu: Dusch!

/ Maja

RSS 2.0